Продължават да чакат пролетта Априлските деца

• 15 318
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честит имен ден на празнуващите!  Hug

Ние сутринта отидохме в Банкя да се нагледаме на хубави коне, а си тръгнахме страшно разтроени! Организацията включваше надбягване с коне които за целта бяха "подсилени" с медикаменти. Единия от тях не издържа, падна на земята и започна да се гърчи ужасяващо! Нашите сънародници като типични сеирджии се втурнаха да гледат как агонизира горкото животно и ние си тръгнахме. Конят може би почина!  Cry Вместо днес да се радваме и да обгръщаме с любов тези грандиозни животни ние се чудим как дивашки да ги експлоатираме!

# 256
  • Русе
Бубе, как сняг, бе?!? #Crazy

Честит празник на сладура Теди!!! Heart Eyes

Рамама, ужасна история!!! Cry Конете са ми любимите животни...
И понеже гледам, че има шанс да отидете в Имението... Sunglasses, за батковците и каките ще е голяма атракция да се повозят на конче. Миналата година лятото бяхме в Нигованка с приятелски семейства и си изкарахме страхотно. Преслав страшно се изкефи на ездата (чичкото е много приятен), но пък се нагълта с вода от басейна... Close, а се оказа че в селото няма аптека  ooooh!, та палихме колата и беж до В.Търново. Имаше и семейства с новородени... Peace Еко пътеката не става за малки деца като нашите, но и само в комплекса да се стои, е достатъчен релакс... размечтах се... Crazy

Сетих се какво забравих да пиша вчера - споделям мнението на Рачето за Даноните (и аз ги бойкотирам) - единствено Активия се случва да взема, но като цяло избягвам. В един друг форум, едно момиче си беше направило експеримент - беше държала една Активия 6 месеца в хладилника и каза, че не е мръднала - да си представим колко е натурална. Crossing Arms, не че е вредна, ама... То вече повечето млека са със съмнително дълъг срок на годност, а трябва да вкисват за 3-4 дена.  Thinking

Хайде, весел уикенд!

# 257
  • София
Честит празник на Теди! Да е здравичък, послушен и много да радва мама Роди!   bouquet Hug

Рамама, стана ми много мъчно. Аз не съм от силно привързаните към животните хора, но ме отвращават такива гаври с живи същества, просто нямам думи.

Иленка
и в нашата тема една мама направи експеримент - държа едно Данонино, 5 дни на топло в кухнята и нищо му нямаше и на 5тия ден. Отдавна няма истинско кисело мляко на пазара, но какво да се прави, по ли е добре съвсем да не се яде мляко?

# 258
Честит имен ден на Теди  Hug Да е жив и здрав, да радва мама и тати.

# 259
Май само аз съм ентусиаст да правя торта.  newsm78  Да не взема да размисля покрай вас.  Mr. Green
И аз мисля да правя тортата на Пламен, ама не защото искам да е домашна, а защото ми е кеф да правя торти Simple Smile

Честит имен ден на всички именици. Весел празник.

# 260
  • София
По повод на млеката, нещо напоследък пак съм се размислила дали да не си вземаме мляко от някоя баба на село и да си квасим. Като ученичка, баща ми вземаше, а майсторката по квасенето бях аз Simple Smile
Рамама, съжалявам, че ви се е провалила разходката! И аз напоследък все по-често се изумявам на човешката простотия по подобни поводи! #Cussing out Tired

# 261
  • Добрич
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 262

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ТЕДИHeart Eyes БЪДИ ВИНАГИ ТОЛКОВА УСМИХНАТО ДЕТЕ!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
Рали, много неприятно  Cry

Млеката - Али яде по 4 данонинота на вечер Rolling Eyes Успокоявам се, че засега това му са единствените "боклуци" дето хапва  Crazy

Днес направо се скапах от разходка и работа. пешо ни остави в 9 ч на Катедралата и от там пеш с Али (разбирайте без количка) до морската, хууубаво през целия център, после цялата морска  Crazy качи се на всяко бордюрче, спря се до всяко улично куче и коте  Mr. Green И после като легна в 12.30 ч, нямаше сили и да яде даже, отрази само една цица и до 16.30 ч  Flutter
И аз през това време - да не би да си почина малко - оправих си цветята, терасите, изчистих, прострях, нагънах прането, всичко, което можете да се сетите, че може да се прави тихо, а като стана - прахосмукачка, стирка и сега съм  Tired Остана един куп за гладене - но утре  Naughty

# 263
4естит имен ден на вси4ки праzнуваЩи, а на гардския Теди мнооого целувки  Hug

Съжалявам 4е не ви светнах по рано zа zелките, но в4ера нямахме нет (в следствие бурята) и днес ходихме по магаzините, уж да си иzбирам неЩо zа РДто, но накрая само zа мен не бяхме вzели ниЩо  Crossing Arms Но вzех една игра4ка zа ваната zа хлапето на полувин цена и съм много доволна, отдавна й бях хвърлила око  Mr. Green
Много ви благодаря zа мнението zа игра4ката, продължавам да умувам  Laughing  и накрая може би Ще вzема неЩо съвсем друго  Whistling

Ох и тук времето е лоШо, днес беШе хубаво, но сега преz седмицата и при нас може да вали сняг  Shocked  Миналата година то4но на 21.3. имахе сняг  Crazy

На глас се смях на снимовия материал, ама представям си на вас какво ви е било  ooooh!  На Милена хи4 не й хрумват такива работи  Thinking  ...да се притеснявам ли?  Laughing

Ох стига с тия млека, тук няма хубави, истински, и ние ядем....Данон  Whistling

А бе няма хубави кукли в тая държава, ужас е. Не zнам ве4е колко магаzини обиколих, но ниЩо Що годе хубаво няма. НиЩо, на Милена така или ина4е не са й интересни  Crazy

Лека ве4ер, отивам да zяпам немския айдъл и да готвя.....а утре Ще ви кажа как Сминската не ме остави на мира 2 дена докато не й преведох какво е каzал ония лигльо на немски  Mr. Green

# 264
  • 2 етажа над тавана
Хей, здравейте и от мен.

Да са живи и здрави всички именяци днес и специално Теди на Роди!!! Hug

В нас Данон никога не се е купувал, ако имаше откъде бих си взимала мляко да си квася Tired

Днес купих чина за Маги, много ми харесва - за кой ли път го повтарям Mr. Green Мисията за тапети беше неуспешна - набелязания от мен магазин беше в ремонт и ще работи чак на 20-ти март, така че се отлага за по-натам, освен ако в Бриколаж или в Практикер не харесам нещо тези дни.
Някой да е виждал хубави оранжеви тапети някъде Mr. Green

Мен ме е налегнал мързел и днес съм му се отдала. Ей така на пук на всичко - на бъркотията вкъщи, на липсата на сготвено, айде пък и аз да съм човек за половин ден поне. Whistling

От мързелуване огладнях и отивам да хапна. Laughing

Лека вечер на всички.

# 265
  • София
Пуснах нова тема, но ако искате да до изпишем тази!

Днес голямо мотаене по магазини иресторанти напарвихме, купихме обувка на Ларо и един спортен комплект, на таткото обувки на мен бельо, обиколихме 5-6 ресторанта, но нищо за сега одобрено няма.

# 266
  • София
Честит Тедков ден!   bouquet

Татянка, и тука го дават снежно другата седмица, а как искам вече истинска пролет!  Confused

И аз не съм фен на Даноните, едно време баба ми като беше в болница, това беше единственото мляко, което не се разваляше на 40 градусовите жеги, сега вече почти всичките са такива.  Sad Между другото, установихме, че най-евтините кисели млека са най-добри, но пък не са особено вкусни.

А Вальо напоследък много обича да си слага червило, обаче днес вече го беше срам да се покаже на баща си, че той много го базика, че е като момичетата. И сутринта докато се мацаше с един блясък си говореше: "Не мимиче, неее!" А преди няколко дни ми беше докопал несесера и се беше нагласил с червилото ми от бала, ето малко снимков материал:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5380950
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5380952

Някой да е виждал хубави оранжеви тапети някъде Mr. Green
Виждала съм в "Домко". Но нашето (в "Левски"Г) мисля, че е в ремонт сега, има едно в "Люлин" и едно на "К. Величков". Последно, обаче, съм разглеждала преди повече от година, може би дори две; Дано да си намериш нещо хубаво!  Peace
Хм, много яко, сега гледам сайта и има едни тапети, последните на 4 KIDS, които са за оцветяване. Има и някакви оранжеви, но по-добре отиди в магазина, там има много повече неща.

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 00:02 от Renkata

# 267
а утре Ще ви кажа как Сминската не ме остави на мира 2 дена докато не й преведох какво е каzал ония лигльо на немски  Mr. Green
А аз сега няма да мога да спя цяла нощ от любопитство Mr. Green

# 268
  • Boston, MA
...Ох и тук времето е лоШо, днес беШе хубаво, но сега преz седмицата и при нас може да вали сняг  Shocked  Миналата година то4но на 21.3. имахе сняг  Crazy
...

Какво говориш, при нас редовно през април пада един сняг. Ама да съм гледала, като съм идвала тук да живея, никой не ми е виновен.  Laughing

Ренка, да ти кажа, (не че не знаеш Grinning) че Валката има страхотно изразителни очи. Пу-пу!

# 269
Здравейте банда!!!! Hug

Благодаря на вси4ки за поздравите по слу4ай именния ден!!!!

На Жени на патерици 4естита рожденни4ка!

Здрави сме-курорта мина 4удесно и Теди си стои в къщи засега.

Мисля ви но скоро време няма да имам да вляза Hug Heart Eyes

Целувки на вси4ки наоколо!!!!

Общи условия

Активация на акаунт