Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 081
  • 642
  •   1
Отговори
# 420
Е честито и от мен на новата шофьорка   newsm01 сега трябва и нова кола (ако нямаш) car003 
Че аз от кога чакам моя мъж да ми купи Simple Smile ама все по други направления заминават парите все няма и затова съм пешеходец Simple Smile

# 421
Еее Духче бравос  HugЛеко и безаварийно шофиране!

# 422
  • Русе
Някой няма ли помпа/или както се казва там/ за надуване на балони?Че то така с уста Mr. Green бавно ще стане Whistling

Мисля,че ще уредя нещо.....
Готово......балоните ще трябва да ми ги дадете,в събота следобед ще ги надуем на компресор и в неделя сутринта ще ми трябват няколко памагача да ги вземат и да ги занесат в ресторанта.Ще ги пребера в едно помещение на 50м от Рига,така че за 5-10 минути ще отидем и ще се върнем.Mr. Green
И лентички за цветя ще трябват,за да ги навържем,че няма как инъче да се пренесат...ако имате останали от осмомартенските букети,да ги донесете .

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 16:24 от DjastaPrasta

# 423
  • Русе
Духче БРАВОС .за балоните аз имам помпа ама с една 300 балона малко трудно.довечера ще го уговорим на срещата.Хайде до скоро

# 424
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
браво, Джаста, браво за балоните

# 425
  • Русе
Аз ще ги донеса балоните, вече са в чантата ми.Чакам на педал моя да се върне и пристигам при вас

# 426
момичета пишете какво сте говорили Praynig къде сте всички?

# 427
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз нямах възможност да дойда, и то в последния момент се промениха нещата

какво стана на срещата

# 428
Направихме взел-дал - т.е. нещата за базара се предадоха.Екип 3 си доуточняваха кога ще се събират да оценяват и опаковат.

Останалите уточнихме,че в неделя трябва да сме в 8ч сутринта в ресторанта да подреждаме и украсяваме.Който може да дойде,да заповяда!

Дима и Гали-С донесоха нещата за томболата.

Май това е.

# 429
Е, Мимито, и аз чакам от теб материали Simple Smile нищо аз поне ще мина да ти оставя това което имам.

# 430
Момичета,
кой и къде събираше дрешки?

Имам и един кашон с книги за по-големите.

# 431
  • Русе
А аз да попитам че снощи на срещата забравих.Нали ще правя дискове с музика за децата , но те имат ли къде да слушат mp3 или трябва да са на друг формат,кажете за да знам.

Момичета,
кой и къде събираше дрешки?

Имам и един кашон с книги за по-големите.

Склада е във EASpirit

# 432
Snegina можеш ли да ме изчакаш 1-2 дни?

# 433
Мацки, кой продава покани за карванала? И има ли още останали? Искам 3 ако може!   bouquet

# 434
  • Русе
Deb съм Simple Smile Бъчи, в мен има покани.
Маги, не знам как да се разберем да ти дам поканите. Имаш ли идея?

Аничка се обади и каза ако някой от екип 3 може, да мине покрай барчето да вземе нещата.

Общи условия

Активация на акаунт