По кръчми и разходки шета наш'та СЕПТЕМВРИйска чета!!!

• 13 218
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Шейли, като заидваш ще си поръчаш. Работя по заявка. Иначе мога и импровизе да го дам, но ще трябва да знам предварително какви са ти любимите вкусове Grinning
Иначе ето ви малко снимки http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8964&AlbumId=99270 да видите какви торти правя.

# 121
Здравейте и от мен момичета,
аз не се включвам много често, но ви чета редовно.
Аз ходих също на изследванията за риск от тризомие 21 и тризомие 13&18. макар, че при за моята възраст 27 год не е задължително.
Но сега след като ги направих сам много по-спокойна.
За Даун  риска беше първо 1/806 и след ултразвук и кръвни изследвания се понижи до  1/16106 а за тризомие 13/18 от 1/1456 стана 1/29095. newsm44
Казаха ми, че не са необходими никакви други пренетални изследвания до края на бременността.
 Разбира се никога не се знае, какво може да се случи, но като мисли човек позитивно и прави необходимото мисля, че всичко би трябвало да е ОК!
Desi аз живея също в Германия. Ма мен ми е първа бременност. И аз не съм запозната много с всичко около бременността, но се опитвам да се държа в течение.
Много бих се радвала, ако мога да ти бъда с нещо полезна. За мен също ще е добре да обменя опит с други немски мами.
А си мисля, че условията за раждането в Германия са доста добри и имаш доста възможности за избор на раждане. Ама това трябва да кажат вече раждалите тук.
Леле голям роман стана.
На всички приятна петъчна вечер и утре да получите големи букети с пролетни цветя newsm51
newsm51 обожавам ги!

# 122
и добре дошли на новите мами и лека бременност, без  Sick

# 123
  • Бургас
Ооооо, Асе, чудни са...подех темата с тортите и се почна..хихихи..само така..а наричаш ли си ги с някакви имена? Направи торта " Муци", да има царевица, киви и крем Брюле:)..хихихи..бе оставям се в твои ръце, каквото измислиш, ти ме познаваш:))), поръчка за края на месеца:))преди да тръгвам..Simple Smile
Нека всеки си каже какво може..кой от какво разбира..какви дарби има..ето- Асето- торти прави и съм сигурна, че какво ли не още, чакаме да си признае:))
ето клипче от любимия ми филм " Таборът отива към небето":
http://www.vbox7.com/play:c2b9fa11
Много красива е главната актриса според мен..

# 124
Муци,за този филм съм слушала много,но така и не съм го гледала...Ето повод да го изтегля/надявам се го има в нета/.Фенка съм на европейското кино,особено испанското.Малко са шантави наистина,но страшно им се кефя.Онзи ден гледах"Отвори очи".
А за таланти и дарби...да не видим някоя съфорумка в шоуто на Слави Joy
Аз рисувам...но не съм го правила отдавна и ми липсва...
А като гледам на Асето творбите в сладкарството... newsm22да ти потекат лигите PeaceБраво,Асе Simple Smile
Поздрави за добрите вести на мачетата,които са правили изследвания  bouquet

# 125
  • София
1. Направих комбинирано изследване ранен биохимичен скрининг+ултразвук за размера на нухалната гънка. Прави се в Майчин дом, 14 ет. клиниката на проф. Кременски.

Да питам, нали кръвта не се взима на гладно за това изследване? Поне аз така си мисля.....

# 126
Само минавам да  Stop.Как сте сладурки?Нали съм от дъртите - се включвам във вечерния блок. Hug

# 127
  • София
Само минавам да  Stop.Как сте сладурки?Нали съм от дъртите - се включвам във вечерния блок. Hug
И аз така. Ако не се разпишем, младите ще се притеснят да не ни е хванала някоя старческа болежка newsm62

# 128
  • София
Муценце, и аз искам да те видя Heart Eyes На първите 2 сбирки се размина с мен и Бръмбъзъче, на третата дай боже да сме всички от първите 2 и още поне толкова. Супер сладка гледка ще сме Simple Smile
Асе - и аз обожавам празниците. Колкото повече - толкова повече  Hug
unique_v - безкрайно благодаря за изчерпателната информация Hug
Шейле, и ние като вас с отскока не се справихме  Joy, ама вече се радвам за което Simple Smile
Уандичке - цунк от кака  Heart Eyes
Стелче - цун, мило
Момичета   Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 21:30 от irinaradeva

# 129
И аз така. Ако не се разпишем, младите ще се притеснят да не ни е хванала някоя старческа болежка newsm62
smile3533 smile3521 newsm62 smile3534 newsm53
Чакай и аз дъртачката да се разпиша.... Laughing

# 130
Муцооооооооо, ми тя таа актриса, нещо ми прилича на теб  Joy Joy Joy
Гуш  Hug за всички дъртачки.  bouquet

# 131
  • София
smile3533 smile3521 newsm62 smile3534 newsm53
Чакай и аз дъртачката да се разпиша.... Laughing
Айде бе, пиле, притесних се да не ти се е обадил някой ишиас вече newsm48 smile3534 smile3521 smile3503 newsm44 smile3508

# 132
  • Бургас
( подпряла се на бастуня, повдигайки очилото)Как, ве..я как младеем..еле па вие:) Вечерната проверка е на лице!
Ама разказвайте, де..! Стелчо, на мене всяка вечер ми се гади, ама не му се давам. Никакви мерки не взимам. Явно трябва да си мине периодът.
Кажете с какво се храните през деня, за да преценя малко или много ям.
Уанделинка, намери ли филмчето? Аз по тв май го гледах..
Иринче, само да светне повече навън и сме излезли на поход даже:)..
Цунки и чакам още вечерните дами да отговорят,а утре и дневните:)

# 133
Стелче,къде се изгуби тези нощи,бе,душко newsm78Не те видях във вечерният блок на склерозите  Joy Без майтап-мен ме тръшка диското от време на време,преди беше само ишиаса...голяма гадост.
Иринка,как си,како? hahaha
Муци,утре ще търся филма,че до сега вечеряхме и едва се докопах до компа,че с младежа все се караме  кой да седне пръв.Накрая ще си закупА един лаптоп,та да си лафя и легнала.Ама тогава ще нервя мъжо,че и той мераклия за нет,ама той все последен hahaha

# 134
Айде бе, пиле, притесних се да не ти се е обадил някой ишиас вече newsm48 smile3534 smile3521 smile3503 newsm44 smile3508
Почти позна, наборке.... LaughingНе е ишиас , ама такава интеркостална невралгия ме е налегнала, че само охкам и пъшкам...Абе...старост-нерадост.... smile3514 tooth smile3532 tooth smile3507

Общи условия

Активация на акаунт