Мартенска тема на норвежките девойки-тема 22

• 16 340
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Бебинщайн, честита щерка
и сте избрали най-хубавото име (нали и нашият се казва така)  Mr. Green
да расте здрава и щастлива, много обичана от всички
много се радвам, че всичко е минало добре

дано имаш възможност да минеш оттук и да разкажеш набързо как мина

специални целувки на мама и бебе

# 106
Момичета, мисля, че днес е прошки.
Та прощавайте, ако нещо съм ви нагрубила, обидила или друго ...  Hug

Бебчо, според мен са и двете - и са много възпитани, и имат проблем с общуването.
А проблемът с общуването идва просто от "затвореността", която имат.
Ама то и с тази ниска гъстота на населението, където хората живеят общо взето в малки групи, разпръснати далеч една от друга ... по-скоро им е генетична особеност сигурно, предавана през поколенията  Joy Wink

Мелания, Норвегия наистина е красива страна, но си има някои особености, с които трудно се свиква.
Но се свиква в крайна сметка  Joy
Спокойно е, няма престъпност, можеш да оставиш отключено и няма да те оберат (шанса да го направят е много, много, много малък).
Милото дори нямаше навици да заключва, но вече си създаде покрай мен  hahaha
Шофьорите карат внимателно, спират пред пешеходна пътека, ако има човек, който иска да пресече, мога да изброявам още много време.
Езикът ... ами има много диалекти.
Лично на мен ми харесва само "официалния" език, който говорят в Осло.
И понеже милото е от там, като ми говори и все едно песен се лее, много обичам да го слушам.
Езикът не е толкова труден, вестници и телевизия помагат да го научиш  Peace

# 107
Привет на норвежкия парламент...гледам разрастваме се  Joy

Мелания....добра дошла сред нас!!!      bouquet

Да си кажа и аз моето мнение като останалите  Laughing

Мила Мелания, нормално е да си раздвоена, но най-хубавото нещо е, че си намерила човека.  Heart Eyes Щерката е голяма, нея не я мисли. Wink

Моя син също не искаше да идва,но това си беше негово решение и негов живот. А моя избор е да съм щастлива. И аз направих избора си. А после и моя син дойде... Joy  и сега остана тука и живее в Осло Blush

Момичетата са ти казали, че е добре  да дойдеш за по-дълъг период и да поживееш за да видиш.Да това бих направила и аз.

Но знай, че едно е да си на гости тук, и няма да имаш приятели и работа...а друго е да се  установиш завинаги в Норвегия.

Искам да кажа, че може да останеш с грешни впечатления от престоя си тук. Да си кажеш, ауууу че скука,  нищо не се случва....това не е за мен.   Но нещата ще се променят когато заживееш тук, почнеш работа и си намериш приятели и среда. Тогава край на скуката  Grinning

Най-важното е да не се страхуваш от промените, и както каза квине, смело напред !  Grinning Живот ще е такъв какъвто ти си го направиш. Hug
А като си с любимия човек..то всичко ще се нареди! Heart Eyes

Норвегия е една много добре устроена социална страна. Спокойна и  и със  стабилна политика. Студени хора, но не злобни. Joy

Саможиви и дистанцирани до момента в който те опознаят. Hug

А ти ще си в Стьордал...това е  до Трондхеймското летище... HugТоест близо до Трондхейм  Laughing

А ние сме много тук в Трондхейм  / 20 девойки / Hug И сме много задружни и често се събираме. Така че няма да скучаеш с нас.  Grinning

Така че идвай...чакаме те!      bouquet

# 108
Мелания добре дошла!!!  bouquet
Винце дружке,как си Hugкак изкарахте снощи.....чакам снимков материал,може и на лични Simple Smile Hug

# 109
Привет на всички норвежанки и от мен. Аз съвсем се загубих из снеговете  Embarassed Ох да се разпиша та поне да ви чета. Rolling Eyes Embarassed Хайде дано успея да наваксам малко тези дни да ви видя какви сте ги нищили  Hug   bouquet

# 110
Мелания добре дошла!!!  bouquet
Винце дружке,как си Hugкак изкарахте снощи.....чакам снимков материал,може и на лични Simple Smile Hug

Сливка, мила.... Hug Hug Hug Супер си изкарахме!  Heart Eyes Бяхме в мексикански ресторант, а после на пиано бар ...там имаше танци.  Crazy  Весел купон беше! Grinning

# 111
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей ме на и мен.
Вчера програмата беше много заета. Водиха ме на ресторант, после ходихме на пазар и от там мъжо ме метна на едно женско парти. Оставих му детето и се изкефих много. Бяхме българки и норвежки и си изкарахме супер. Пийнахме, хапнахме обсъдихме клюките. Запознах се с едно момиче, което също живв до нас и не сме и знали. Много българки се извъдиха около мен нещо  Grinning
Накрая си тръгнах преди да супея да се натряскам.
Та мъжо ми поднесе чудесен подарък, като успя такак добре да се справи с детето, да не ме притесняват цялата вечер и да успея да се отпусна и почувствам човек на място.

Сливка голяма бонборанка бузанка си имаш на аватара  Hug

# 112
  • България
Мелания,добре дошла!  bouquet
Ах,този Стьордал Laughing,там са най -хубавите мъже,мдааа Sunglasses bowuu,без подробности тука публично Blush,ама това е градът за мен. Joy
Винцето много хубаво ти е казала,a на нея може да и се вярва ,понеже е тук най -отдавна. Peace

# 113
bob4enka,честита месечинка!!! Hugда сте живи и здрави и все така красиви! Heart Eyes Hug  bouquet

# 114
Бобче....браво на твоя мъж! Hug  Е това е истински джентълмен    Hug

Добре е, че се разраствате българките в вашия район Бобче, ще си имаш дружки да излизате на кафенце или на биричка! Laughing

Другите девойки...я да се отчетете как е минал при вас 8 март  Hug

# 115
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мерси Сливке, за честит седми месец, днес мойта мома откри, чзабавно да крещи като луда и цял ден му спуква тъпанчетата  #Crazy

Винска, да такак е. Много по- добре са сега нещата, определено имам вече на кого да се обадя за кафенце, не е като преди да се чудя къде да се завра самичка. Само и времето да се оправи и всико ще ми е наред. удави ни тук, немога да разбера как не се изваля. Май над Ставангер е залегнал вечен облак  Crazy

# 116
бобче, твоята сладка мома скоро ще започне и други работи да открива  Joy
Настройвай се, докато е време, за да не те сгащи оффгард   bouquet Crazy
И в наше село има един вечен облак ... но не дъжд, а сняг.
Да чукна на дърво вчера и днес не е валяло, снегът започна да се топи лека-полека и вече е само до коленете  Joy

# 117
Мерси Сливке, за честит седми месец, днес мойта мома откри, чзабавно да крещи като луда и цял ден му спуква тъпанчетата  #Crazy

Винска, да такак е. Много по- добре са сега нещата, определено имам вече на кого да се обадя за кафенце, не е като преди да се чудя къде да се завра самичка. Само и времето да се оправи и всико ще ми е наред. удави ни тук, немога да разбера как не се изваля. Май над Ставангер е залегнал вечен облак  Crazy

Ще я правим оперна певица  твойта мома... Joy Има заложби явно... Heart Eyes  Grinning

А относно Ставангер и валежитем все си мислех, че  "вечновалежния" град е Берген... newsm78 Та ся се изненадах... Laughing

Тук пък тази зима  се накъса да вали сняг ... Crazy

# 118
Напускам ви за сега понеже отивам да правя мекици. Много ми се приядоха... Crazy

# 119
Винце, да са ти сладки  Hug
Мен хич ме няма в десертите ...  newsm78
Но се опитвам да въвеждам здравословен хранителен режим, че да влезем във форма за сватбата, ама си оставам само с опитите  Joy
Неделя е такъв умрял ден .. освен да чистя и да мързелувам, друго не мога да правя.
Нямам търпение да стане утре!

Общи условия

Активация на акаунт