Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се прави фетална морфология и какво включва?
Кои са някои от най-дразнещите въпроси, които могат да бъдат зададени на бременна жена?
Какво е синьо щъркелче и защо се използва в контекста на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се прави фетална морфология и какво включва?
-
Кои са някои от най-дразнещите въпроси, които могат да бъдат зададени на бременна жена?
-
Какво е синьо щъркелче и защо се използва в контекста на бременността?
-
Какво представлява ултразвуковото изследване F.M. и кога трябва да се направи?
-
Какво трябва да направи бременна жена, ако има слузесто течение с кръв в 17-та седмица на бременността?
но ме събуди още от 8 .30.Бременните дрехи на мен пък ми харесват на тая пловдивската фирма КОНТИ са супер и са много качественни.Аз даже си се чувствам секси с тях аз имам такива пролетни панталончета и много ми харесват.Даже вчера като се разхождах и някакъв се провикна страшна си,като се изравниха с мен и единия вика о тя тая е бременна бе.Мното странно се държат мъжете като видят че съм бременна явно в последствие виждат и ми се изказват супер тъпо съвсем непознати хора.Незнам защо но ми се струва че много странно ме гледат хората не са ли виждали бременни и това малко ме изнервя а това което ме побърква е някои познат да ми пипа корема мога да му отхапя ръката.
. Аз кафе през живота си не бях пила, харесваше ми само миризмата, а сега и е такова удоволствие да пийна едно хубаво ароматно кафе. ауууу, ето припи ми се