Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява протоколът за борба с тормоза в училищата?
Какви са мерките за предотвратяване на тормоза в училищата, особено в нидерландските училища?
Какво представлява училищният доклад в Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява протоколът за борба с тормоза в училищата?
-
Какви са мерките за предотвратяване на тормоза в училищата, особено в нидерландските училища?
Мерките за предотвратяване на тормоза в училищата включват провеждане на ден против тормоза, ролеви игри, обучения за децата и учителите, както и системно наблюдение и отчитане на случаите на тормоз. Освен това училищата могат да използват дневници за учениците, където учителите записват случаите на тормоз и предприемат стъпки за предотвратяване на подобни ситуации. В Нидерландия мерките включват подобни дейности, но също така родителите могат да получат информация от доклади, които съдържат подробности за оценките, проблемите и резултатите от инспекции.
-
Какво представлява училищният доклад в Холандия?
-
Как се справя детето на Милена в училище?
-
Какво мисли учителят за езиковото развитие на детето на Милена?

а другата половина е за "почивка"... все едно да отидеш на ваканция 2 месеца и да кажеш, че започваш да забравяш майчиният си език

...според мен не трябва да се взима толкова навътре
..и кво на логопет ли ще ги пратят на втория ден
...ами тя е важна,ама ако насила искаш да го научиш на нещо..а, на него не му се отдава толкова бързо,кво нема се заколим я.
Дано излязат сполучливи.
..преди няколко консултации при верлоскундиген,бях доста изморена сутринта,и тя ме пита защо,и аз споделих,че Елисе не спи добре....С голямо учудване
..На мен лично ми харесва това ,че се обръща внимание на всичко.Е понякога може би прекалено
..,просто символично да занеса утре на семейната cбирка
..е много обичам промоциите бе
Честита пролет и весел празник утре!
а и няма начин като не го разбират другите, но говори много смешно.
Много сладки снимките от училището на Ванко
и остават още 72141247174 кг
..голям зор беше.То и затова се кърмехме като замяни докато стане на година и нещо(а иначе се кърмихме,докато на мен не ми спря,заради бременноста