Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 23 995
  • 642
  •   1
Отговори
# 90
Аничка,подхожда ти титла "аналитичен агитатор" Wink
Мона,браво-прави още,още!

Нали знаете,зайците се множат Sunglasses ето го и следващия,дано ми стигне времето да направя и аз малко от моите фиби.

# 91
Дидката ти си ни много производителна. Hugи изобретателна.
А др. колкото успеем ...
Този път на преден план ще са произведенията на децата от Брестовица.

# 92
супер готини неща сте направили момичета!!!!!!!!!май пак ще стане като при базара когато ние си накупувахме доста от нещата. Joy  bouquet

# 93
  • Русе
Мислех да се въздържа от коментар, защото наистина доста се изписа по отношение на Европа.И аз като аничка която милата от яд е пропуснала тези страници  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=265858.300  , и където беше първия ти пост при нас, и на следващата страница, прочети малко и ще видиш как те приветствахме всички.В началото беше ок , но в един момент ти наистина се опита да ни провокираш с писането си за Ср.кула.Явно не си много на ясно с това което се опитваме да направим.Няма да се впускам в подробности, защото Деб също го е казала много добре.И Кабзи е права, ние се излушваме и вземаме решенията заедно.Колкото до това че не приемаме други хора Е ЕТО ТУК НАЙ-МНОГО НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ТЕБ.Мен ме приеха с много добри чувства всички.Мога да кажа че съм една от първите които започнахме да се срещаме, първата ни среща в Рига-м.Октомври ли беше  newsm78,ноември ли?тогава бяхме към 10 майки и повечето не се познавахме, запознахмесе там и то като никове от форума.Дори след приключване на базара, имаше такива които не си знаехме имената,но се опознахме и от тогава трябва да ти кажа че се присъединиха много майчета и не мисля че някоя се е почувствала пренебрегната или нещо друго.
Казваш че никой не те е попитал дали имаш деца, ами и мен никой не ме е питал, но темата не е за това, а за КАРНАВАЛА И ДР.МЕРОПРИЯТИЯ.За себе си говорим на срещите, които провеждаме, не мисля че тук е много удачно да пишем за децата си, има си други теми за това.
Казвам ти добре дошла сред нас, но само ако мислиши че наистина можеш с нещо да помогнеш и ако имащ да казваш нещо то не с такъв провокиращ тон и нека да е лично.Ела на среща с нас и ще видиш, това е последното ми отношение по този въпрос.Надявам се че си ме разбарала правилно, а на всички се извинявам за дългия пост.

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 23:38 от lora_77

# 94
  • Русе
А сега за карнавала-говорих с жената от базара.Балоните ще ги закупи тази седмица,каза ако искам утре да отид ада видя нещата които е направила,но незнам дали ще успея.Обаче и казах че до 15 искаме да сме ги взели за да ги опишем и да сложим цени.Така че другата седмица направо може да отида и да ги взема като са готови всички.Надписа ще е готов след 15 , но няма проблем за него да го бързаме.Пролема ми обаче е че аз в четвъртък заминавам извън града до неделя вечер.Ако е хубаво времето мога да отида с детето да взема нещата например във вторник, защото мъж ми е на работа и няма кой да я гледа, но в сряда трябва да се видя с някой за да му ги дам.Ако случайно не успея и Луси го знае магазина.Но има време и пак ще пиша.Кофти ми е че нямада мога да ви видя нито на една от двете срещи и ще трябва да наваксвам от тук.И така както се очертава с повечето ще се видим сигурно чак на карнавала.А и ще трябва седмицата преди него да отидем и до магазина за украсата за да се доразберем точно кога да я направят.

P.s. ани4ka   някой пак скрито ни наблюдава  Wink.  И аз мисля  newsm78 Wink че трябва да се позамислиш за професията си  smile3529

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 23:55 от lora_77

# 95
Май аз съм скрития гост,не съм си оправила настройките  Joy Mr. Green

Иве ,дай аз ще отида да ги взема балоните,нали съм от Първа група и ми влиза в задълженията Whistling  Wink
А украсата не можем ли да я вземем ден преди карнавала?

# 96
  • Русе
Духче  Naughty smile3521

# 97
Привет момичета, аз се извинявам че "изчезнах " така, след като исках да си закупя покана, но се разболяхме с малкия. И за да не ме помислите за несериозна...Разбирам, че пак ще имате среща в театъра в неделя, ако не успея да дойда...ще помоля Сонка /която разбрах че живее в Здравец/ да ме снабди с покана, а ако е възможно и плакат, ще попитам дали може да го закача в детската градина!
Хубав ден...и да знаете, че сте страхотни с това, което правите!   bouquet

# 98
Бини,ще те снабдим с покана и плакат. Heart Eyes

# 99
Мами, и аз да се включа, че сигурно вече си мислите че само приказвам.  Confused
Първо на срещата в неделя няма да мога да дойда, защото мъжът ми заминава  Sad
Намерих 6 малки бурканчета и ще ги предам на Джаста, а освен това по нея ще предам и разпечатани флаери. Избрах най-свежите цветове от тези с които разполагам и мисля че ще ви харесат. Е определено ще се изрежат по-старателно, но понеже ги пробвах на гилотината. Само една забележка имам, дали не е добре да се напише телефон за предварително закупуване на покана или че на входа може да се закупи. (съжалявам не повтаряйте за мен, но нали се говореше да се закупи прима за случая и не знам какво стана) Само тази информация липсва, а мисля е добре да я има, за да не питат постоянно сервитьорките или други хора.
Ако ги одобрите до края на другата седмица мога да ги разпечатам.

Освен това, бях ви писала че децата от Частното училище ще ни направят домина и рисунки, до вторник ще са готови, а тяхна учителка каза, че може да ни поздравят с нещо (ама песен ли каза, танц ли каза  newsm78 ) е ще пиша допълнително като се уточним, за ги включите в програмата, ако не е проблем разлбира се.
Ами това е от мен, каото изпратя мъж  Cry ще съм пак на линия в среднощните обсъждания Simple Smile
Лек ден и много УСЕЩАНЕ ЗА ЖЕНА през утрешния ден   bouquet

# 100
Мона,Мимито много хубави неща  Peace
Аз сигурно няма да мога да дойда в неделя/още имам надежда де/,но имам покана в мен остава плакат и ще ги предоставя на Бъни  PeaceМомичета сстискайте ми палци,че имам май голяяям личен здравословен проблем,дано не се окаже нещо сериозно  Sad освен и малкия който пак е болен.
А и по повода за Европа не ща изобщо да казвам нещо,само ще и кажа,че емотикончето което и пуснах е ако иска да помага да помага ако ли не да не се меси.
И аз се радвам ,че ви познавам   bouquet

# 101
Маги,по-скоро за контакти напиши мейла ни и че ще се продават и на място.
Браво на децата от у-ще Леонардо да Винчи!Предполагам,че няма да е проблем да се изявят,но ще го обсъдим с водещия.

И малко спам - отлично те разбирам,нали и моят мъж пътува и отсъства дълго от дома.Така че,когато си е тук,трудно намирам време за всичко - той е третото ми дете  Mr. Green.

# 102
Маги,по-скоро за контакти напиши мейла ни и че ще се продават и на място.
Браво на децата от у-ще Леонардо да Винчи!Предполагам,че няма да е проблем да се изявят,но ще го обсъдим с водещия.

И малко спам - отлично те разбирам,нали и моят мъж пътува и отсъства дълго от дома.Така че,когато си е тук,трудно намирам време за всичко - той е третото ми дете  Mr. Green.

Е добре че третото (при мен все още второто) се грижи за първото като е тук че малко се почива. А мейлът трябва да го добави Деб, защото файлът получих от нея. Или да ги пиша на ръка  newsm78 не съм много красивописна Simple Smile

Сонка стискам палци да не е  това за което се съмняваш  Praynig

# 103
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
сонка, и аз Praynig

# 104
sonka, dano всичко е ОК с теб!
На флаерите мисля да си пиша моя телефон и да ги давам на сравнително познати хора,просто за да напомнят за мероприятието.

Общи условия

Активация на акаунт