За скъпата и евтината козметика

• 260 843
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 750
  • Торонто
Не съм правила.
Предлагали са ни съставки с подобно действие, но аз специално никога съм нямала такъв проект, sorry  Confused

# 751
Искам да попитам, има ли разлика (и най-вече ефект) в разните лосиони за отслабване на различните марки- скъпи, чуждестранни, и евтини, нашенски! какви съставки трябва да се съдържат в един такъв продукт?

Аз пък искам  да попитам за антицелулитните. Имат ли ефект наистина и какви съставки трябва да съдържат.

Без да искам да омаловажа постиженията на съвременната козметология /може и да не използвам точната дума  Confused/, но ако всичко ставаше с мазане ехееее  Joy всички щяхме да сме слаби и стройни и без целулит  Flutter. Някои продукти може и да имат някакъв ефект, но борбата с целулита и с тлъстинките е на съвсем друго ниво - не на повърхността на кожата  Wink

# 752
  • Пловдив
Искам да попитам, има ли разлика (и най-вече ефект) в разните лосиони за отслабване на различните марки- скъпи, чуждестранни, и евтини, нашенски! какви съставки трябва да се съдържат в един такъв продукт?

Аз пък искам  да попитам за антицелулитните. Имат ли ефект наистина и какви съставки трябва да съдържат.

Без да искам да омаловажа постиженията на съвременната козметология /може и да не използвам точната дума  Confused/, но ако всичко ставаше с мазане ехееее  Joy всички щяхме да сме слаби и стройни и без целулит  Flutter. Някои продукти може и да имат някакъв ефект, но борбата с целулита и с тлъстинките е на съвсем друго ниво - не на повърхността на кожата  Wink

Ейййй, тъкмо прочетох първото мнение, това на авторката на темата и си мислех да напиша същия отговор и после да чета диагонално мненията, че ми е интересно мисленето и да не изпусна "вълшебното" мазило.

Не съм дерматолог и няма да използвам съответната терминология, но до ден днешен не ми е попаднал крем, гел, лосион и каквото и да е там дето като го нанасяш, видиш ли 4 седмици и си с кожа като детско гръбче.
Изобщо въпроса не е в козметиката, скъпа или евтина, по-скоро в цената на процедурите, за да ти приложат тази козметика, така че кожата да я усвои по най-правилния начин.
Примерно, разполагаш с крем за освежаване на тена на Шанел, поръчан от ягодката, и нищо повече. Мажеш, мажеш и накрая няма разлика. В същото време на твоя приятелка в козметичен салон и правят някакви процедури с обикновени ароматни масла, но при съответните пипкави пръстчета, апаратури и тя свети отвсякъде. За предпочитане масаж пред кремчета. Цените почти идентични.
Същото е и профисионален гримьор да те пипне, пък все че използва мейбълин или в най-лошия случай голдън роуз.
За целулита специално трябва да се приложат доста ограничения от към прием на каква да е храна, кафе, газирани напитки. Много масажи, за разграждане на мастните депа. Спорт, на нашенски фитнес. Може и у дома. Останалото в диетичния форум.

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 01:57 от AlexaS

# 753
  • Варна
Sofi, един въпрос и от мене - какво трябва да съдържа един околоочен крем, за да има ефект срещу подпухване?
ПП: Сори ако се е коментирало, отдавна четох темата и не помня вече Rolling Eyes

# 754

Е, то това е ясно като бял ден, дъвкано е сто пъти. Аз съм маниак на тази тема, много внимавам с яденето, спортувам редовно, тлъстинки нямам, слаба съм, но пак като си стисна кожата имам малко целулит.   Peace Затова си мисля, че все пак едно мазило като допълнение няма да е лошо. Но исках все пак и професионално мнение има ли смисъл да си купувам.
Но AlexaS е много права. Масажите са много по-важни.

# 755
  • Пловдив
Липодиоз на Виши. Това ми е перманентния лосион. Ползвам 2-3 опаковки годишно. Изобщо не зная колко добре ми се отразява, защото не разчитам само на него.

Миналато лято, през отпуската бяхме семейно на "дебелариум". Много грозно звучи, но този термин използват в момента за повечето Spa центрове. И с право, но това е друга тема. За 8 масажни процедури с неизвестни масла, далеч от Диор и Ланком, те даже не бяха антицелулитни, а релакс, на цяло тяло, ами ...нали съм скромна, ще кажа че това което видях ме впечатли.  Е, не съм и ултра проблемна.

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 02:44 от AlexaS

# 756
  • Торонто
Sofi, един въпрос и от мене - какво трябва да съдържа един околоочен крем, за да има ефект срещу подпухване?
ПП: Сори ако се е коментирало, отдавна четох темата и не помня вече Rolling Eyes

Толкова много активни съставки има за всичко (екстракти с успокояващо действие и пр.)- какво ще сложи фирмата вътре е единствено въпрос на маркетинг - какво е решила, че ще се продаде най-добре.

Тук са много популярни продуктите Eye Brightener и Eye Primer.
Подобни са на фон дъо тен, но не съвсем - направени са специално за около очите с малко количество пигменти (плюс много малко количество едва забележими блестящи частици в някои от тях), като по този начин маскират неприятни дефекти в тази зона и й придават свеж вид.

# 757
  • Варна

Толкова много активни съставки има за всичко (екстракти с успокояващо действие и пр.)- какво ще сложи фирмата вътре е единствено въпрос на маркетинг - какво е решила, че ще се продаде най-добре.

Тук са много популярни продуктите Eye Brightener и Eye Primer.
Подобни са на фон дъо тен, но не съвсем - направени са специално за около очите с малко количество пигменти (плюс много малко количество едва забележими блестящи частици в някои от тях), като по този начин маскират неприятни дефекти в тази зона и й придават свеж вид.

Sofi, благодаря Hug. Тези за замаскирането - ясно, имах повече предвид кремовете, които се борят с този проблем. Кои са тези активни съставки, да знам какво да гледам като купувам

# 758
  • Торонто
Изчакай ме до другата седмица да проверя нашите рецептури какво сме сложили в най-успешните.Тоест най-продаваемите - не знам дали са най-успешни, за мен няма голяма разлика в отделните активни съставки.
Както казах въпрос на маркетинг е и на добри взаимоотношения между фирмата производител на козметика и фирмата-производител на активни съставки.

# 759
  • Варна
Изчакай ме до другата седмица да проверя нашите рецептури какво сме сложили в най-успешните.Тоест най-продаваемите - не знам дали са най-успешни, за мен няма голяма разлика в отделните активни съставки.
Както казах въпрос на маркетинг е и на добри взаимоотношения между фирмата производител на козметика и фирмата-производител на активни съставки.

Peace Чакам Sofi, когато имаш време, хиляди благодарности Hug

# 760
  • някъде под слънцето...
не съм професионалист, но мога да ти  препоръ4ам някои не66та които на мен са ми подействали
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=36199&goChar=C
http://www.juvena.com/i4Def.aspx?tabindex=0&tabid=827&lang=en
Кензо съ6то имат едно много добро гел4е  с такъв ефект но не можах да го открия
по принцип  тези които са против подпухване са предимно с текстура на гел и е добре да се държат в хладилника,  студеното съ6то спомага за спадане на подпухналите о4и....
друго  което на скоро открих и съ6то ми действа много добре(но то има и антисепти4но действие и  не е специално за контура е )
http://www.carlabulgaria.com/index.php?sec=ficha_gel
и най голямата изненада едни дискове на ессенс, които са напоени със сок от краставица и алое направо  не о4аквах да ми подействат толкова добре

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 21:42 от sl

# 761
  • по пътя на светлината
Използвам за тази цел кремчета в които задължително има CAFFEINE.

# 762
На мен  ми действа много добре един гел от алое и екстракт от краставица на Форевър Ливинг , ще взема и аз да го държа в хладилника

# 763
  • Варна
Момичета благодаря за гелчетата против подпухване Hug
Това на Juvena съм го ползвала преди време, но тогава толкова "утежняващи" фактори се бяха насъбрали, че може би просто не е имало време да подейства. Всъщност установих, че когато се мажа вечер около очите, тогава се подувам повече Rolling Eyes Пък уж трябва..........

# 764
  • някъде под слънцето...
Всъщност установих, че когато се мажа вечер около очите, тогава се подувам повече Rolling Eyes Пък уж трябва..........
и аз имах подобен период и една консултантка ми каза да опитам с по малки коли4ества крем, и да го нанасям поне 2 4аса преди лягане.... за да има време да  попие добре, преди окото да остане в покой....
 при мен резултатие баха променливи, затова не  съм много стриктна. но   ако иска6 може6 да опита6
бях изумена, когато при една промоция(по4истване, масаж, маска  тоник,  серум и крем) на продукти на Канебо козмети4ката ми каза 4е най силният им крем
http://www.sensai-cosmetics.com/detail/index.php?lang=es&id=pr004
 бо трябвало да ми стигне за една година Shocked и се нанасял само ве4ер... newsm78
което на мен ми се стори пълен абсурд....

Общи условия

Активация на акаунт