Осми март наближава, през АПРИЛ ще стана горда мама!!!

• 17 103
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте Simple Smile

Ние най-накрая свършихме с ремонтите и пролетното почистване Simple Smile Остава да чакаме другата седмица креватчето и ще сме напълно готови за бебчо и тогава ще започвам с прането Simple Smile
Днес бях при док, ама не ме гледа на ехографа Sad само слуша тоновете, на бебчо, каза че са перфектни и ме мери Simple Smile Другата седмица ще правим запис и ще гледаме бебчо Simple Smile А лошото е че все още си е седалищно, искам да се обърнееее newsm45

За отоците аз съм доста зле, подувам си се вече 3-ти месец и пия "Неоренал СР" и си мислех че нищо не прави, ама без да искам го забравих за два дни ииииииии кошмар, неможах дори чехлите да си обуя и пак си го почнах. Иначе си пия вода много, то аз винаги съм си била "жаба", ама аз ако не пия вода повече от час и започвам да припадам, направо съм пристрастена Simple Smile

За срещата аз нямам нищо против.....но другата седмица трябва да ходя в офиса да си довърша едни работи и незнам дали няма да се проточи повече от един ден, иначе кажете кога и къде и аз ще кажа дали ще мога да дойда.

За секса вече просто откачам, само да влезна в 9-тия иииииииииииииииииииии ще види той Simple Smile

Ох и сега да ви се оплача, аз ПОЛУДЯВАМ!!!!!!!! Всичко и всички ме дразнят! Просто ме тресе жестока нерва и в същото време съм някаква адска депресия ли е какво е вече незнам, само притеснения и параной ме гонят, ревя като магаре и после избухвам и мразя целия свят!
Ей разбирате ли че наистина имам чувството че съм за лудница! Страшно ми е нервно и бясно smile3511 smile3515 smile3514
И към това да добавим колко ми е тежко и на мен и как вече имам чевството, че ще експлодирам от дебелина ........ И на мен мъжа ми се обръща към мен с разни мили обръщения от типа "Шишо, шушулка" а най-култовото е "окръжност моя"  smile3532 Между другото той като ми го казва не му се обиждам, а ми става страшно мило, защото знам че не го казва за да ме обиди, а от любов, ама аз като с погледна в огледалото ииииии #Shocked

Айде нищо здраве да е, важен е крайния резултат Simple Smile Ще потърпив още месец Simple Smile

Хубава нощ ви пожелавам и да спите ей Simple Smile

# 136
Galivo, като гледам може би срещата ще остане за вторника - когато още ще работиш, но пък за сметка на това, когато свършиш работа можем и в квартала да се срещнем, за да се видим мамите които сме наблизо за разходки Simple Smile
Vanyivan споко  Peace вие се вижте когато ви е удобно, не може да се съобразите с всички  Wink а пък живот и здраве другата седмица, може да се видим по съседски, много ще се радвам   thumbsup

Здравейте!
Върнах се от преглед. Нямам разкритие, шийката е високо и няма изгледи да раждам скоро  Laughing Grinning
Болката била нещо от шийката, не е от миомата и д-ра каза да не се притеснявам  Grinning
Kalli не знам защо, но аз лично имам чувството, че ти ще си първа от неблизнашките мами  Peace
Разбира се tanzen и sisee също са фаворити за приза, ама аз все си мисля, че ще си ти, но знае ли човек  Joy

# 137
  • Бургас
Галиво, наистина е така за болничните, последният коригира дните, за да са общо 135, но НОИ просто така нямат ангажимент след това. Подава се някаква молба и декларация до работодателя и оттам нататък той оправя нещата с НОИ. Все още не съм се интересувала кога точно се подават документите, но предполагам, че е преди да ти изтече последният болничен. Все ще питам моята дружка от счетоводството като ходя до службата и все ми изскача от акъла ooooh! Но то все пак има доста време дотогава Rolling Eyes

# 138
Така е, за остатъка до 315 дни се подава молба до работодателя да ползваш отпуск за гледане на дете, а те се оправят с НОИ.

# 139
полинита тук все още е лято-над 30 градуса е.момичета обещавам снимка ама утре,мъжлето ми се прибра,хапна,душ и сега спинка-а аз Shocked Shocked Shocked-отново.иначе много ме хареса и каза че ме правило по-млада. Embarassed.със нервите не ме питайте-едвам се сдържам-особенно ако има някой у вас да виси и да не се сеща кога да си отиде,но Naughty утре ще имаме разговор.извинете че ви натоварвам,ама на кого да кажа Sad.сега кога ще заспа незнам-е лека на вас. Hug

# 140
Ето и аз да се запиша посред нощите Simple Smile
Запушен ми е носа и не мога да дишам а от там не мога и да спя....много кофти. newsm46 yu5
ася20 честита прическа  Hug
doly_dog искренно ти завиждам че сте свършили с ремонтите и почистването, на нас ни предстои и хич не ми се захваща.
Нервата ме тресе много, притеснявам се че бебка ще дойде пък не сме готови с нищо. Rolling Eyes
Отивам да правя опити да преброя някоя офса  1countingsheep

# 141
 smile3558 smile3558 smile3558 newsm44 Добро утро дами, аз пак едва си сгъвам пръстите от дебелина, та да мога да ви пиша Laughing! Краката ми все още не са почнали да се подуват, но съм в очакване! Аз със сигурност го отдавам на водата която пия (е, и на бременността де), но и аз от малка съм голям фен на водата-само на работа изпивам между 2 и 3 литра, в къщи след вечеря поне още 1 и през нощта пак....доливам с лейката.....ама така ще е!
  За болничните исках да питам-ами ако родя след термина....демек вече ще ми е изтекъл 45-дневния болничен до термина и за останалите дни до раждането кой и кога ми издава болничен newsm78?
  sisee-май ние сме от малкото изтеглили късите клечки с тоз анален секрет newsm62, но пък моята приятелка дето ражда в Майчин дом миналата година и там й бяха консултациите също й искаха такъв секрет, но сама да си го занесе......
  За срещата - както се подразбира съм на работа и няма начин да ме пуснат! Евентуално ако се престрашите след 15.03-ще се радвам да се съберем пак!
   И аз съм решила сега само да си "освежа" прическата, че приличам на...пенсионирана учителка по литература  rotfImbo, а живот и здраве като се роди мъника и се освестя малко-отивам за пълна промяна!!!!!
   Вие имате ли планове за утре  smile3521
  Лек и усмихнат ден ви желая   bouquet

# 142
Kalli не знам защо, но аз лично имам чувството, че ти ще си първа от неблизнашките мами  Peace

Ох, само да е след 15ти март  Praynig
А на 20ти синът ми и ма РД и се надявам и на него да присъствам и после може  Laughing

# 143
  • Бургас
Добро утро!
Емма, третият  болничен коригира дните до 135 Peace
Планове тази година за 8-ми март нямам Tired Иначе друга година излизам по женски на мнооооооооого вино Mr. Green Тази година ще пропусна Confused Дано мъжете се сетят да ме изненадат с нещо Twisted Evil
Иначе, досега само 2 пъти съм празнувала 8-ми март с мъжо и двата пъти бяха незабравими Crazy Първият път обикаляхме от 21 до 22.30 града с такси, защото беше пропуснал да запази маса в някое заведение и можете да си представите как се намира място в разгара на празника. Втория път беше преди две години точно след операцията ми. Още не се бях възстановила и не можах да изляза с мацките от компанията, та мъжо реши да покани мъжете им у нас, за да станело истински празник Twisted Evil Цяла вечер готвих, сервирах и слушах истории от бройкаджийските им години. Накрая счупиха една бутилка червено вино, та прах и блузата на единия гост и на следващия ден и килим трябваше да пера. Мдам, беше незабравим празник Joy

# 144
Добро утро , момичета !!!

Имам един въпрос за болничните , ако на някой е по-светнат.В болнични съм от декември - първия болничен ми е за 30 дни , втория също и третия за 25 дни.Преди 2 седмици НОИ ми преведоха една сума , която се равнява на 100 процента от основната ми заплата ,а вчера ми преведоха една сума ,коята е една трета от  от основната ми заплата. Как според вас се получава , че за 2 еднакви болнични получавам две напълно различни суми????  От няколко дни звъня в НОИ , но непрекъснато ми дават заето всичките им телефони. Моля някой , ако е запознат да ми пише , че ще полудея.

По повод темата за секса - мъжа ми и миналия път го беше страх  и сега пак - същото.Така ,че сама се грижа за този въпрос ( нали разбирате ).

По повод килограмите - съм 14кг отгоре , но най-хубавото е ,че за близо месец не съм качила нищо.А дали бебето расте , пък аз слабея  !!!!

Подувания нямам никакви  , но разширените вени много ме мъчат.Станали са огромни и лилави. Май ще трябва да взимам крути мерки след раждането.

Кали , разбрах , че Велев израждал в болницата не само свои пациенти , но и всички останали.Дали е така ???

Аз съм на консултация в 11 часа и после ще пиша.

# 145

Кали , разбрах , че Велев израждал в болницата не само свои пациенти , но и всички останали.Дали е така ???

За Нецов знам, че със сигурност работи официално при Мазнейкова, но за Велев не знам. Моят д-р каза, че ако тръгна да раждам докато него го няма, ще звъни на един от двамата Wink Ама дали изражда всички...  newsm78
То ако искаш да раждаш при него, свържи се сега с него, това е достатъчно  Peace

# 146

За Нецов знам, че със сигурност работи официално при Мазнейкова, но за Велев не знам. Моят д-р каза, че ако тръгна да раждам докато него го няма, ще звъни на един от двамата Wink Ама дали изражда всички...  newsm78
То ако искаш да раждаш при него, свържи се сега с него, това е достатъчно  Peace

Като ходя после , ще питам !!

# 147
  • Варна
Здравейте, бременлийки!

Относно аналния секрет:
и на мен от "Майчин дом - Варна" ми казаха да си го занеса от вкъщи, което е по-добрия вариант. С бебка иначе сме добре, като съм седнала вече яко ме подпира в ребрата, точно под гърдите, и май трябва да стоим в полугнало състояние  Party Party Party

Относно количката за бебо:  бях хвърлила око на Принцес рол, гледайка я на картинка, и на живо не е изключително лоша, но в сравнение с Чиполино Пуки която също си харесахме, Маг Ингланд за мен е по-тежка, по-груба количка, по-слабо маневрена, по-некопмапктна и няма голямо разнообразие от цветове - направо изглежда зимна. И за сега тя отпадна за нас като вариант. Пуки с пръст да я пипнеш и тръгва, а Принцес рола- трудна работа, гумите са й по-големи и по-груби.
Ще изчакам да видим новите модели не Пег Перего /май така се пишеше/, в Хиполенд казаха че очакват новите им модели и ще решим коя ще е, засега фаворит ни е Чиполино Пуки - много си харесах една разцветка, но за съжаление е от миналогодишните и вече никъде я няма, за 2008 разцветките са - синьо със сиво, зелено със сиво, розово със сиво, едно гадно като цикламено със сиво.
P.S. Ето и новите модели на Пег Перего, но от тук не мога да разбера кои са комбинирани и кои не, в сайта на английски има подробни описания за количките. А някой има ли идея за цената на комбинираните???
http://www.pegperego.com/linea58/download/PI_Collection2008_EUROPE.pdf

Относно праха за пране: ще споделите ли какъв бебешки прах ползвате и омекотител за дрешките???

И накрая на дългия ми пост, за което се извинявам, пускам няколко снимки на 8-месечното ми коремче - тези с червената блузка са от 28 февруари, а другите от вчера - 6 март:

# 148
  • Бургас
Милена, вероятно зависи каква база са взели за изчисление newsm78 Аз се отказах да опитвам да разбера какво ми превеждат, защото не мога да схвана нищо Embarassed Аз си го обяснявам така  - ако болничният ти се изчислява на база юни-ноември и юни си имала голямо доплащане, болничният за декември ще е с по-голяма сума от този за януари, когато вече юни не влиза в базата Thinking Не знам дали съм права, аз се ядосах миналата седмица, че по единия болничен са ми превели само 360лв. и тръгнах да се разправям, пък то се оказа, че той не бил от началото на месеца, имала съм и превод от службата и т.н., и т.н. Освен това болничният ми е от 7-ми ноември до 7-ми декември примерно. Те са ми платили от 7-ми до 30-ти ноември, т.е. само за ноември, а не за целия болничен Thinking Абе, с две думи - голяма каша ooooh! Че и при мен влизат предимно летните месеци, когато нямаме доплащане, ама късметът ми е такъв Whistling
Алоказиа, момичетата ми препоръчаха Сано и вчера взех такъв прах и омекотител. Определено съм доволна Peace, за което им благодаря  bouquet И страхотно коремче Heart Eyes, аз съм като мечка вече Tired

# 149
  • Пловдив
Добро утро и от нас!
Миленка, най-добре е ако си вземеш ПИК от НОИ и да можеш да проверяваш в нета за кои периоди се отнасят обезщетенията, които ти превеждат  Peace
Ася20, да е честита прическата и от мен! Чакаме да я видим  Wink
alokazia, изглеждаш чудесно  Peace

Вече и аз съм в деветия, дори реално  newsm44 newsm44 newsm44 Формално /по официалния термин 27.03./ съм влязля преди 10 дни  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт