Гоблени-19

• 46 454
  • 525
  •   1
Отговори
# 450
  • Съвсем в края на света
Стана някакво мазело.
И за да не ми четете два пъти поста който не мога да изтрия, ще ям Goody, тя си знае за какво. Ще шия онази лилава грозотия.
Сняг съм поръчала за април, така че този не е последен.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 08:25 от kita99

# 451
Хахаха, Goody, Орлис ми звучи по-скоро като орел с ориз, ама не и като марка конци Joy Goody, ако не ти е проблем, изпрати ми ги тези цветове за Шоу-син в Анкор, да се самопобичувам ако съм сбъркала Mr. Green
Ketri, благодаря ти!
Момичета, благодарна съм за всичко, което сте ми казали, обяснили... Марулка, не разбирам защо е раздразнението ти. На теб специално ти благодаря за забележката че 2 от цветовете в схемата на бебето са обърнати  bouquet. Това е нещо, за което никога, ама никога нямаше да се сетя, дори и след ушиването. А моето питане за номерата на Мадейра беше за Шоу-син, не за бебето.
Повечето от вас са се учили от майки, баби, близки... Аз съм съвсем самоука, вие сте моите учители и би било страшно грозно да недоволствам за нещо. Съжалявам за недоразумението Hug
Весела среща!

# 452
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... ще ям Goody, тя си знае за какво. Ще шия онази лилава грозотия. ...
то сега вече всички знаят защо ме ядеш  Wink ама едно е сигурно - гладна няма да си  Sunglasses
 Crazy да взема да си доизкарам боя - в същия албум има и гимнастичка  Flutter

имам маймуняка, схемата се чете добре, но и при мен контурния бод (в червено) закрива знаците под него
ако все пак я искаш ще ти я пусна  Hug

# 453

кетри, ти ме разби - виж какво пише в началото на първия линк

Цитат
Нитки мулине Орлис произведены в Болгарии из египетского мерсеризованого хлопка стойкого крашения. Фабрика-производитель основана в 1931г. как филиал COATS VIELLА, Шотландия. С тех пор фирма завоевала позицию одного из ведущих производителей ниток мулине на Европейском и Мировом рынках.

newsm78 Някой чувал ли е за Орлис, произведен в България?

и аз съм чувала , ама пак информацията ми е от този сайт. Но може и да е вярно , това нали е сайта на фирмата?
От него разбирам ,че се произвеждат в България за фирма Орлис.
Но не е нещо странно. Б България нали и ДМЦ се прави. Шият се дрехи за известни марки, чанти, обувки.

tuly, с какво мога да ти помогна?
През последните няколко седмици съм отворила само тази тема и когато имам време надничам да видя какво ново има, натискайки Ctrl+R, т.е си обновявам страницата и не знам какво се случва по другите теми:)

прасчо,
ползвам най-вече тази страница тук за конвертация на Мадейра, ДМЦ, Ариадна и Анкор
http://www.abakan.pl/index.php?Page=flossconverter&Lang=pl
Много е удобна, защото дава в проценти замяната с най-близък по нюанс цвят

# 454
  • sf
Момичета, да не се изплашите от времето? ! щото ще се натоваря с малкия специално за МОла

# 455
  • в зоната на здрача
Момичета, да не се изплашите от времето? ! щото ще се натоваря с малкия специално за МОла
Няма ,няма ние с Здравчето сме там... Peace,"нии от студ не се боим"...

# 456
 И аз идвам , дано само не ми мине "черна котка път" - имам малко работа тук, но силно се надявам да свърша до 11;30 за да тръгна Simple Smile
Забравих да си взема фалбите ама карай

# 457
Ако видите една жена на средна възраст да се мота като свободен вектор и да гледа неориентирано-това съм аз Twisted Evilсъс сиво яке  bouquet

# 458
# 459
  • Sofia
И аз след малко тръгвам за срещата, че в тоя сняг без кола ще се кандилкам 20 часа  Sunglasses Аз съм свободен вектор с зелено яке обаче  Mr. Green

# 460
  • sf
Я си вземете и по един вестник-да ви познаем по-лесно  Joy

# 461
  • гр.Добрич
Приятна ви среща и да не си кажете всичко. Да остане и за форума по нещичко.

# 462
Приятна среща момичета и  да направите снимки и да ни ги покажите.  bouquet

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 11:25 от miangelova

# 463
приятно ви виждане и внимавайте с векторите  Mr. Green

# 464
вие сте големи образи -пукнах се от смях с вас   но направо ви завиждам за срещата и на мен ми се идва обаче нямам  крилца Sick

Общи условия

Активация на акаунт