Мнение за 38 оу В. Априлов София

• 108 429
  • 350
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Към автора на последните два поста : Не се прави така писането по форуми.
Ако ще се появявате за първи път в тази тема, с такава позиция, редно е да се представите кои сте и  в качеството си на какви опонирате на потребителка със солидно отлежал профил.
Това първо.

Второ - тонът ви трябва да е на обратния полюс.

Трето - ако сте самата г-жа Пенчева - много жалко изпълнение. 

Четвърто - явно в училището работят хора, които не притежават умения за комуникация в социални медии. Как ще комуникирате с digital natives, поколението, което ще обучавате?

Сега имате две опции - да ме оплюете и мен или да се поправите.
За ваше добро, се надявам да е второто.

# 196
Към двамата(?) нови потребители - никой не е длъжен да харесва всички, както и да се чувства длъжен да се хареса на всички. И учителите не са еднакви, някои ни допадат, други - не толкова. И те са хора все пак. Стана ми любопитно -г-жа Пенчева тази от занималнята ли е или бъркам. Ако аз съм в грешка,  съжалявам, но мнението ми за госпожата, за която говорих си е същото. Просто ми е останало като спомен, че се казва Пенчева, макар че синът ми предпочиташе да не споделя нищо за занималнята и имам много малко"сведения". За наша радост в по-голямата част от учебната година беше в занималнята с втори клас, защото при първи нямаше място. Там му харесваше страшно много и вечер не искаше да си тръгва.

# 197
Здравейте.
Моето дете е прието в училището в класа на г-жа Рускова.Има ли някой впечатления от нея,знам че повечето учители в това училище са добри,но все пак нещо по-конкретно за нея?
Благодаря

# 198
Най- лошото което едни родители могат д направят е да критикуват училището,учителите, директора и то най вероятно пред детето... Janaj е направила много добре,че се е отказала от училището. 38-мо не е за нея.Нека отиде в друго училище ,но вероятно и там няма да й хареса .Мрънкащи и недоволни родителки има навсякъде и обикновено именно при децата им куца нещо. Вместо да насочат енегията си към дечицата, те критикуват злостно всички останали.

# 199
  • София
Още един куц постинг на човек от/приближен до училището...Много разочароващо.
От потребител с общо 4 постинга, и четирите в тази тема...
Постигате обратен ефект с подобно неадекватно поведение.

# 200
  Да, въпреки че отдавна сме свикнали след всяка критика да се появяват 5 новорегистрирали се
и да започнат да хвърлят огън и жупел.

# 201
Не разбирам защо се нахвърляте срещу новите, не могат ли да си изкажат мнението.До сега само съм чела, но негативизмът прехвърля всякакви граници.Човек не издържа и започва да пише. А като  напише нещо положително , веднага го обвиняват, че бил нов. Поздравявам toninabog за съвета, който дава , даси обърнете внимание на децата,това е по-полезно за тях,отколкото да обиждате учителите им.В 38-мо всички учители са добри.

# 202
sues, ней-добре е да трупаш мнение за г-жата лично, а де не се доверяваш на случайно пишещи хора тук.Обикновено изказват мнение недоволните, за да се нахъсват помежду си. Не разчитай ,че случайно попадналото мнение тук е миродавно. А и прехвалените училища и г-жи не са за препоръчване.Най-добре е в златната среда и детето да се чувства добре.

# 203
  • София

Rolling Eyes
Нелепи сте

# 204
Момичета,не се карайте.Това не помага на децата.Всеки си има критерии.Детето винаги може да се премести в друг клас или друго училище.Изчакайте и не прибързвайте.Аз чух 2 мнения за госпожа от 3 клас.Едната майка беше много доволна,другата много недоволна.Всеки има разли4ни изисквания.Още е рано да се коментират учителките от майките на първокласниците.Успех на всички.
 Peace

# 205
Изобщо нямах намерение да нахъсвам когото и да било или себе си против училището. То ми харесва по много причини и може да се уверите в това ако погледнете назад страниците. Ще продължавам да го препоръчвам на всяка майка, която се чуди дали е подходящият избор за детето й. Ако трябваше сега да избирам, пак щях да си запиша в него децата си. Има страхотни учители и смятам че няма случайно попаднали тук. Единствените неприятни спомени са ни от занималнята, и понеже съм прекалено откровена, съм споделяла мнението си за въпросната госпожа и със самата нея,и с класната. Не мисля, че постъпвам лицемерно, като пиша тук полуанонимно. Прави сте, че и на децата трябва да се обръща внимание, никога не съм отричала, че моите си имат трески за дялане и в никакъв случай не попадат в графа "деца - мечта". Но с правилен подход могат да се свършат чудеса. Затова са педагозите - някои умеят, други -не. Признавам си - аз не го умея  Sad

# 206
Винаги има,както доволни,така и недоволни родители.За това сме различни,аз виждам в този форум мнения за доста учителки от това училище и повечето мнения се покриват.За това бих искала някой,който има впечатления да ми каже нещо поне ориентировъчно, иначе е ясно,че при контакт с учителката и сама ще си създам мнение за нея.Надявам се детето ми да е имало късмет и учителката му да е преди всичко качествен човек!

# 207
janaj, жалко, че така се е получило при вас. Пенчева ако е тази, за която си мисля, е наистина някакво недоразумение в училището. То и видът и не е на учителка..........Дано не бъркам човека, да се изказвам неподготвена, но имаше една в занималнята на сина ми в първи клас, която май беше Пенчева. Не знам защо я държат да петни имиджа на училището, явно е с някакви протекции. На фона на Целия учителски състав, просто не заслужават да им се гради такъв имидж само заради нея. Аз съм имала разправии с нея, понеже изобщо не гледаше децата в стаята , а дремеше в коридора да не изтърве нещо, а те вътре вдигат училището на главата си. Надявам се да ръководството да вземе някакви мерки, ама като гледам от колко време е там, че и за титуляр я предложили.......... Много тъпо решение.
Именно става въпрос за същата госпожа. Преди това е била учителка в занималнята, за първа година подхваща първи клас в 38-мо училище. Но мнението за нея в занималнята като преподавател и там е много пагубно

# 208
Възмутена съм от думите, които чета срещу г-жа Пенчева.Момичета не ви прави чест
да клеветите хората.Като не ви харесва, има и други училища.Г-жа Пенчева е прекрасен човек,а вие,janaj, откровено сте се заяждали с нея. Вие не знаете ли какво е родителска среща?! На оглед ли тръгнахте? В този форум май пишат само недоволни и кисели хора, доволните вършат по-полезни неща.Желая ви успех!
Изобщо не съм на оглед тръгнала, не съм коментирала вида й, а държанието. Мисля, че точно тук е мястото да се сподели такъв тип информация за бъдещи първолачета и родителите им. В крайна сметка за мен първата родителска среща е именно да проверя на кого доверявам детето си и дали да бъде записано в това училище при тази госпожа, а не несесерните принадлежности, които ще бъдат коментирани отново на 17.09 на следващата родителска. Ако на вас ви е все едно кой ще възпитава и обучава детето на мен не ми е. Не е в стила ми да се заяждам за щяло и нещяло,  но тази госпожа определено предизвика такъв тип чуства в мен.

# 209
Към автора на последните два поста : Не се прави така писането по форуми.
Ако ще се появявате за първи път в тази тема, с такава позиция, редно е да се представите кои сте и  в качеството си на какви опонирате на потребителка със солидно отлежал профил.
Това първо.

Второ - тонът ви трябва да е на обратния полюс.

Трето - ако сте самата г-жа Пенчева - много жалко изпълнение. 

Четвърто - явно в училището работят хора, които не притежават умения за комуникация в социални медии. Как ще комуникирате с digital natives, поколението, което ще обучавате?

Сега имате две опции - да ме оплюете и мен или да се поправите.
За ваше добро, се надявам да е второто.

Не съм госпожа Пенчева, както вече написах родител съм. Второ не съм писала досег ав темата, защото все пак за пръв път детето ми ще е 1-ви клас, инач ерегистрацията ако погледнете назад е преди много години. Не виждам какво общо има писането ми и разочарованието ми от един преподавател тук. Видях доста оплювания по адрес на директорка и учители, но вие се захванахте точно с моя пост?!
Училище си намерих за притеснените тук, реагирах така остро на този вид преподавател именно защото мисля за доброто на детето си и имам някакви критерии, като всеки един тук. Намерете ако обичате мнения от родители на деца посещаващи занималнята при въпросната госпожа и сравнете мненията ни, прочетох доста негативи покриващи моето "мрънкащо" мнение  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт