За скъпата и евтината козметика

• 261 333
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 675
За антицелулитните продукти. И то козметичните такива.

# 676
За антицелулитните продукти. И то козметичните такива.
A има ли антицелулитни продукти, които не са козметични newsm78

# 677
според мен Сиси има предвид мазила

# 678
И аз си мисля, че масажа е по-удачен при целулит, но мазилата помагат да се задържи резултата - според мен newsm78

# 679
Извинявам се, ако въпросът ми е бил задаван или не е по темата, но не мога да чета 34 стр.  Mr. Green, та : бихте ли ми препоръчали сух дезодорант или ролка против изпотяване  Rolling Eyes ползвала съм на Виши зелената капачка, но не съм доволна, а от останалите ефектът е временен, и то за сметка на бели петна по дрехите  Confused

# 680
Имах предвид, ама не исках да насаждам моето мнение, че тези козметични продукти според опита ми вършат нулева или минимална работа. Ползвала съм редовно и съвестно такива, каквито съм правила сама. С коктейл от активни съставки, в активни концентрации, но... Явно се досещате.  Mr. Green
Ако се комбинират със спорт, масаж, правилно хранене - ще има ефект.  Peace

# 681
Сиси, благодаря ти за отговора за алуминиевия хлорхидрат!
Ще мисля още известно време ,какъв дезодорант или ролон да ползавм през лятото!

# 682
Имах предвид, ама не исках да насаждам моето мнение, че тези козметични продукти според опита ми вършат нулева или минимална работа. Ползвала съм редовно и съвестно такива, каквито съм правила сама. С коктейл от активни съставки, в активни концентрации, но... Явно се досещате.  Mr. Green
Ако се комбинират със спорт, масаж, правилно хранене - ще има ефект.  Peace
Благодаря, Сиси, но нали знаеш, надеждата умира последна  Grinning , така че и тази година за пореден път ще ръсна някой лев в името на по- добрата фигура, пък ще видим

Скъпата, наистина си объркала темата. Във форума има много теми по въпроса, който те интересува. Само трябва да пуснеш в търсачката "изпотяване" и... Peace

# 683
Друго, което искам да споделя с вас. Миналата седмица имах цял час за обикаляне по магазините. (Не ми се случва често) Та влязох във фирмен магазин на Рефан в Пловдив. Видях много хубави продукти (по мое мнение). Цените им бяха шокиращи за български продукти. Кремчета за по над 15 лв.
Имаха нова антицелулитна серия. Доколкото схванах идеята е да се влагат сравнително скъпи активни съставки. Имаше продукти, които не започваха с вода, ами с някакъв екстракт. Бих се радвала някой да сподели ако ги ползва.  Peace
Здравей ,аз съм ползвала измиващ гел на Рефан,мисля че беше за мазна кожа със салвия,и да си призная ми хареса измива не изсушава кожата и си мисля да го повторя,в момента ползвам тоалетно мляко с маслина против стареене на кожата но нямам много впечатления от него кожата ми е мазна и по рядко го ползвам.
Мен също ме заинтригуваха кремовете,но ти като специалист можеш да споделиш дали са добри ?

# 684
Ами аз много наведнъж разгледах. Като общо впечатление в мен остана, че има вкарани доста скъпички неща вътре. За да са на тази цена и са български продукти явно има защо.  Peace

# 685
И как е тялото ти да мирише на пръжка....
Хидратирана,подхранена,мека,миризмата е лека и изчезва бързо.
Мазах се по време на двете бременности и не получих стрии на корема и задника,а само на гърдите,където не мазах.При това от 55 бях станала 80 кг. с първото.
И втория случай е лятото,на плажа.Препоръчаха ми я против слънчево изгаряне и настинка при деца,които не излизат от водата,2 в 1  Simple Smile.Действа.Племенниците,намазани с висок фактор,се зачервиха,моите "прасенца"-без проблем.
Използвам мас,доставена от село,а не от магазина.Никого не убеждавам за и против,само споделям опита си.

# 686
.Препоръчаха ми я против слънчево изгаряне
Искаш да кажеш, че си я използвала вместо слънцезащитен продукт, или след излагане на слънце?

# 687
Искаш да кажеш, че си я използвала вместо слънцезащитен продукт ...

намазана с мас на слънце Simple Smile
за какво служи тая мас на свинете?

за след също не си я представям  Tired

# 688
Искаш да кажеш, че си я използвала вместо слънцезащитен продукт ...

намазана с мас на слънце Simple Smile
за какво служи тая мас на свинете?

за след също не си я представям  Tired
За след изгаряне по бих се съгласила, защото изгорено съм чувала, че се маже с олио, но за предпазване от изгаряне да се намажеш с мас...малко ми е странно.

# 689
Попаднах на уникален балсам за коса с протеини. Няма да го сменя никога, купих си 5 шишета от страх да не се изчерпи  Embarassed Марката е Mil Mil и е на символичната цена от 2.30 Косата ми е прекрасна след него, да не кажа че и кристали почти не слагам. Не е много по темата но като разглеждах етикета установих, че производителя на балсама и на един невероятен омекотител за дрехи на Маlizia е един и същ.
 А иначе чета че обсъждате алтернативни методи за защита и тен с оглед предстоящия сезон Grinning тенът след намазано със зехтин тяло е уникален Flutter

Общи условия

Активация на акаунт