На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 304
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Много несериозно пиша, но съвсем сериозно ви чета!
Завиждам ви, че можете да ходите по сбирки... аз съм но около 5ч. път с кола от София, така че няма и да се наканя скоро...
Нашият мишок пак се разболя. ooooh! Кашлица, сополи, лека температура. Пак ще мъдрим кой да го гледа newsm78
Иначе бърбори много. Най- новото е "Апъка" - ябълка.Трудно може да се каже, че говори с изречения /освен ако не се брои "Няма нани, няма, няма-а-а-а"/мисля, че не се нуждае от превод/ и "Пуси туй" /Пусни това- телевизора/. Виден телеман... Познава шапките на рекламите на всички телевизии, и само да чуе, че започват зарязва всичко, за да ги гледа.
Биба не ползва. Никога не е ползвал. Мляко също не пие откак се отбихме newsm78 В това отношение не помагат никакви доводи. "Не ще" и това е.
От раждането му ползваме Памперс. Миналата седмица купих "Sleep&Play", но изобщо не съм очарована. ПРОПУСКАТ!!!Може и аз да съм уцелила кофти партида, но три сутрини поред се събуждаше мокър.
Толкова от нас. Поздравявам всички, които наскоро са имали повод да почерпят.
Нашият татко вероятно ще заминава в чужбина, та съвсем ще ми се разкаже играта Sick
Ще разчитам на вашата виртуална подкрепа...

# 196
  • София
Ralka - ако по твоя преценка е сериозно положението - по-добре го заведи на лекар.
Миташки се е подсичал малко няколко пъти и просто слагам от крема за подсичане, който ползвахме преди. От няколко месеца сме въобще без крем.

Преди време и на него му се бяха появили петна, - но лекарят ми изписа Павизон ( павизин -  ooooh! не помня кой от двата варианта на произнасяне беше) -оказа се че е за гъбички и е от рода на кортикостероидите - но факт е, че му помогна - веднага изчезна - ама за такова силно лекарство си трябва лекар да ти го предпише  Naughty.

И аз да се обадя за срещата - ми.....добре си прекарахме Drunk, и времето мина бързичко - щом татковците взеха да звънят  Joy,

Елиа - дано бързо се оправи малкият мишок....особено пък и ако оставаш сама

# 197
  • софия
Рали,на Мустела има един който е против подсичане и един друг,ако вече е подсечено дупенцето  Peace.
Ама,ако е много тежко положението вярно го заведи на лекар.Аз,за картата не съм забравила,ама се чудя как да ги накарам да ми ги изпратят картите-5бр. и имам три шапки,които си купих от сайт на Маленна и два спрея на Сано,за по-лесно гладене,а как миришат после дрехите   love001 newsm10!
Елиа,бързо оздравяване при вас и винаги може да разчиташ на нашата компания,ако татито замине по чужбинско  Hug!

# 198
  • варненка от София
Рали,на Мустела има един който е против подсичане и един друг,ако вече е подсечено дупенцето  Peace.
Ама,ако е много тежко положението вярно го заведи на лекар.Аз,за картата не съм забравила,ама се чудя как да ги накарам да ми ги изпратят картите-5бр. и имам три шапки,които си купих от сайт на Маленна и два спрея на Сано,за по-лесно гладене,а как миришат после дрехите   love001 newsm10!
Елиа,бързо оздравяване при вас и винаги може да разчиташ на нашата компания,ако татито замине по чужбинско  Hug!

Я я я, за какви спрейове на Сано иде реч, кожи по-подробно? Аз съм фен на това Сано, само с това пера, пък жълтият омекотител как мирише, чудеса, чудеса!

# 199
  • софия
Мацка,аз също съм   superuu на Сано,нали е израелска марка  Wink!
Този спрей,като бяхме на гости при нашите приятели във Варна,за нова година илягаме вечерта,а чаршафите миришат невероятно  Shocked!Питам аз на сутринта мацката с какво е почнала да пере,защото преди време аз и препоръчах прахта и омекотителите на Сано и тя ми показва една пръскалка,такава,като за прозорци и ми обяснява,че от това идвал допълнителния резултат.Пръскаш,или по време на гладене,или отзад на упътването пишеше,че10 мин. преди да свърши сушилнята отваряш и пръскаш няколко пъти дрехите още докато са вътре.Е,как миришат после с дни  newsm10!
Прибирам се аз в Софето,но тук никъде където проверих не са и чували,за този продукт на Сано  #2gunfire!
Бях я помолила,когато там заредят отново,че много време нямало внос да ми вземе и тя ми се обади онзи ден,че ме уредила с 2 шишета.
А,на всичкото отгоре тя ми обясни,че го разреждала и с вода концентрата и пак мирише много силно на свежо.
Ако искаш,ще и питам,за тел. от къде го взима да скокнеш да се снабдиш  Grinning!

# 200
  • софия
Аз обичам белия омекотител,а онзи ден видях зелен който е 4л. на 16лв.,ама нещо не ме изкефи как мирише.А нямаше такава туба друг цвят  Thinking...

# 201
  • варненка от София

Ако искаш,ще и питам,за тел. от къде го взима да скокнеш да се снабдиш  Grinning!

Питай, питай. Аз съм болна на тема препарати и хубави миризми. Препарати купувам за кво ли не. А пък как обичам да ми мирише хубавкоооооо, да спинкам в гладенки чаршафкииии и други ми ти там неща да правим там  Blush luvbed, а вчера смених чаршафите ни. Питай я от къде го пазарува това чудо и да се спретнем и ние да отидем с мъжлето да си набавим. Иначе омекотителят на Сано, който купувам е 2 литра за около 10 лв, но пък ми отива за около 2 месеца. Все ме питат дали парфюмирам Шушето, че миришела хубаво, а то е от Саното.
Сега сън нема да ме хване, докато не го намеря това спрейче.

# 202
  • софия
Взела е го от Елитис.Каза,че не може да не го знаеш  Rolling Eyes....
Сега си говоря с нея и тя ми казва,че имало и за прозорци и за под  Rolling Eyes!

# 203
  • гр.Добрич
Брех, много сте хубавки бре мацки. По-честичко да си правите срещички.
  bouquet
Това САНО, не е ли много дебело като цена? За колко време ви стига?

Още 1 въпросче. Някой теглил ли е Телетъбисите от сайта посочен на първа страница? Тя половин час не ми се зарежда. Иска ли регистрация?

# 204
  • варненка от София
Взела е го от Елитис.Каза,че не може да не го знаеш  Rolling Eyes....
Сега си говоря с нея и тя ми казва,че имало и за прозорци и за под  Rolling Eyes!

Знам го, знам го. Това е голям магазин само за козметики и препарати, продава се и на едро, такова нещо в София не знам има ли, поне аз не зная. То си е едно мини Метро, но само за козметики, близичко ми е и ще го навестим тия дни, Дани мерсаж  Hug.

Спинки, за Телетъбисите имаше отделна тема в Нашите деца и там имаше една мама, която беше качила в нета 3 серийки на български, мога да ви ги изиграя вече, но Шушел като чуе за тъбисите и примира, пее си, познава ги и е луда по-бебето слънце.

Ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259442.0

# 205
Мерси за помощта за "дупешкия" проблем. Ще видя сутринта какво е положението и ако още е зле ще ходим на педиатър, няма как. Лошото е, че в понеделник и вторник всички болни деца са там и се притеснявам да не завъдим и някой вирус отгоре.
Аз от праха за пране на Сано /лилавия/ хич не съм доволна. Пере ми като обикновен прах, не премахва петна и т.н, но сега ми събудихте любопитството с другите продукти, та ще ги пробвам. А относно ароматизирането на къщата, миналата седмица така успешно го направих с един изпарител сложен в контакта наобратно цяла нощ, че още ми мирише къщата на фльорца  Sick.

# 206
  • София
А относно ароматизирането на къщата, миналата седмица така успешно го направих с един изпарител сложен в контакта наобратно цяла нощ, че още ми мирише къщата на фльорца  Sick.
Joy Joy Joy  Hug
Успех с лечението на д-то!  Peace
Да не пропусна - Нана, хиляди благодарности за Бебегел-а Hug Hug Hug Миналия път не се наложи да го ползваме, но днес го изпробвах, че пак се запече Иво - страхотен е  Peace
Лека ви нощ!
 Heart Eyes

# 207
Ей, много слаба активност напоследък Thinking.Аз на вас разчитам да ме държите в кондиция, а вие никакви ви няма Crossing Arms
Ралка, аз ползвам Бочко или здраве Peace.Дари ми направи проблем още  в началото от Мустела и след консултация с дерматолог- това за мен е марка табу Naughty
за прах- използвам Тео бебе   и нямам намерение да го сменям.Доволна съм.Дани, и аз гледам шапките на Маленна, ама не съм обърнала внимание че могат да се поръчват Blush.А как  се определя размера newsm78
И Дари е страшен фен на Телетъбисите Peace.Танцува, кълчи се, абе- голям купон Joy.И Барбароните гледа напоследък.
Хайде- отивам да пийна  едно кафенце за добър старт на деня Hug

# 208
Добро утро от мен!за ставащите рано!
Сега видях снимките от срещата и се радвам,че сте си поприказвали на спокойствие и починали заслужено,макар и за час-два.
Блан,Елфче-така е ,не се издържа лесно.
Ира,Елфче,и Снежина още не е вършила нищо в гърнето.
Елиа,дано детето да се оправи по-бързо Hug!
Дани, и аз ти благодаря за инфото относно спрея Hug.Ще си взема.
Май от вчера започна при нас серионата битка за излизането на 3-те кътника,дано не отиде месец.
Хубав и успешен ден на всички Hug!

# 209
  • София
Добро утро!

Елфче  Hug Радвам се, че е свършил работа Бебегела. Като свърши тубичката ми звънни да ти дам друга, защото явно е, че на нас не ни трябва, а пък е грехота да стои така, ще му мине срокът. Wink

Аз снощи съм заспала, докато приспивам Калоян, а бобът вреше на печката. Събудих се в 12 часа - добре че бях сложила повече вода, иначе щях да запаля къщата Sick
Калоян вече доста думи казва - новата е "муна" - маймуна Joy

Относно праховете - аз също пера дрехите на детето с Тео бебе и съм доволна. Няма да го сменям.
Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт