"Сладки думи вече казва, ДЕКЕМВРИйчето на мама"

• 16 759
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, имам един въпрос - има ли дечица, които не обичат сами да се разхождат по стаите както повечето от вас описват, ами постоянно се държат за полата или панталона на мама  Mr. Green. Крисчо не се отделя от мен за секунда,

Добре дошла в клуба! Не се отделя ни за миг, направо вече полудявам! И то не за панталона - нема такива филми! - требе да е гушната и да нарежда с повелителен жест какво да дам или накъде да тръгна... Готвенето го играем на плота - плътно до мен, докато режа и приготвям - тя бърка в мивката и хвърля каквото добара, щото било "бок" (боклук), ама преди това го опитва, де. В градинката - същата работа, децата играят, тя плътно увила ръце около врата ми се скъсва от радост... Mr. Green...и аз също...

# 31
Добър вечер !
Хайде и ние малко да се изтепосаме в албумчето, че отдавна не сме се отчитали със снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217093&photo=20
Иначе да поздравим всички с Честита Баба Марта и с Честит трети март !!!
Един поздрав и за Магеста, а и за всички мами:

Горски теменужки
Веса Паспалеева

Слънчо щом прогони
зимните вихрушки,
цъфнаха на припек
горски теменужки!

Вижте им цветчето:
синичко, засмяно -
първото букетче
аз набрах за мама!

А моя Дани държи да ме тормози само вкъщи, държейки се често-често за любимите крачоли на мама. Но навън се прави на много самостоятелен- тръгва си накъдето му видят очите и даже не се обръща назад, за да полюбопитства дали не го следва някой. Като "Часът на Дани" - време само за него си.

Хайде сега лека нощ и сладки сънища !  smile3524

# 32
Здравейте, мамчета!

При мен положението е следното: малчо в момента го гледа майка ми.
Ходя на работа. В голям стрес съм признавам си. От първия ден заповтарях, че тази работа не е за мен...ама за моя изненада я работя та ушите ми пукат. /Макар, че не ми е по сърце/ В единия случай работата ми бе любима, но мизерията пълна, а сега работа, която ще я работя защото трябва а не от любов, но ще печеля сравнително прилични пари. Много ми е мъчно че не съм до Стефания. Всеки ден тези задръствания ме побъркват. Наместо бързо бързо да се прибера от там аз имам чувството, че се влача с тези гадни рейсове...
Стефания е добре, единия проблем отшумя който имахме, но петънцата по телцето още ги има, за която споменх че ми казаха, че е алергия към храна. Чудя се как се изследва при бебетата този проблем? Според джипито трябва да пием зиртек и ще мине. Но засега неее....минава.
А тя си хапва, весело и невероятно дете е.

Прегръщам ви всички.

bouquet

# 33
dinka, твоята работа е като брак по сметка, но моите наблюдения са, че в последните месеци нищо не е поевтиняло... poli, много идейни снимки! А на пешеходкиното готвене съм се смяла с глас!
Коко издевателства така над мен само, когато му се спи, но още не знае Sick

# 34
  • София
Привет момичета, Евка ми оздравя и аз се завръщам Wink
Тази сутрин да ви изпортя нашия тати, отива в командировка с нощувка и се измъкна по терлички без да е разходил кокера  Close
Накарах му се по телефона, че е безотговорен (малко прекалих де, ама да се научи Embarassed) и гледам ми се извинил по кю-то, та се помирихме набързо Heart Eyes
Ето и наши снимки, не са от най- новите, но все пак
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217093&photo=24
Нашето щъкащо също не ме признава много и си ходи където реши, а у дома при всеки удобен случай се опитва да ми вдига ръчички да я взема, но разбира ако и кажа, че имам работа и ще и обърна внимание по-късно;-)
Хайде тичкам да изведа кучето докато дребната спи, хубав ден Hug

# 35
# 36
  • София
добрутро!
да се похваля - снабдихме се с лятно возило - макларън сиво и розово. много симпатично. ния седи вътре като ощипана и не смее да мръдне Laughing обаче вчера излязохме да изпробваме и ни заваля зверски и понеже моя милост не взе  дъждобрана ooooh!, ния стана като мокра кокошка, докато дотърчим до нас. дано не се разболее Praynig

# 37
добрутро!
да се похваля - снабдихме се с лятно возило - макларън сиво и розово. много симпатично. ния седи вътре като ощипана и не смее да мръдне Laughing обаче вчера излязохме да изпробваме и ни заваля зверски и понеже моя милост не взе  дъждобрана ooooh!, ния стана като мокра кокошка, докато дотърчим до нас. дано не се разболее Praynig

Алексаторче,дай снимчици на количката,че и аз се зарибих по летни колички

# 38
  • Варна
Лора е сополива Tired изписаха ни антибиотик!  Shocked ама не са познали, ако мислят че ще го дам! Crossing Arms
аз ще купувам Bertoni Foxy или Clio , още съм в чуденка Thinking

# 39
Добър ден мили мами и малчовци  Grinning
Магеста, честит рожден ден на гооооляма патерица от нас  Grinning Пожелаваме ти всичкото щастие на земята да те споходи  Hug
Гледам сладурите на Понтес и Пеца са се ориентирали към много хубаво хоби. Има да тичат момите по дирите им  Rolling Eyes
dinka тестовете за алергия до 3 годинки са доооста несигурни. jab4e мисля беше споменала за някакъв кръвен тест с голяма надеждност, но май бодяха за кръв от вената, което мен направо ме втриса  #Crazy А що се отнася до традиционните противоалергични илачи - не съм убедена че вършат ползотворна работа. На мен надеждата ми е в хомеопатията... и естествено да се хване източникът на проблема, което обаче е безумна игра на котка и мишка.
А сега мисля, че вече съвсем официално мога да провъзглася дивачето за ходещо човече.  newsm44 Вече съвсем сама може да се придвижи на по 3-4-5 м без да се сгромоляса, и което е по-важното - прави го по свое собствено усмотрение, а не защото я насърчаваме и провокираме. Та такаааа... май със спокойствието ми вече се приключва.  Rolling Eyes
Сдобихме се и с нова лятна количка. Много е лека и с огромен кош.
Иначе сме пипнали от някъде хрема и сме леко кисели по този повод. И като се прибави и факта, че нещо Зори не одобрява детската кухня, която с толкова труд изнамерих...та малко ме ядосва. Но това са бели кахъри  Grinning Хубав дн от нас. после ще се включим и с малко снимчици.

# 40
  • София
Стискам палци на Лори и Зори да им минава бързо, ние 2 седмици откарахме болни, но най-после оздравяхме Wink
Мн съжалявам за офф-а, но ще ви питам все пак Embarassed
Някой ако познава хора, които дават под наем едностайно жилище в Слатина или Гео Милев да ми пише ЛС, за моя позната е Heart Eyes

# 41
  • София
Алексаторче,дай снимчици на количката,че и аз се зарибих по летни колички
ето ни -
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=6331276

# 42
  • София
Хе хе, Алексис също навън се държи все едно не ме познава...за ръчичка е абсурд да го водя, приема го като посегателство и ме гледа потресен Naughty А ако се отдалеча много с надеждата да се изплаши и да дотича при мене разкаян...просто като ме види в далечината ми махва за чао Thinking

Динче, изчакай още малко, още е рано за заключения ..трябва да ти кажа, че смяната на поприще в някакъв момент от живота изобщо не е лошо нещо...току виж без да се усетиш се окажеш запалена по новата работа Peace А за придвижването...какво да кажа, този ад всички в София го живеем #Cussing out

Страхотни снимки - и Миро, и Дани и Евка са фантастични Heart Eyes

алексатор - чибуратор, много е хубава количката, със здраве да си я бутате! (И аз на такава съм се спряла, след дълго чудене за летния модел на БебеКонфор newsm78 Само не знам старата какво да я правя, иска ми се да я продам, ама как ще стане...)

# 43
Честито прохождане на Зорничка  Grinning Peace
Честита нова кола и на Ния  Laughing Да я ползва дълго и със здраве!
Да си призная за количка и мен ми е минавало през главата и той най-вече по този повод - на малките леки и отворени колички за лятото.
Обаче , не ми се разделя с моята стара  Rolling Eyes ..... вярно не е толкова лека, но мъкна багаж с нея на поразия
Също Жижи учудващо не мрънка в нея - даже си поспива напоследък спокойно там , което за мен е много важно .
Дори за колелце се чудя ....  него също не мога да товаря  Thinking
Всички болни да оздравяват  Peace Чух и аз че има някакъв гаден вирус  #Cussing out
Поли, поздравления за това, че приучавате Данчо от рано да участва в общите семейни дела и задължения  Peace
Голяма скица с тази количка  Grinning
Как ми се приходи някъде на пустош и на мен , да се приближа малко до майката природа по-първично .... Praynig
Липсва ми някой и друг пост - резултат от сливането на темите  Crossing Arms .... ама хайде , нали моите и без друго са достатъчен брой .. много  Sly
На Георги най-новата му придобивка са едни чехли Sick .... които той сам изнуди баща му да ги купи , въпреки моите възражения .... / кое дете на тази възраст носи чехли ???!!!.. пък на всичкото отгоре след месец точно ще са му малки !!!/
Ама , не .... не пожела да излезе от магазина без чехлите "господина" ....  и аз докато дойда да се възпротивя .... те ги платили  Mr. Green
Сега сме като от Емил от Льонеберия ..... как и не отива да спи с тях Crossing Arms .... поне интересна занимавка добихме и ходи да му се невиди , носи си ги  Grinning Wink
p.s. Macko , разкошна ти е щерката  Heart Eyes

Георги с чехлите

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 13:05 от Magesta

# 44
Момичета, аз пак нямам Интернет!!!!!..... и не се знае още колко време няма да имам.....   newsm45

Общи условия

Активация на акаунт