Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 000
  • 642
  •   1
Отговори
# 555
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
покани ЩЕ ИМА утре НА МЯСТО

успех и от мен на всички утре Hug

# 556
Благодаря, Мими!

Още веднъж успех! И да споделите после, може и чрез снимков материал!

# 557
Оооо ако някои има излишен костюм може и на мен да даде  Blush
Покани има в мен споко ще има за всички,не се блъскайте  Laughing
Желая на момичетата приятни сънища и лека нощ!  bouquet

# 558
Ние приключихме с прощъпулката днес,беше голям купон  bigdance2 и сега докато се намотаме Та за последно да вляза и аз.  И в мен има покани, но почти всичките са ми ангажирани, защото не можах да се видя с хората да ги дам но днес ми потвърдиха че ще дойдат.И аз нямам костюм, може за дяволицата , но някой май ме е преварил, ще се разберем на място  Laughing  И ТАКА УТРЕ ЖЕЛАЯ УСПЕХ И ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ.Сутринта на кафето там сме, хайде да се наспите и лека нощ

# 559
  • Русе
В мен ще има риза и шапка за котарака в чизми -ако някой иска ,да си обуе "чизми и да втъкне един по-широчук панталон и е готов да мяука Grinning
имам и риза с елече с ресни и кобур с пистолет....за каубой например...,ама нямам шапка newsm78

абе ако някой сака нещо в една торба са в колата...тъй че маскираме на място утре ърли ин дъ морнинг

момичета,вземете гримчета с вас...от личните си...

Айде лека  нощ и късмет утре
 Heart Eyes
а бе ние гости от другите градове няма ли да имаме?уж се баха наканили...много ще ми е драго Mr. Green

# 560
След малко ще ми дойде реда за сън,моля ако се успя-звънете на пожар утре Mr. Green

Нагласих нещата,надявам се да не забравя нещо както винаги Tired
МагиА ooooh! ....някой взе ли нещата от нея?Да мина сутринта преди да дойда в Рига?

Ще видим и колко балона са оцелели тази нощ,те така от самосебеси се пукат Twisted Evil

# 561
  • Русе
Ставай народееееееееееее  newsm44

Б**и м***та, в 3 часа легнах, в 6 станах.  smile3507

Последни поръчки????

# 562
Дубру ютру,мадмоазеллллс!Хайде на купонаааа!

# 563
Добро утро, дано купона днес да е супер   bigdance2  ura newsm18

# 564
  • Русе
имам и риза с елече с ресни и кобур с пистолет....за каубой например...,ама нямам шапка newsm78

Кандидатирам се за каубойските атрибути, ако са детски   Blush , моят малчо ще бъде каубой (имаме си шапка), а малката племенница ще бъде жената на каубоя  Laughing

# 565
ohhh zai4eto s vdignata ili spusnata kosa da e??? Ne moga da q naglasq taq kosa i tva eeeeeeeeeeee

# 566
 Хайде на карнавал! Tada Tada Tada

# 567
Ще нося още балони,ще надувамеее  Mr. Green

# 568
Добро утро и от мен,хайде на шоуто  newsm44  bigdance2 Tada

# 569
МОМИЧЕТА, КАРНАВАЛА БЕШЕ СТРАХОТЕЕЕЕН
 newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря на всички за усилията, старанието и организирането на това страхотно шоу за малките сладури
Беше много весело, забавно и хубаво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт