Шехерезина, лека и безпроблемна и от мен!
Аз първо ти видях линийката и се обявих за "куха лейка", че не съм видяла досега, но после разбрах, че е прясна новина. 
К'во правят в т'ва Шейново?

Аз първо ти видях линийката и се обявих за "куха лейка", че не съм видяла досега, но после разбрах, че е прясна новина. 

!Наскоро се видях с мацко и си спомних за хубавите ни срещички и реших да "мина" да ви видя,че напоследък само ви чета , а нямам време за писане
.Влизам аз и гледам -камара болни! Я да оздравявате бързо!!!
!
..
!
Здравейте - 100 % вече сте ме позабравили - нали съм една от най-редовните - ама какво да се прави - живот - но нещо от 1 месец сме го закъсали яко със здравето - та ни имайте впредвид - тези които сте вярващи в молитвите си - Калина ми изкара тежък бронхит - който разви буквално за 1 -2 дни - водихме я през ден на лекар - защото нямаше никаква температура - но кашляше много яко и от зор повръщаше - та уж бяхме овладяли положението със вит. С, сиропи за кашлица и т.н и изведнъж лекарката каза трахеолит - т.е възпаление на трахеята, а после само след един ден стана трахеобронхит - т.е инфекцията е слязла надолу към бронхите - та бяхме на антибиотик - който и аз се чудя как помогна като тя просто го повръщаше - ама нейсе се оправи, но само след две седмици - т.е сега от 11 март ми вдигна 39-40 градуса - започна едно кихане, прозрачна хрема и супер яко разстройство - даже диария с ужасна миризма - и какво се оказа - поради никненето на всички възможни кътници и кучешки - отслабнала имунна система и от най-малкото нещо - е болна - в случая баща й и лепна вирус - та беше трагедия. Детето беше супер отаднало, само си обръщаше очите - баткото я закача - а тя дори не можеше леко да се усмихне. После пък от това гадно разстройство - се разрани дупето до такава степен, че не можех да я пипна - между другото разбрах че всъщност и вит. С е спомогнало за това ми ти разстрйство - сега избиха 3 кътника, а 4-ят е толкова подут че виси надолу като мръвка и е с много тъмен лилав цвят - та чакаме и него и всички кучешки - та ми простете отсъствията от форума и се молете за нас - иначе още я кърмя - ама този път не устискахме положението. По-късно ще кача снимки да ни видите. Целувки и дано вие сте добре - ще чета когато мога

дано се възтановите по бързо.
кашлицата и хремата са и от зъбите.
момичета много ама много от отдавна не съм писала в темите,може и да сте ме забравили.Виктория направи първите си крачки на 10 месеца и половина на 11 месеца проходи правихме и прощъпулник хвана един весник за журналистка има 11 зъбчета тежи 10,500 в момента и 78см, много е палава дивее по цял ден.Това е за сега от мен
ще гледам да се включвам повече
! Много се радвам! Лека бременност и най-хубавото ноемврийче! 

!
Най после, от кога чакам такава новина......
И аз много се радвам
)

Наскоро пак се опита да се разкашля и хремави и пак с този Арсен нещата приключиха за 2-3 дни.
Тя Зори не е виновна де. За нея си е смяна на обстановката
Но пък иначе беше разкошно.
! И да отшумяват таз настинка, че да си вляза в релсите.
и тя чака ноемврийче! Стискайте палци този път всичко да е наред и най-накрая да може да изживее щастието да си прегърне бебенцето !