любители на ужасите, да споделим

• 68 128
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Препоръчвам ви Wicked Little Things-After Dark Horror Fest-2006
Готин е! Wink

# 166
Аз търся "The Mist" ,ако някой го има или знае от къде да си го дръпна....моляяяяяя да сподели! Praynig Hug

# 167
А някои случяйно да е гледал Абитуриентска нощ (2008)?
Отдавна го чакам да му сложат субтитри и сега видях в замундата, че вече има?

Тъкмо го гледах!
Prom Nigfht,нали?
Много е интересен.Дръпни си го.

Препоръчвам го и на останалите.
/има го и в Арена/
Мерси   bouquet
Няма защо.Има доста фрапиращи сцени да знаеш....

Дайте линк моля  Praynig

# 168
"House of wax" ми е един от любимите филми. Ама той не е чак толкова страшен, защо се плашите? Crazy Обаче "Предизвестена смърт" ми е много плашещ, не съм го гледала целия, знам за какво става дума, но не мога да се престраша да го гледам...
Колкото до "Saw" - голяма каша... ако изпуснеш един момент и после всичко ти се губи, защото са много навързани нещата...

# 169
  • Mostly in my mind
Аз търся "The Mist" ,ако някой го има или знае от къде да си го дръпна....моляяяяяя да сподели! Praynig Hug

Като цяло филмът не е лош, но краят...той просто е потресаващ. Само заради него си струва човек да го гледа  Confused Заповядай: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=120103

# 170
А някои случяйно да е гледал Абитуриентска нощ (2008)?
Отдавна го чакам да му сложат субтитри и сега видях в замундата, че вече има?

Тъкмо го гледах!
Prom Nigfht,нали?
Много е интересен.Дръпни си го.

Препоръчвам го и на останалите.
/има го и в Арена/
Мерси   bouquet
Няма защо.Има доста фрапиращи сцени да знаеш....

Дайте линк моля  Praynig
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=fa6331897b2e1 … 7023c79dde2ae64d4

# 171
Този е интересен Shrooms. В превод- "гъби".
Изтеглих го от замунда.бг.  Peace

# 172

за какво се разказва горе-долу?

# 173

Като цяло филмът не е лош, но краят...той просто е потресаващ. Само заради него си струва човек да го гледа  Confused Заповядай: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=120103

Този филм ми лазеше по нервите през цялото време, но след края стоях поне 2-3 минути и гледах в една точка. Заслужава си.
А аз най-после изгледах "Стая 1408" - хареса ми!

# 174

Този филм ми лазеше по нервите през цялото време, но след края стоях поне 2-3 минути и гледах в една точка. Заслужава си.
А аз най-после изгледах "Стая 1408" - хареса ми!
Дай линк.....

Има една много хубава поредица от филми-After Dark Horror Fest

Има един хорър филм който съм гледала-Mobile.Може да ви хареса

# 175
# 176

за какво се разказва горе-долу?
За една компания младежи, която отива в гората да събира гъби. Едно от момичетата яде от едни дето пораждат халюцинаций. И всички един по един започват да умират. Уж че някой ги преследва, а всъщност тя ги убива. Едно такова объркано, но интересно. Стига да схванеш смисъла.

# 177
Aхх, как съм изпуснала темичката!  Mr. Green У наш'то къщи само таквиз филми се гледат.
Падаме си по филми с mistery - нотки,а не кървави и брутални убийства, тип Тексаското клане.

Препоръчвам Shutter (2004) - тайландската версия, т.е. оригинала. Азиатските филми са в пъти по-добри от американските!!! А този си остана моят фаврит,никога няма да забравя края му  Shocked
Тhe Eye - също азиатската версия
A Tale Of Two Sisters - доста плашещ, но объркан
Dead end
The Ring - но предполагам, че повечето са го гледали
FearDotCom
The Skeleton Key
Четирите части за Ханибал
Както и тези на SAW
White Noise
The Others
Аlone

Сещам се за още много,но... ooooh!

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 18:31 от Bellucci

# 178
Aхх, как съм изпуснала темичката!  Mr. Green У наш'то къщи само таквиз филми се гледат.
Падаме си по филми с mistery - нотки,а не кървави и брутални убийства, тип Тексаското клане.

Препоръчвам Shutter (2004) - тайландската версия, т.е. оригинала. Азиатските филми са в пъти по-добри от американските!!! А този си остана моят фаврит,никога няма да забравя края му  Shocked
Тhe Eye - също азиатската версия
A Tale Of Two Sisters - доста плашещ, но объркан
Dead end
The Ring - но предполагам, че повечето са го гледали
FearDotCom
The Skeleton Key
Четирите части за Ханибал
Както и тези на SAW
White Noise
The Others
Аlone

Сещам се за още много,но... ooooh!

Гледала съм първия,втория,щестия,осмия,деветия,десетия и единадесетия.Другите може и да ги намеря отнякъде да ги изгледам.
wish-мерси за линка.сещам се,гледала съм го
L 0 V E-Аз едва ли ще го схвана

# 179
Някой има ли представа защо са махнали Prom Night от Арена и Замунда? Аз снощи го гледах, но сега търсих да дам линк на една приятелка и го няма...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт