Пролет здравей , здравей ~::~ при арабските мами / 58

• 28 759
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Мъжът ми много тежко го приема

# 151
Шенай, честито! Както знам мама как се радва на племенника Simple Smile Мъжа ти ще повилнее и ще притихне Simple Smile  Сигурно е голям купон да го гледаш как се ежи, ама като гушне мъника и ще се забрави..

Мен ме мъчи ПМСто, та затова нямам кеф, Сабина не ме мисли Hug

И тоя постоянен вълчи ненормален глад, а никаква сила нямам, като парцал....

# 152
Здравейте момичета,
Нещо ме налегна пролетна носталгия по изгубената младост ама ще ми мине, затова се бях затаила преди да цъфна с първите сливови дръвчета
Мария добре дошла, тъка всеки е добре дошъл, понякога се губим, понякога се връщаме, ама винаги има някой който да поддържа огънчето тука...
Аз няма да те черпя с торта и сладки, че много стана сладкото, нещо за украса ще ти подаря, да са накичиш и да радваш очите на хабибито си...

# 153
тахмине, да, и аз тъй мисля. ама понеже ние не харесваме бащата на бебето и той крайно го приема. Ние искахме тя да се ожени за изселник, но явно Бог е пожелал друго Praynig

# 154
тахмине, да, и аз тъй мисля. ама понеже ние не харесваме бащата на бебето и той крайно го приема. Ние искахме тя да се ожени за изселник, но явно Бог е пожелал друго Praynig
тя и майка навремето,ми казваше,да не се омъвжамза 4ужденец или ако е 4ужденец да е 4ех-ама както виждаш,пиша тук а не в 4ешката тема,щом младите се разбират,останалото ще се нареди,пък и като видите после и бебето,съвсем ще се разтопите,а явно и зетя е 4ожек на място щом жеднага е насро4ил сватбата

# 155
Момичета ,кокичета   приготвяйте се да чуете страхотна новина  Hug Hug Hug

така приключихме със анализите  пред трансплантация  и всичко е  о к остана само ултразвук и ренгенови снимки  

Вчера   кото   отидохме на преглед на ултразвук  за моите бъбреци   лекаря ме погледна и после се засмя  казва на мъжа ми  има има бременност  че и не е малка  Crazy Crazy Crazy Crazy
 #Crazy #Crazy #Crazy Crazy Crazy Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Оставям на вас  коментариите     Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Деска вместо диетичния отивам да се регна в многодетния  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
че чак ме досрамя на стари години Laughing Laughing Laughing

# 156
  • по пътеката
шенай ,аз само с добро 4увство и на майтап!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet много се радвам, така си мислех, 4е ще те издокарат младите, ама ти мароканец ,4е мароканец!  Hug Hug Crazyще свикне тъста, де ще ходи, я после като се роди какво ще е мили4ко! Crazy  млада баба си, какво, внуци имаш да гледаш и да се радваш! Hug Partyпък зетът ти е май сериозен 4иляк! Peace
казвам на майтап, 4е една фиданка ме  за4епкала  за бг букви4ки и омайната ми ре4, искала да й пиша на арабска клавиатура с бг  букви4ки! и хи4 не разбира от майтап!ей много "сухи" Thinking хора има! #Crazy
кате , къде се загуби и ти? наистина ли няма новини от весито и лили? newsm78 newsm78 #Crazy
светле, айде официално 4естито! Hug  bouquet
вижте, нещо на зараза ми прили4а у нашата тема, аз отивам за капот4ета! Mr. Green

# 157
Шенай честито  bouquet Ааа Деска мойте са с режим Naughty нали и аз съм човек,имам нужда да си изгледам някое филмче,да си прочета книжка........когато спят след обяд,спят по час и половина поне,но вечерта в 10 си ги слагам,показвам четките за зъби,мием се и няма шест-пет Simple Smile Марси е как толкова малко бебче без мляко newsm78 мойте още си пият сутрин кисело с бисквитки,искат си,като си отворят сутрин очите и първото нещо което казват е -Добро утро мами,готово ли е млякото Simple Smile Кате почивай си Hug

# 158

Добре дошла на Мария,тук и а съм нова ,но момичетата ще видиш са много добри и всеки е добре дошъл  bouquet

# 159
Момичета ,кокичета   приготвяйте се да чуете страхотна новина  Hug Hug Hug
така приключихме със анализите  пред трансплантация  и всичко е  о к остана само ултразвук и ренгенови снимки  
Вчера   кото   отидохме на преглед на ултразвук  за моите бъбреци   лекаря ме погледна и после се засмя  казва на мъжа ми  има има бременност  че и не е малка  Crazy Crazy Crazy Crazy
 #Crazy #Crazy #Crazy Crazy Crazy Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Хайде, първия подарък да е от мене Simple Smile

# 160
светле4естито  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
да зема да се стегна и аз ли newsm78 sling,ама първо да се вталя,4е после goodscale

# 161
  • Монреал
Шенай, честито - страхотни новини!   bouquet Важното е да се обичат, да се разбират и да се уважават! Не се притеснявай за съпруга си - и моите родители щяха да припадат - ама сега няма нищо по-ценно за тях от внучето им. В къщи в България всичко е в негови снимки отрупано, като слагат нови, не махат старите, а трупат нови и нови - целите стени и всички повърхности са в рамки  Crazy  Heart Eyes

# 162
  • Монреал
Уау, Свеар - ЧЕСТИТО!!!   bouquet Да е живо и здраво малкото бебоче и здрави гърбини на мама и тате да изхранят всичката челяд Laughing!
Дано и с Мохемед Амин всичко да е наред, та да сте спокойни и щастливи!  Praynig

Колко напреднала е бремеността?

# 163
Момичета, страхотни новини!!   bouquet  bouquet  bouquet
Свеар, ЧЕСТИТО!!  newsm51 
Да е живо и здраво малкото бебоче и здрави гърбини на мама и тате да изхранят всичката челяд Laughing!
Peace Peace Peace
вижте, нещо на зараза ми прили4а у нашата тема, аз отивам за капот4ета! Mr. Green
Дай Боже!!! Поне за сватбата де!!! Чакай да се втъркам по - наблизо, че да ме прихванеее  Joy Joy

Честито на Шенай и на всички за хубавите новини!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Принцеске, поразучих от тук от там... и разбрах, че Египет не правят проблем за печата, но Мароко - да... и ако някой ден реша да посетя Мароко може и да имам проблем. Казаха ми, че Египет са дори посредници за сключване на примирие  Praynig  Не знам, чудя се още да рискувам ли или не...  Confused
Благодаря ти все пак, ако попаднеш на информация - кажи ми!!  Hug

Пък за побългаряването на Египет  Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes   bouquet евала момичета!!!!  Joy

http://uk.youtube.com/watch?v=HhfF8b6lXDk   едно поздравче за всички по случай хубавите новини!!!  Heart Eyes  Не разбирам текста, но е много веселко и се надявам да ви хареса!!!  Grinning

# 164
Момичета така ме зарадвахте с хубави новини.... и ми върнахте настроението с хубавите новини днес.

свеар Страхотна новина...много ама много се радвам за теб  Hug Hug 
(по-късничко ще ти отговоря на личните  Flutter )
Миленка честита ти рожденничка ...да ти е жива и здрава и много да те радва.  Hug  bouquet
шани щастлива баба ще станеш....чакат те хубави мигове..  Hug  bouquet

На всички, които ме успокоявахте и ми давахте кураж много ви благодаря.   bouquet Hug Извинявайте, че не ви споменавам поотделно, но в момента бързам и минавам да честитя набързо за хубавите новини, че не се сдържах. Много се радвам.  Hug

Сабина ще ти отговоря малко по-късно на личните.  Hug

П.С. Смятам да сложа мои снимки в албумчето...тъй като доста от новите момичета не са ме виждали тук.

До по-късно!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт