Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 315
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Ето ме и мен  Crazy

Марги БРАВО ЗА МИНУСА   bouquet

Мечтателка, радвам се,че детенце се оправя  Praynig и искренно ти завиждам за стрикността  Peace

Това за повтарянето на диетата се чудя защо е така  newsm78

Мими,знам ли  newsm78 ти си прецени newsm78 аз бих започнала 1,но след МЦ!

Наоколо съм  Crazy

# 211
  • София
Трябва да призная,че лично аз с голям страх я правя диетата.Спазвала съм я два пъти досега август/септември 2006 и март 2007.През юни 2007 ми откриха малки камъни в жлъчката и като една от причините за тях ми казаха рязко сваляне на килограми.Не знам моето до колко е било рязко.Разбира се причината може да бъде и съвсем различна...

Ме4тателка, аз също преди време свалих рязко за 8 месеца 27 кг. и ми се появиха камъни в жлъчката.Поради това, се наложи да ми махнат жлъчката оперативно.От тогава се изплаших от диети и резултата е +15 кг.Много ми допада диетата на доц.Байкова.Моля те, сподели, на кой ден си и как се чувстваш до сега, имаш ли някакви болки.

# 212
  • София
Ох ти съвсем ме наплаши!Моите камъни ги откриха при профилактичен преглед и бяха съвсем мънички.Нямах болки и ако не беше този преглед нямаше и да разбера.
Дори ми дадоха някакво билково лекарство,което пих 1 месец.И бях до там.Но сега ме е шубе да ходя да се прегледам.
В момента съм 8 ден на втората диета.Откакто започнах диетата само затова мисля и току ми се появят бодежи под ребрата и аз решавам,че е жлъчката.Обаче в един момент бодежите са и от двете страни та си мисля дали и не си внушавам,че самовнушението е голяма работа.
Иначе аз от двете диети общо свалих 12 кг от 62-63 кг. станах 50.Но това все пак беше след раждане и спиране на кърменето.
Самата лекарка ми посочи като вероятна причина за тези камъни и раждането.Но понеже точно една година преди това пак бях минала на профилактичен преглед и тези камъни ги нямаше,а бях родила вече и си бях все още дебеличка си мисля,че са по-скоро от диетата.
Решила съм,че тази седмица свършвам и започвам да пия въпросния Цинарикс.И вероятно май/юни пак ще съм на преглед.Но признавам,че ме е страх,макар да знам,че и с лазер могат да се разбиват. Sad

# 213
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!  newsm51

По едно следобедно кафе да си пийнем заедно:

Днес съм много стриктна дотук - въглехидратен ден ми е и съм на ориз.

# 214
  • София
lide мерси за кафето!Малката преди малко ми заспа  Rolling Eyes,че сутринта едвам я вдигнах след 10 часа.И сега ще ходя да си направя и реалното кафе,а виртуалното от теб.
Ходихме на лекар,малката е добре.Ще си пием АБ до сряда,както и другите илачи и тогава пак сме на преглед евентуално да сложим точка на това заболяване.Надявам се от четвъртък да е на ясла.
Аз пък не съм стриктна  Laughing.Сутринта имах маслини,хапнах си ги.Но на обяд със сварените картофи пак си хапнах 5 маслини.Ама то това повече от отчаяние,че съм се закотвила на 49.3 сутрин и няма мърдане.

# 215
аз днес пълен провал... то вече смо за това пиша, ще трябва да се стегна... ама може ли аз да съм на плодов ден и да има 2 рожденички, които черпят с бонбони мерси, бадеми и сладки... безобразие.... ще пробвам утре да го изкарам тоя пуст плодов ден и то само на киви, че нещо съм се и спекла на всичко отгоре....

# 216
Здравейте  Hug
реших да сменя диетката,но от време на време ще ви контролирам  Naughty
много успехи ви желая  Peace

# 217
  • София
Ме4тателкаHug не се ядосвай на няколко маслини, а и последните килограми / при теб грамове/ най трудно се свалят . Важното е , че малката ти вече е добре  Peace

Eva  Hug направи си утре плодовия ден и продължавай по режима.  Peace

Днес още не съм се изкушила от нищо  направо стриктно режимна съм си  Mr. Green Набутах се в едните ми тясни дънки / по-старите, защото са малко по-големи от новите/ и понеже са ми страшно опънати на корема направо ми действат диетично - чак не ми се и помисля за храна  Joy Joy Joy Забелязала съм , че при мен това понякога има ефект на въздържане от храна , а с тези панталони дето си ги носех и вече са ми широчки се чуствах слаба , защото не ми стягат , а ми висят и си позволявах по прегрешение  newsm78 

Пипи, Hug мила защо така?  Heart Eyes

# 218
Аз ви напускам за тая вечер. Днеска съм само на едно кисело млекце. Сега се прибирам на село при мама да си видя дятето и ако тя не ми развали диетата на пак, но ще се старая да остискам.
Браво Лиде само така.
Хайде до утре СТРАХОТНИ.

# 219
здравейте,страхотници Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :
пипи,каква диетка ще започнеш????
момичета много се чудя дали да направя дита номер 1 и номер 2 и да спра.
или да направя и трички????
какво ще кажете?къде са най-големи сваляния на килограми????
искам съвет Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
лека вечер  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
Ей ме на и мен за малко  Mr. Green

Мечтателка  Peace браво,че се оправя  Peace камъни в бъбреците не са толкоз страшно нещо,т.е. доста хора си ги имаме и даже не знаем....а бремеността и раждането могат доста болежки да спомогнат,така че успокой се....а и болежките наитсина са ти от двете страни...освен двойна жлъчка да имаш  Joy Joy Joy споко  Peace

Пипи, сподели коя започваш?

Красофифа, и аз не знам какво да правя след  диета 1 и 2  newsm78 дали да я сменя с друга за около седмичка 2 и после пак на диета 1?!
Аз през диета 1 свалих най-много, т.е. 4-5  Peace а сега 1 горе долу за цяла първа седмица от диета 2  Peace

Наоколо съм май  Mr. Green

# 221
  • София
Аз си хапнах една огромна зелена салата без ориз Sick то поне картофки да беше а то ориз  - и без това не го обичам та го пропуснах Mr. Green На обяд хапнах ориза без салата, че някакси е неудобно и салати да си нося на работа , а пък вечерта салатката  Joy Joy Joy

Аз съвети относно диета 2 и 3 няма да давам, защото не съм ги правила все още.
Първата ми е най-лесна за спазване , защото имам избор - на белтъчен и въглехидратен ден какво да хапвам си решавам аз.  Mr. Green

Ще видя как ще съм до края на тази седмица и ако нямам резултат ще си раздвижа метаболизма с някой друг режим. Но ако имам резултат ще си продължа втората Страхотна  диета.  Peace

# 222
Пипи, сподели коя започваш?

Ще изкарам 10 дни ударен на Дюкан,пък дано имам резултат  Peace

# 223
Момичета, да се оплача днес съвсем ми отиде диетата. Трябваше да съм на въглехидратен ден , то така си и беше ама ядох пица после пък 2 палачинки.....  ooooh!  ooooh! сега да видим...може да направя два разтоварващи дни.  Rolling Eyes

# 224
Мечтателка, аз отдавна си мисля едно нещо.......хубаво диетата не трябва да се повтаря и т.н. ОБАЧЕ аз съм все още +10кг свършам диета 2 и започвам 3,обаче дефакто само с 1 се сваля килограми с 2 и 3 само се задържат и връщат към нормален режим....с какво да продължа да свалям се чудя  newsm78 newsm78 newsm78

Пипи, успех   bouquet точно днес четох,че фолкпевицата Ивана с таз диета била се вталила САМО за 3 месеца   Crazy

Лека нощ....очаквам палачинкови сънища....ох,как ги обичам  Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт