Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда теми като прегледи по време на бременност, срещи на майки, здравословно развитие на бебета, подготовка за раждане, симптоми и преживявания по време на бременност и обмен на лични и семейни новини. Той също така обхваща различни аспекти на бременността, включително подготовка за раждане, здравословно хранене, проблеми с теглото, секс по време на бременност, физическа активност, медицински изследвания и други теми.
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какви са плановете за среща на майките в София?
-
Какво представлява 45-дневният болничен и защо се взема?

само слуша тоновете, на бебчо, каза че са перфектни и ме мери 

Между другото той като ми го казва не му се обиждам, а ми става страшно мило, защото знам че не го казва за да ме обиди, а от любов, ама аз като с погледна в огледалото ииииии 
вие се вижте когато ви е удобно, не може да се съобразите с всички
а пък живот и здраве другата седмица, може да се видим по съседски, много ще се радвам 
Но то все пак има доста време дотогава
утре ще имаме разговор.извинете че ви натоварвам,ама на кого да кажа

Добро утро дами, аз пак едва си сгъвам пръстите от дебелина, та да мога да ви пиша
?
, но пък моята приятелка дето ражда в Майчин дом миналата година и там й бяха консултациите също й искаха такъв секрет, но сама да си го занесе......
, а живот и здраве като се роди мъника и се освестя малко-отивам за пълна промяна!!!!!

Иначе друга година излизам по женски на мнооооооооого вино
Първият път обикаляхме от 21 до 22.30 града с такси, защото беше пропуснал да запази маса в някое заведение и можете да си представите как се намира място в разгара на празника. Втория път беше преди две години точно след операцията ми. Още не се бях възстановила и не можах да изляза с мацките от компанията, та мъжо реши да покани мъжете им у нас, за да станело истински празник

Не знам дали съм права, аз се ядосах миналата седмица, че по единия болничен са ми превели само 360лв. и тръгнах да се разправям, пък то се оказа, че той не бил от началото на месеца, имала съм и превод от службата и т.н., и т.н. Освен това болничният ми е от 7-ми ноември до 7-ми декември примерно. Те са ми платили от 7-ми до 30-ти ноември, т.е. само за ноември, а не за целия болничен 
, аз съм като мечка вече