ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 38

• 18 068
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
begbie честит ви празник!!!
И да оздравяваш бързо.
Dive естествено, че се познаваме. LaughingИграли сме баскетбол заедно.Но мислех че живееш в София.Поне от Атола това бях разбрала.И ние щяхме да живеем във Виница, но се включихме в строеж в Апарухово.Ей превзехме града! Grinning

# 166
begbie,   bouquet
Аз уж исках да отбия чедото, обаче като стигнахме до един път вечер преди заспиване, нещо ми дожаля  Rolling Eyes И реших, че ще си откараме така, докогато тя иска, обаче не  Cry Кърмата ми рязко намаля и сега си чудя, дали има и 50 мл  Confused Май само за биберон ме ползва и е въпрос на няколоко дни да спрем окончателно Cry Аз обаче не съм готова за това...

# 167
Данинка- за разходка сме готови от в4ера като сме се прибрали...въпросите са 2 оба4е...анито става в 7.20 и ве4е в 13 й се спи,а аз предпо4итам да спи вкъщи - поне 2 часа ина4е в коли4ката само 1....а и времето дали ще е хубаво...ще ходя до ДКЦ Чайка за едни лекарства по ЗОК за каката....Wink

# 168
Добро утро ,мамчета.
Като гледам днес времето ША плачка май Mr. Green че и ние с него ще плачкаме и най вече hahaha ще дремем у дома.
Мери Ред и моят синковец спи в къщи слетобед....навън в количката не ми е спал от началото на септември Shocked обича в кошарката ,на спуснати щорички....абе мъж ..иска всички екстри и най вече мама да го гушка и друска докато се унесе в блажен сън.Итака откарва около два часа.Така ,че и ние спим в къщи.
Ама карай скоро времето ще стане гот за разходки от три -четири нататък........така че тогаЗи ще се трепем  и търкулкаме с малчуганчетата в морската  :peace
: Hug

# 169
begbie,   bouquet
Аз уж исках да отбия чедото, обаче като стигнахме до един път вечер преди заспиване, нещо ми дожаля  Rolling Eyes И реших, че ще си откараме така, докогато тя иска, обаче не  Cry Кърмата ми рязко намаля и сега си чудя, дали има и 50 мл  Confused Май само за биберон ме ползва и е въпрос на няколоко дни да спрем окончателно Cry Аз обаче не съм готова за това...

ехх късметлийка си ти,толкова време да кърмиш.А аз к'во да кажа ве4е 3 ден неще да су4е сам се отбива Sad

аз смятам да изляза,но с колата ще се спусна в морската да не стане като оня ден как ме валя дъжда Sick ако някой ще слиза да свирка ина4е сама ще си джъткам Outta Joint

# 170
begbie,   bouquet

аз не искам да я отбивам, даже я натискам горката сега повече , че да смуче антитела  Joy Аз и затова не мога да се оправя вече сумати време щото никакви сериозни лекарства не вземам. Обаче и на мен ми се струва. че май май  Cry е намаляла кармата.

# 171
Аз си пратих писмото за площадката на кмета направо + снимки.Дано поне да прати да го изчистят Rolling Eyes

# 172
аз не искам да я отбивам, даже я натискам горката сега повече , че да смуче антитела  Joy Аз и затова не мога да се оправя вече сумати време щото никакви сериозни лекарства не вземам. Обаче и на мен ми се струва. че май май  Cry е намаляла кармата.

ако ти е дошъл цикъла на пълно възможно е да ти намалее кърмата Peace

# 173
Здравейте мами  Hug
Днес май не става за миткане  Sad
Поради тази причина съм бясна на мъжо от три коли за нас нито една а уж се стобихме и ние с ново возило  #Cussing out Старата мръсна като танк а и кой да я припали от време на време, новата с извадени седалки а третата в услуга на мъжа естествено  #Cussing out В това време можеше до мола да мръднем  Crossing Arms

begbie,   bouquet

От вчера мойта Славена е официално отбита  Peace  Отбивам я повече от месец малко по малко. При нас това кърмене беше голяма мъка. Освен, че дохранвах а и повръщаше от кърмата  #Crazy В тази чест майка й си купи цигари и изпи първото си кафе и цигарка от половин година  Mr. Green Знам , че доста от вас ще ме линчувата ама ми беше гот  Joy

Аз си пратих писмото за площадката на кмета направо + снимки.Дано поне да прати да го изчистят Rolling Eyes

Ако беше го написала като жалба са длъжни да ти отговорят за 14 дни или най - късно до 30  дни.

# 174
  • Откъм Варната
...Обаче и на мен ми се струва. че май май  Cry е намаляла кармата....

Покакво съдиш че ти е намаляла кърмата, казвай бързо да помагаме

# 175
Здравейте варненки.Аз ако може с едно въпросче да се обърна.Има ли мами на които децата да ходят на ясла Русалка N13 или Иглика-и двете се намират до Пикадили Младост.Ако има такива да споделите от коя от двете сте по-доволни-и като персонал и като условия.Не че можеш да имаш избор къде точно да си дадещ детето,но ми е интересно да чуя мнения.  bouquetБлагодаря предварително. Hug

# 176
Аз като се поразболея и съм усещала, че намалява кърмата, после нещата си идват на мястото  Peace
Вярно, че дълго съм кърмила, но ми е толкова мило като си я гушна Embarassed Някакси ми се искаше поне още малко  Rolling Eyes

# 177
   #Crazy В тази чест майка й си купи цигари и изпи първото си кафе и цигарка от половин година  Mr. Green Знам , че доста от вас ще ме линчувата ама ми беше гот  Joy

Малииииииииии пушачка Mr. Green линч........малко ти е Mr. Green не те ли е срам  smile3515,как може така , smile3513това майка ли е ,ауууууууууу не е възможнооооооооооо Joy Joy Joy ШЕГИЧКА. Stuck Out Tongue Winking Eye........малка и безобидна Hug

# 178
и на мен гушкането ми липсва, защото зверо не се гушка легнал, но мн обича на ръце и шумно да целува. усещането от кърменето няма второ по рода си и съжалявам, че повече няма да го изпитам

# 179
http://www.dnes.bg/article.php?id=48782

я вижте какво правят в София относно паркирането на тротоара!!! #2gunfire

излязохме и ни заваля и Ани заспа под гюрука,а кака й се кефи с чадъра ...абе страшно си изкарахме за 1 час... Peace

Общи условия

Активация на акаунт