Цъфна вече първото кокиче,скоро ще се появи АПРИЛското мъниче!

• 13 733
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
Днес ми източиха 5 колби кръв  Rolling Eyes Надявам се за последно преди раждането  Laughing

Вчера станах вуйна и съм много щастлива   Heart Eyes Grinning

Това са новините при мен  Mr. Green Мисля след малко да продължа с чистенето и разтребването и да се поразходя малко  Sunglasses

# 196
Kali, честито племенниче! Да ти е живо и здраво и скоро да му родиш братовчедче, че да си играят заедно.

# 197
  • Пловдив
Kali, честито! Ще заформите хубава бебешка компания  Heart Eyes

# 198
Момичета, да ви питам....Знам че е раничко да се мисли за това, но....моят работодател ме пита дали имам идея кога ще се връщам на работа....
И аз се замислям сериозно по въпроса, защото за Търново вземам доста добри пари , както и осигуровките са ми добри, а знам че като минат 9-те месеца и ще падна на 194 лв на месец + 25 лв детски ( което си е истинска подигравка ) , и няма можем да скалъпим двата края, че и ипотека имаме ....освен ако не пуснем и спечелим от тотото  Crazy
Някоя от вас планирала ли е дотолкова далече? и смята ли да се връща по- раничко на работа.,,? Свекито ми предложи да си вземе бабинство....но аз все още не знам дали няма да се чувствам "лоша" майка....  newsm78
Kali, честито и от мен.....   bouquet

# 199
Момичета, да ви питам....Знам че е раничко да се мисли за това, но....моят работодател ме пита дали имам идея кога ще се връщам на работа....
И аз се замислям сериозно по въпроса, защото за Търново вземам доста добри пари , както и осигуровките са ми добри, а знам че като минат 9-те месеца и ще падна на 194 лв на месец + 25 лв детски ( което си е истинска подигравка ) , и няма можем да скалъпим двата края, че и ипотека имаме ....освен ако не пуснем и спечелим от тотото  Crazy
Някоя от вас планирала ли е дотолкова далече? и смята ли да се връща по- раничко на работа.,,? Свекито ми предложи да си вземе бабинство....но аз все още не знам дали няма да се чувствам "лоша" майка....  newsm78
Kali, честито и от мен.....   bouquet

Благодаря на всички  Hug
Аз се връщам на работа след 9месечния болничен след раждане  Grinning

# 200
  • Пловдив
Добро утро Laughing
Днес изпрах първата бебешка пералня, да има време да изсъхнат до вечерта. Уж не съм суеверна, пък това с таласъмите ме чопли и ще гледам да ги прибера навреме Joy
kalli, защо ти точиха толкова много кръв newsm78
milenag, моите наблюдения са, че НИЩО не помага против колики, просто трябва да си отминат Peace Това важи и за шишетата. Вземи си, каквито ти харесват. Всъщност ако кърмиш, шишета (почти) няма да ти трябват Grinning Според мен за началните месеци (до 5-6м.) е важно шишетата да са стъклени. Никой не може да ме убеди, че пластмасата може да се почиства също толкова добре.
За гнезденето-и мен страшно ме мързи. Искам само да лежа, да чета книга или да гледам тв, а в хубавото време по разходки Grinning Обаче нямам избор-трябва да стягам гнездото Mr. Green , че всичко в новия апартамент е още разпръснато, където сме намерили място в момента hahaha
Goldie, много неприятно това с колата. И на нас нещо напоследък ни се събират случки, свързани с непредвидени разходи, при това хич не дребни. Ама все си казвам, че явно сме имали да даваме. И добре, че е това, защото можеше да е нещо много по-лошо и болезнено Peace

# 201
kalli, защо ти точиха толкова много кръв newsm78
Амиии... не знам, сигурно защото: СПИН, Васерман, Хепатит, кръвна група и обикновените кръвни  Rolling Eyes и всичко накуп  newsm78
Сега съм със спукана вена, синина и болка  Sick

# 202
  • в илюзия
Сега се връщам от ЖК и ми връчиха болничния , направо страх ме хваща  #Crazy
Иначе изследвания не са ми пускали newsm78 , но пък слушахме тоновете и всичко е наред , надявам се. При частния лекар ще ходя чак към 17 , дано да не е късно , защото мисля той да ме изражда.
Кали честито  bouquet
Аз още нито чистя нито пера НИЩО . Много ми е мързеливо , но пък за разходки не  Rolling Eyes

# 203
  • Варна
Честити ни нови бебоци - да са живи и здрави и да носят много радост на мама и тати
Усмихнат и топъл ден на всички мамички с коремчета - стискайте, че много малко остана - поне да се позатопли за по-постоянно.

# 204
Привет мамчета  Hug
И честит празник на патерици!

Честито и на мама Слончетка. Да са им живи и здрави малките съкровища!

Aqariel, и при мен Малтофера имаше същия ефект, и още една екстра - страшен запек. Ферофолгамата по-добре ми се отразяваше, но от една седмица не мога да я намеря никъде. навсякъде ми казват, че били изтеглили някаква партида от аптечната мрежа. Да не би да е имало някакъв проблем?  newsm78

koketka, бързо оздравяване ти пожелавам. Ей тези грипове няма ли да ни оставят на мира вече.

galivo, благодаря ти много. Ако не е много нахално от моя страна, твоята приятелка може да ми пише с какви впечетления е останала.

Vanyivan, и аз се настройвам като теб за Шейново. Само още се чудя дали да избирам екип или не. Ти кой доктор си избрала?

Milenag, това са подготвителни контракции. Аз съм така от шестия месец, със или без магнезии, разлика почти няма. Важното е, че нямаш болки. А за шишетата против колики, не знам дали имат някакъв ефект, по -скоро не, а наистина е внушение на майките.

Goldie, много неприятна случка с колата. И аз така се ядосвам, ама в крайна сметка като се замисля че нищо не мога да направя. Живи и здрави само да сме.

За чистенето, не че ме е хванало гнезденето, а просто искам да приключваме вече, всичко да ми е готово и да не се притеснявам. Още повече, че правихме основен ремонт на банята, та няма да ви казвам колко боклук и прах имаше из целия апартамент, няма изчистване просто. Иначе и мен като  *vera не гнездене, а мързел ме е хванал. Но се опитвам колкото мога да помагам в чистенето.
Леле, колко дълъг пост стана, Извинете ме за което. Дано да има кой да го чете.  Grinning
Хубав и слънчев ден на всички   bouquet

# 205
добро утро и от мен.вече 2 нощ след като легна и се събуждам към 3ч. и до 7ч. няма спане.и аз като ася ми минават едни мисли-ама нормално е.кали честита племенница  bouquet.и мен напоследък ми е тежко да чистя,та затова направихме основното преди 2-3 седмици-тогава като че ли имах повече сили Laughing.тия дни да мръдна и контракции.живот и здраве чакам мъжлето да се прибере в четвъртък и ще купим креватчето.до после мами.

# 206
Вие с всичко сте готови, аз имам само дрешки и даже не съм почнала да ги пера  newsm78
Мене не гнездене ами лудост ме е обхванала, имам чувството че само за подреждане и чистене мисля, сама се усещам че прекалявам на моменти. Ама прозорците най-последно ще ги мия.

Aquariel, и аз съм така! Нищо не съм похванала още, ама си е време май ooooh! Thinking

Калли, честито племенниче! Hug

На мен всеки месец като давам кръв ми взимат по 4 колби кръв също ooooh!

# 207
kalli, честита племенница. Да ви е жива и здрава!
А за точенето на кръв, мъка ми е направо, защото и на мен толкова ще ми източат следващия път.

# 208
Ето ме и мен!
По въпроса за чистенето - аз прозорци не възнамерявам да чистя. Майка ми ще дойде да ми помогне с чистенето, но ще го направим в началото на април. Та на нея ще възложа задачата да почисти прозорците!  Whistling
За гнезденето - аз по принцип съм си малко луда, не мога да понасям никаква кочина и мръсотия. И си "гнездя", откакто се помня!
Ей, тая нощ така и не си намерих удобна поза!  #Cussing out По гръб е изключено, задушавам се и ми тежиии! На дясно ми е най-удобно, но бебка си стои по принцип в дясната половина и започва да ме побутва, пък и аз имам чувството, че лежа върху нея и я притискам. Затова се налага да спя на ляво, но от време на време се обръщам, че омалявам!
Аз съм пила само феро-фолгама и не ми действа запичащо, ходя си много редовно. Снощи, обаче, киселините ме побъркаха, та пих сода. За първи път през живота си пия сода и понеже не знаех как, мъжът ми ми каза да разтворя 1 лъжичка сода в 1/2 чаша вода, да разбъркам и да го изпия, но без утайката. Добре, че не е гадно на вкус! Но ми помогна, де!
По въпроса за колите - и нашата напоследък все нещо се разваля. Първо газовата уредба нещо се скапа, та там дадохме пари. После копчетата на вратите нещо блокираха, сменихме им машинките. Пък и нещо амортисьорите сдадоха и сега колата друса като тренажорите на летците. Добре, че бебка е издръжлива на друсане! Ама ще вземе да свикне и като се роди, ще иска да е все на ръце!  Joy
jul, обади се за кафе. Айде и другите пловдивски мами, дайте да ходим някъде, докато е хубаво времето. Вчера седнахме следобед на "Скалата" с още едни бременни приятели. Пълно беше с колички, голям кеф! И всяка втора количка е Маг Ингланд... Та, в тази връзка, тия дни ще вземем нашата и ще я снимам!

# 209
Milenag и ВаняМ, името Константин ми е слабост - така се казва малкият ми син. Живот и здраве, ще бъдем в един отбор - на Константиновците!   Hug

Да.И ще празнуваме на 21 май имен ден.

Кали , честито за племенничето , сега е твой ред.

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 11:27 от milenag

Общи условия

Активация на акаунт