Мнение за 38 оу В. Априлов София

• 108 424
  • 350
  •   1
Отговори
# 210
Аз мисля, че Гуш имаше предвид boxx и krasi_1909, така че janaj спокойно, не се пали   Laughing

Всъщност сега видях, че си писала, че е същата от занималнята. При това положение, при всичките ми пристрастия към училището, мисля че не си сбъркала като си преместила детето, даже напротив - много правилно си постъпила. Ако сте знаели предварително можеше да пробвате в друг клас да се запишете, не знам дали има такава възможност. А аз продължавам да се чудя по каква причина е попаднала тази жена там и защо продължават да я бутат напред  Thinking при всичките добри учители, с които разполагат. Явно все по трудно се намира свестен учител по начална педагогика от младото поколение, за да замени учителите от нашето време, които са ни били идоли и образец за подражание...........

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 11:03 от Миши-Тети

# 211
  • София
Към автора на последните два поста : Не се прави така писането по форуми.
Ако ще се появявате за първи път в тази тема, с такава позиция, редно е да се представите кои сте и  в качеството си на какви опонирате на потребителка със солидно отлежал профил.
Това първо.

Второ - тонът ви трябва да е на обратния полюс.

Трето - ако сте самата г-жа Пенчева - много жалко изпълнение. 

Четвърто - явно в училището работят хора, които не притежават умения за комуникация в социални медии. Как ще комуникирате с digital natives, поколението, което ще обучавате?

Сега имате две опции - да ме оплюете и мен или да се поправите.
За ваше добро, се надявам да е второто.

Не съм госпожа Пенчева, както вече написах родител съм. Второ не съм писала досег ав темата, защото все пак за пръв път детето ми ще е 1-ви клас, инач ерегистрацията ако погледнете назад е преди много години. Не виждам какво общо има писането ми и разочарованието ми от един преподавател тук. Видях доста оплювания по адрес на директорка и учители, но вие се захванахте точно с моя пост?!
Училище си намерих за притеснените тук, реагирах така остро на този вид преподавател именно защото мисля за доброто на детето си и имам някакви критерии, като всеки един тук. Намерете ако обичате мнения от родители на деца посещаващи занималнята при въпросната госпожа и сравнете мненията ни, прочетох доста негативи покриващи моето "мрънкащо" мнение  Heart Eyes

Stop нямх предвид теб, казвайки "последните два поста", а boxx и krasi_1909. Теб имах предвид като казвах за потребител с отлежала регистрация.
Радвам се, че си намерила решение, успех!  Grinning

# 212
Между другото дъщеря ми каза, че започвали да слагат камери и в класните стаи, което според мен е много добре. Дано да е разбрала правилно. Вече всеки, който има претенции за нещо ще може на практика да проследи има ли право или не. И моят син, назначен за вечния виновен в класа ще може да докаже, че има дооооста по-виновни от него, защото по принцип дори и да му позволят да се защити (което рядко се случва - обикновено по дифолт го обявяват него за виновен- "титла", която навремето аз носех в моя клас  Twisted Evil), никой не му вярва.  Laughing

# 213
Здравейте!Във всяко училище има добри ,открояващи се с умението си да работят с деца,учители. Аз харесвам 38-мо училище  и също съм учила в него.Харесвам и децата ,които учат там.Защото средата за едно дете е много важна. Колкото до упреците ,че имам 4 поста и съм новак, то аз имам сериозни ангажименти и не ми е възможно да имам 2762 поста... Поздрави!!!!

# 214
  • София
Здравейте!Във всяко училище има добри ,открояващи се с умението си да работят с деца,учители. Аз харесвам 38-мо училище  и също съм учила в него.Харесвам и децата ,които учат там.Защото средата за едно дете е много важна. Колкото до упреците ,че имам 4 поста и съм новак, то аз имам сериозни ангажименти и не ми е възможно да имам 2762 поста... Поздрави!!!!

да, а аз по цял ден се чудя по кое ухо да се почеша  hahaha

# 215
# 216
  • София

Да, а вие понеже сте супер заети идвате тук да пускате малоумни, нелепи и, което по-лошо за вашето училище, влияещи зле на репутацията мнения. Вместо да инвестирате време и мисъл как да се държите в този форум. В блажено неразбиране сте колко се оа**хте.
Резултата ще започнете да го виждате съвсем скоро, изразен в отлив на ученици/кандидати, чиито родители се информират от теми като тази.
Аз ще продължа да наблюдавам кухите ви изпълнения, за да ви давам за лош пример как не се комуникира в социалните медии.

# 217
Здравейте,писала съм и преди по конкретна тема за 38-мо. Сега отново със съжаление ще споделя че училището е много далеч от старата си слава. Няма никакви извънкласни занимания,ремонти за които са събирани средства се случват след години,децата ги няма никакви по олимпиади и състезания-не като резултати-а дори само като  участие. Очевидно тези неща не са в приоритетите на г-жа директорката,която се държи арогантно-като човек който не може да бъде помръднат от това място и не е длъжен да се съобразява с ничие мнение.

# 218
Здравейте,писала съм и преди по конкретна тема за 38-мо. Сега отново със съжаление ще споделя че училището е много далеч от старата си слава. Няма никакви извънкласни занимания,ремонти за които са събирани средства се случват след години,децата ги няма никакви по олимпиади и състезания-не като резултати-а дори само като  участие. Очевидно тези неща не са в приоритетите на г-жа директорката,която се държи арогантно-като човек който не може да бъде помръднат от това място и не е длъжен да се съобразява с ничие мнение.

Позволи ми да не се съглася с теб Simple Smile Извънкласните занимания и занималнята  за малките наистина са голям проблем за училището, но че не се правят ремонти и че децата не ходят по състезания, няма нищо общо с истината. За второто гарантирам, защото моето дете вече две години ходи по състезания и не изпуска почти никое математическо. Всяка година приемат поне 2-3 деца в СМГ, отделно доста други се състезават, особено от по-малките класове. И резултатите им мога да кажа, че са доста добри. Нямам време да търся линкове към класации, но ако наистина се вълнуваш от това, мисля, че сама ще можеш да издириш резултати от мрежата. И това, при положение, че училището не е профилирано в област математика, а май се води само със засилено изучаване на английски език. Съжалявам, че в момента не се отваря рейтинг скалата на МОМН, но след матурите и в 4-ти клас, и в 7-ми клас, училището е около 30-то място за София от около 200 училища. Като може би 70% от училищата преди нас са частни, с много малко деца и резултатите им не са база за сравнение. Директорката не знам какво им пречи на голяма част от родителите. нямам преки взаимоотношения с нея и не мисля, че влияе с присъствието си на учебния процес. Виж, за управлението на средствата си има родителски комитет, който би трябвало да следи нещата изкъсо, а не да е избран само проформа. По отношение на ремонтите - миналата година направиха втори физкултурен салон, тази година правят вентилационна инсталация (по информация от родителски срещи и от децата). Може би се правят и много други неща, които на пръв поглед остават незабележими, но са важни за комфорта на децата, а парите знаете как бързо хвърчат.

# 219
За линковете-няма проблем-следя ги отблизо и мога да изпратя почти за всяко състезание-единици преминават на втори кръгове по олимпиадите-за повечето състезания дори и не чуват от учителите.Резултатите постигнати от децата които не ходят по други уроци и курсове са много далеч от добри. Не се създава никаква амбиция у самите деца в това отношение .Преди 2 години в деня на Софийски Математически турнир през октомври  имаше организирана общоучилищна екскурзия-това беше приоритетът-не да се поощрят децата да вземат участие.Директорката е изключително комерсиално настроена и се държи като човек който не осъзнава че бюджетът на училището се набира и от данъците на родителите. Това за съжаление е истината.

# 220
Само още няколко думи-това че директорката по ваши наблюдения пречи на "голяма част от родителите" вече говори много....

# 221
Само още няколко думи-това че директорката по ваши наблюдения пречи на "голяма част от родителите" вече говори много....

Имах предвид голяма част от десетте родители, които пишат във форума по темата. С родители от училището нямам контакти и не съм търсила мнения. Не ме и интересува, щом децата се чувстват добре. Учителите са тези, които контактуват с децата и те могат да им създадат проблеми с некомпетентно отношение към тях. Затова се чудя какво ви пречи директорката.

# 222
  • I want it all and I want it now.
Едното ми дете е в това училище. Другото го преместих от тук. От както дойде директорката нещата станаха комерсиални. Без частни уроци не става.  Peace Отдавна му мина славата на училището. Ние сега ще сме 7 клас и се радвам ,че си тръгваме. Има и доста кадърни учители , но биват смачкани от директорката. Тя от своя страна се държи ужасно с учителите и родителите.

# 223
Без частни уроци не става.  Peace

Това с частните уроци за съжаление важи за всички училища  Sad  Положителното, което виждам в училището е, че повечето деца (или родителите им  Simple Smile ) са амбициозни, и като цяло нивото се движи високо. Ако 5 деца тръгнат на уроци, другите гледат да не изостанат. Докато в много квартални училища всички са на ниско ниво, няма амбиции и всички се чувстват комфортно на нивото, на което са, защото базата за сравнение е ниска и всеки смята, че това е нормално. И бал 30 им се струва голямо постижение, което успяват да постигнат отделни деца, продължили да учат старателно, въпреки заобикалящата ги среда.

# 224
  • I want it all and I want it now.
Заповядай на някоя РС например на 6 клас да видиш за какво става на въпрос. Не е до амбиции има и доста деца ,който не ходят на частни уроци. Преподавателите им по Англ. на моят от 4 клас до сега са се сменяли поне 3 пъти. Нищо не учат в час по този предмет. Не е само мое  мнение това за директорката.Лицемерна и гледа с какво да те изстиска. Предимно са
  деца на хора ,който работят в телевизията са приети в училището. Не живеят в райнна. Има от Люлин ,Панчарево и т.н.Много е важно ,когато стане 15 септември да се покажем по ТВ. Беше ,пуснала и анкети ,дали има хора ,който работят в министерството . Така ,ще може да участва по много програми. Лично съм я виждала да крещи на учителите и да се държи безобразно.
 Просто ,вече сме се хванали на хорото и няма начин, ще изтърпим и тази година.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 15:03 от Syn

Общи условия

Активация на акаунт