ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 38

• 18 055
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
да подминах ме една банда майки с коли4ки,моя мноог хлен4еше аи ми е едно притеснително,защо отказва да яде Tired в4ера на обяд повърна ,днес също на обяд повърна.Следобяда испи 90 АМ към 7 ве4ерта 130АМ и заспа.Неизглежда да  еболен много е жизнен търкаля се на спалнята играе си крещи ,смее се оба4е неще да яде... Cry

По някога влизам в темичката за мами септемврийки 2007 г. Някой от мамите споделяха, че дечицата отказвали да ядат за известен период обикновено свързан със зъбките. Говореха и за "кърмаческа стачка " на бебоците ама пак за някой друг ден и после всичко по старому. Славена спря да повръща като спрях да я кърмя имаше дни когато повръщаше много други по - малко. Но аз нямах и много кърма и се дохранвахме.

# 211
  • морето и сините вълни :)
аз да ви кажа денска ква дъъъълга раходка направих-няма такава просто като наща
Излязох от входа  и моя като наду КАВАЛА #Crazy #Crazyвикам ахаа ше се успокои-да ама не,с цяло гърло са дра цели две пресечки  хората ме гледаха като някоя майка изрод все едно съм Shocked Shocked
накрая се прибрах с подвита опашка след като го носих на ръце и бутах количката.ВЛязох във входа и млъкна #Crazy #Crazy
идеше ми да го нашляпам чесно ви казвам Sick

и ся ко ше прайм неще да седи в количката реве като заклан вътре #Crazy #Crazy

# 212
Срещнахме Весито и другите мамчета с нея и тя каза какво е станало с вас Sad Ей това дете ще те побърка. А е толкова готин като кара влака   hahaha  И на ръце, ли не се успокои   newsm78  Да не би да не обича да ходи на разходка  newsm78

# 213
Ани Бани една позната имаше същия преблем с нейния малък господин. рев, рев и пак рев в тази количка. и най накрая смениха количката. тя беше убедена, че не е от това, но се предаде и купиха някаква измислена там и ооооооо чудо - вече господина беше весел и спокоен. към теб ли е обърнат в количката, да не би да иска да разглежда? или иска седнал или той май не знае ко иска???????
а това с кенгурото и бутането на количка ми е до болка познато. имаше период, в който Димана само така заспиваше навън.
ние сме на гости ама аз пак докопах нета, голяма мания е  newsm78

# 214
  • морето и сините вълни :)
уффф вече не го нзам ко иска ooooh! ooooh!
май иска шамаре по дупето ми се струва Sick

количката не е обърната към мен.Гледа си човека,седнал ,легнал ,сякак го слагам  РЕЕЕЕВВВ яко #Crazy #Crazy
ама как няма да муе удобна количката като той от как се е родил живее в количката Joy Joyние там спим през деня а до 5-тия и през ноща спяхме Sick Sickтам

аз в таз количка кви ли не удобства съм му съдала,дюшече съм му сложила,одеалце  та чаршафче,напраууу цяла спалня братче #Crazy #Crazyа той баучи като з а световно #Crazy #Crazy
ама  още малко да се постопли и ше зем алятното мобиле на зълвето и тогаз ше го питам.Няма д аму сменям кервана и чудо да стане-аз да не съм Рокфелер.Аааа маха с маха. няма да ги складирвам  у нас тез колички #Crazy #Crazyама аз днеска го оставих да се нареве  ама то беше брутално просто така не съм го чувала да се дере никога Tired

# 215
  DZ  пауните са много готини гледах клипчето със зяпнала уста. Особено белия много е красив и как сте ги случили разперени и двата   Hug

Не са двата- трите се разпериха по едно и също време. Досега и аз не ги бях виждала ,че и трите на веднъж. Peace

# 216
ДобрЮтро момичета wavey Днес много странна работа .моето синче се стресна от нещо към 6 сутринта и рев-та рев Shocked ококорил едни очички и трепетлика му гласеца. Като застана до кошарата до главичката м,-ляга.....като се отдалеча да си легна у легленцето 1crib хоп изправя се пак на кошарата....и така десетина пъти.Накрай направих едно примък-отмък .. Mr. Green довлякох кошарката плътно до спалнята ..и детето се кротна, реши явно че като ме вижда по близичко до него е в безопасност.Той заспа накрая ,ама аз започнаФ да се въртя .....и така до п7.30...кукнахме се и станаФме ......егати съботния ден...през седмицата не мож го събуди а сега ......не е истина newsm25.Станахме и първо приготвих  food002 ,че щерката и мъжо ми обявяват че са мноооооооооооогоооооо    newsm22,  после на викито папкането,после метнах 1dishes  hang newsm75....................пфуууууууууууу и сега за малко релакс съм на компа.Гледам времето навън нещо се криви ли що ли....Дали ще става за  family 1swing
От мен за сега Hug и bye

# 217
Навън много духа инъче е топло Peace

# 218
здравей те мацки Hug
да ви по4ерпя 4е днес имам 2 ма именника

Данинка, ти си била голяма фурия бе Crazy

# 219
ФранЧеска честити ти именници да са ти живи и здрави и двамата да те слушат!  bouquet малкия да порасне голям като татко си  Mr. Green
И много яка торта си сложила направо лигите ми текнаха  smile3521

# 220
здравей те мацки Hug
да ви по4ерпя 4е днес имам 2 ма именника

Данинка, ти си била голяма фурия бе Crazy

честит имен ден на ТЕДИ да ти е жив и здрав малчугана сладък

# 221
аni-bani и моят като седна не му беше удобна зимната количка. И аз имах такова премеждие веднъж, без кръст останах да го нося и да бутам. Леката лятна е по-мека и дълбока и му понесе добре. Като седна стабилно се вози и в старата. Ще му мине, да са ти яки нервите и кокалите.
daninka, да са ти живи и здрави именниците!
Ние бяхме у ветеро навън и току пред дома заспа. Нека спи с дрехите сега, хак да му е като не изчака да спи като човек. Че и гости чакам...
А за зоопарка аз съм запланувала на 21 след кухнята да слезем да си завържем мартениците на клетката на щъркелите.

# 222
Честит имен ден на всички именници!!!!
Франческа,да са ти живи и здрави мъжете и мноого щастие да ти носят!
Днеска много духа.Едвам отидох до Кауфланд ,а там един народ не е истина!!!!
И на връщане ми стана много забавно,едвам бутам количката,щот пълна с покупки,хем гледах да не се уливам!!!
Като пресичах улицата едно движение ,чакам,чакам.Гледам от едната страна няма коли и минавам ,а от другата като се заредиха 1,2,3 никой ти ми не спира,а аз с количката насред пътя.Накарая правя  на една ЖЕНА знаци да ме пусне ,а тя Среден пръст ми показа моля ти се.Нямам думи!!!

# 223
Честит Рожден Ден, troia!

Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес!

# 224
  • Варна
Влизам аз да почерпя виртуално в бързината и гледам , че вече сте ме отразили . Благодаря специално на Radina .

Хайдие почерпете се сега за мое здраве !!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ

[size=18pt] СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА ТЕДИ НА ПИЖУЛИНКА ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И УСМИХНАТА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ[/size]

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 14:38 от troia

Общи условия

Активация на акаунт