Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 347
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Рени, браво, мила!Успешно сте се справили! Wink
Много се радвам за новината!Лека бременност и страхотно бебче наесен!
 Hug Hug Hug
Енви, и аз не съм фен на прошковия ден!Нещо ми се струва безсмислен! Rolling Eyes
Иленка, какви са тези болести, бе, пфууууууу  #Cussing out Tired
Разкажи за Диди като имаш време. Ами с твоите афти какво става?

# 61
Иленкеееее, много ми стана мъчно за вас. Дано скоро се оправите всички Praynig

Раче, не вярвам да е зъби. Току-що и излезе последното куче, така че ще има време ми се струва докато дойде ред за кътниците.

Татянче, мислех си за компресите, но тя така и не стигна 39, та не пробвах. Исках да ги приложа на мъжо снощи, щото по едно време мислех,че ще го карам в спешното, ама той отказа. Съгласи се на хладка вана, ама и до там не стигнахме. Като взе да пада Т и заспахме.

Надявам се да не ме хване същото нещо, че незнам какво ще правим в къщи. Най-се притеснявам за дребния. Нали няма проблем кърменето с Т?

# 62
  • София
Най-се притеснявам за дребния. Нали няма проблем кърменето с Т?

Кърми и не се притеснявай. За 23-те месеца стаж що вируси ме харесаха, но не спрях да кърмя юначето си. Не е опасно за бебето, дори е желателно да кърмиш, защото с кърмата му предаваш антитела. Защо не дадеш и на Лекса кърма - ще и помогне  Peace Изцеди и и го дай в чашка (доколкото знам не кърмиш в тандем).

# 63
  • София
Леле, Сонята ще става кака! Речи, стискам палци и за безпроблемно износване! Непременно си вземи болничен и почивай! Тия от работа ще им прелошее - точно тръгна,а?

Иленка, леле, как така се получи!

Миз, кърми си - Рачето е права - даже необхосимо да кърмиш, за да предпазиш бебо от зараза!

# 64
  • Варна
Рени, късмет и да се похвалиш наесен   bouquet
Иленка,  Hug. Дано се свършат неволите!
Аз съм уморена от бездействието и апатията на работа и отивам да си гушам Кольо  Mr. Green
Лека нощ и приятен ден, мили момичета Heart Eyes

# 65
  • Boston, MA
Рени, честито! Ех, каква прекрасна новина! Леко, радостно и спокойно да караш бременността!

Точно нещо ви изпуснах края и МисЗ рече, че някой тук се похвалил - ми то имало нова тема...

Иленче,  Hug!

# 66
Ааа, как бе Раче, Лекса и тя от как се роди Крис е на кърма, ама на, не можа да се пребори. Естествено тя не поема колкото него, но все пак.
Аз профилактично си питам за кърмене с Т в случай, че ме повали и мен.
Обадих се на док. за Лекса, казаха да я лекувам в къщи 2 дни и ако няма подобрение тогава да я водя. На този етап нямало да и дадат нещо по-различно от това което вече и давам. Нашите в къщи дивеят, как можело така.

# 67
  • 2 етажа над тавана
Ей сега сколасах да седна да пиша Whistling

Одеве докато честитя на Рени и Маги ме дръпна.

Иленка, стискам палци бързо да се оправи Диди, ти също Praynig Гушкам ви силно Hug

Мисче, ако е грипът, който карахме тук, Т може и от нищо да не се повлияе за по-продължително време - Маги от грипа 3-4 дни ми държа Т, като я смъкваше за кратко до 37,5 някъде и после пак вдигаше. Редувах Панадол и Нурофен, но чак над 38,5 като станеше. За мой ужас това все през нощта беше Rolling Eyes  На Маги най-добре й понасяше да е почти гола. Покрай тоя грип намрази всякакви видове сиропи и лекарства. Дано при Лекса мине леко, да се опазите ти и бебчо, а за кърменето - казали са ти вече - предаваш антитела, така че смело си кърми. Hug

Опс, мен пак ме зоват май. Отивам на проверка.

Лека нощ. Hug

Дано сега не се скапе пак форума, че одеве не успях да публикувам

# 68
  • София
Добро утро!  Hug

Назначавам този ден за началото на страхотни похвали - нови тумбачета, здрави деца, хубаво време и въобще и само хубави неща. Аз ще се отчета само с това, че Стаско закуси  #Cussing out От едно вече доста дълго време храненето е голяма борба, кара го на режим 1 ден яде, 2 - не. Съответно аз се побърквам от нерви. Тъкмо закрепя положението и някой му връчи шоколад в ръката точно на обяд, а ако река да го взема става страшно. Та както и да е.

# 69
Добро утро и от мен  Hug
Хайде на кафето и после успешен ден на всички и както Данчето е пожелала да е пълен с добри новини  Wink
Мисче, за високата Т най-добре на Стенли му понасяше в коритото с хладка вода /съжалявам, че се повтарям/, дано бързо да оздравяват всички болнички  Praynig
Само след два дни се започват празниците  newsm44

# 70
  • София
Добро и от нас!
Пийвам и аз кафенце! С пожелание за добри новини и здрави деца съм и аз!

# 71
  • София
Добро утро!
Ние сме здравички!  Laughing

Сложих сандвичите да се пекат, сега ще си спретна и кафенце.
Еееех, защо не е петък?!  Whistling

# 72
Иленка, как сте? За афтите се сещам само за смрадлика, преди имаше и едно зелено лекарство гранофурин, но не го произвеждат вече няколко години. Нямаш ли някой познат зъболекар да му звъннеш да ти каже нещо подходящо? И трябва да пиеш витамини, защото ако афтите са от херпеси, значи трябва да подсилиш имунната система.

Аз май не ви казах - вчера Младен беше рожденик, та снощи празнувахме. Като пенсионери. Гледахме Day Break, пихме малко вино (по-голямата част от бутилката остана за друг път  Crazy ), легнахме в 12 и тая сутрин се събудихме така  Tired  щото Дани изрева в 6 и успя да събуди и Иво. Остаряваме  Confused  После Иво рещи да пищи и така направихме едно показно на Младен с какво се справям аз през деня. Той ме съжали, а после избяга много бързо на работа.

# 73
Добро утро!
За загрявка прозвъних Усоето, ей снощи Мюзик Айдъл-а ми напълни душата  Hug И чак снощи загрях Соня на кого ми напомня - ми на нашето Наде  Hug Heart Eyes Ей цяла седмица да се чудя аз  Joy hahaha Много красиво момиче, сладуранка бе  Mr. Green Mr. Green

Иленка  Hug Heart Eyes Бързо да се оправяте, а за афти - Пешо е много зле в това отношение и за съжаление нищо не помага за бързото им минаване, сега гранофорина се продава по ветиринарните аптеки, същия си е, но и той не му помага, единствено си плакне устата с Тантум Верде или Септадин и притъпява болката  Rolling Eyes То да е 1-2 афти... на Надето рецептата помага  Peace

Юлче, ето я тайната за добър мъж - ами рибки бре  Mr. Green Да ти е жив и здрав и все така да се слушкате   bouquet

Ние сме здрави, времето е разкошно, Алексиото не плака изобщо, даже с бодра крачка влезе и денят засега е повече от прекрасен  Hug

# 74
Добро утро!
 ей снощи Мюзик Айдъл-а ми напълни душата  Hug И чак снощи загрях Соня на кого ми напомня - ми на нашето Наде  Hug Heart Eyes Ей цяла седмица да се чудя аз  Joy hahaha Много красиво момиче, сладуранка бе  Mr. Green Mr. Green
Аз пък го установих отдавна,че си мязат с нашето Наде и тя е моя фаворит.Ама от седмица насам пък забравям да споделя тук ooooh!.
Иленко, много ви се е струпало, съчувствам ти Hug.Аз миналата седмица не споделих но.....сега да си кажа по повод твоя проблем.Юли направи "афтозен стоматит"-демек уста, прогнила от афти.Изписаха му едно лекарство, което се казва Алколар или нещо с А беше.... Crazy на фирма GUM.Специално за афти е и много помогна.З дни нищо не си сложи в устата това дете-в чудо се видях.А за да не развие и гъби яко мазахме устата с пръст потопен в мед и после сода.Незнам кое от двете помогна повече, ама резултата е на лице след 3-девни мъки.Дано съм била полезна и скоро да се похвалите с добро драве цялата дружина Peace Heart Eyes.
Юлче, ЧРД на Младен тогава  bouquet.Да ви ежив и здрав и все така добър баща и съпруг.Спешъл поздрави от мен.
Ние днес тръгваме по доктори уши-нос-гърло и пулмолог, защото Юли е с една кашлица безсекретна/подозират астматична/ и буха по цяла нощ.Свито ми е под лъжичката, ама няма смисъл да си заравяма главата в пясъка Confused.
Пжо този повод накой знае ли Роди и Тедко кога се връщат от санаториума?Чакаме ги с нетърпение в добро здраве и много отпочинали от пустите му болести Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт