LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 028
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 555
Ми то си пише-слип.
Прашките са стринг.
мерси
така предполагах, ама на някои снимки все едно няма "дупе"  newsm78 та се чудих  newsm78

# 556
Получих пратка от 01.02 в митница.Предимно детски неща. всичко е коментирано. За мен са само евтините маскировачни гуменки с дракона. Едната е 37 номер, а другата - 36  Laughing
Ако накой има същия проблем може да си ги разменим.

# 557
  • София
Имам въпрос към мамите получили тези балеринки
Отговарят ли си на номера?Кожени ли са ,от плат ли ,или и от двете?Не мога да преценя от снимката.Аз нося 39 номер,но крака ми е широк.Съвет за номер?!

Имам ги и ги взех +1, но едната обувка ми е леко по-широка от другата.........материята им е плат и май е по-добре да си вземеш и ти с един номер отгоре след като си и с широк крак  Peace

# 558
  • София; Дружбето
Пуснах си днес още една поръчка и сега като поглеждам и на панталона размерът липсва, пише 0. Дали ще дойде поръчания номер или ще си играем на тото Rolling Eyes

# 559
  • varna
Здравейте
Знам, че имаше някоя от вас, която им беше върнала несполучлива поръчка. Разбрах, че срока е 2 седмици от получаването й , но ме интересува как точно се процедира, ако някой знае?
 Peace
ами зависи какво не си харесваш на продуктите и тяхна ли е грешката или вината,но както и да е процедурата е :пишеш им първо ,после чакаш да ти отговорят и после ги пращаш на адреса на който ти кажат и после си чакаш чека или ваучера.ако искаш пиши на лични за по добро обеснение и съдействие,ако искаш Peace

# 560
Здравейте
Знам, че имаше някоя от вас, която им беше върнала несполучлива поръчка. Разбрах, че срока е 2 седмици от получаването й , но ме интересува как точно се процедира, ако някой знае?
 Peace
ами зависи какво не си харесваш на продуктите и тяхна ли е грешката или вината,но както и да е процедурата е :пишеш им първо ,после чакаш да ти отговорят и после ги пращаш на адреса на който ти кажат и после си чакаш чека или ваучера.ако искаш пиши на лични за по добро обеснение и съдействие,ако искаш Peace

По-добре ги продай между момичетата,отколкото такава разправия.

# 561
Момичета, днес отново бях в спорове с БГ пощи как да ми се доставят известията. След жалбата ми всичко потръгна като в приказките по "мед и масло" - носят ми известияето вкъщи или ми се обаждат (не съм молила за това). Но днес пак старата простотия - 2 известия в чужда пощенска кутия и 1 на земята. Безумие! Звънях и говорих с някаква шефка (слава богу беше възпитана жена). Всъщност това, че ни пускат митническите известия в кутиите било неправилно, трябвало да ни пращат известие да си вземем митническото известие от пощенския ни клон. Егати (sorry) услугите на БГ пощи.

Моля, момичетата, които са по-запознати с юридическата страна на проблема, да ми кажат в кой нормативан документ да прочета как трябва да си получавам заветните известия. Днес изчетох (направо "изгризах", четох като за изпит) целия им закон за пощите. Ясно, че там не е споменато. Но беше интересно четиво. Вече ми писна - половин година се занимавам с тази простотия къде да ми пъхнат известието.

# 562
  • София
Здравейте
 Peace
По-добре ги продай между момичетата,отколкото такава разправия.
Ами знам, че е по-добре така  Simple Smile Но нещата бяха за братовчед ми, който е почти два метра , а и на него са му големи, та трудно някой ще ги купи. А и сумата не е хич малка  Sick
tina77 пиша ти на лични
 Peace

# 563
  • Sofia
В закони не се упоменават правила за изпълнение, търси ги в Правилник за приложение на закон за ....   или в нормативни актове.

# 564
В закони не се упоменават правила за изпълнение, търси ги в Правилник за приложение на закон за ....

аз го изчетох информативно. Но може и да е някакво указание, защото информирали, че има известие САМО по домофона!!! А аз нямам домофон.

# 565
Отчет и от мен:
Получих последната поръчка - от 07.02..Засега малко съм се спряла.Докога - не е ясно.

Получих тренча, благодарение на похвалите на  Eiphnh   bouquet Hug
Просто страхотен е, наистина нямам думи.Заслужава си отвсякъде парите!
И един бански си комплектовах, малко голямо е горнището, но ще го нося!

# 566
  • София
Получих тренча, благодарение на похвалите на  Eiphnh   bouquet Hug
Кой тренч, може ли линк...

# 567
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
В Mes Remboursements ми излиза това

Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 12/03/2008  Remboursement somme due  
9,96 ?  Bon d'achat   N° 20080590558672
du 28/02/2008  
le 03/03/2008    
9,49 ?  Note d'avoir   N° 20080590558672
du 28/02/2008  
le 29/02/2008  Remboursement somme due  
29,40 ?  Bon d'achat   N° 20080300878571
du 30/01/2008  
le 20/02/2008    
29,40 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20080300878571
du 30/01/2008  

мога ли да пазарувам преди да ми дойде чека в писмо.

# 568
Вчера получих тази шимизета тип "прегърни ме" във виолетово. http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-cache-coeur.aspx?product … e&pagesize=16. Препоръчвам я - от чист памук е. Както и тази шимизета, тя пък е от 100% естествена коприна - http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-pure-soie-a-rayures-tiss … e&pagesize=16.
И тези с голия гръб - за по 90 евросантима и от чист памук от Индия са идеални просто - http://www.laredoute.fr/vente-le-chemisier-dos-nu.aspx?productid … e&pagesize=16

# 569
  • София
Само да кажа, че взех от 08.02 и 21.02. Няма ми го от 25.01. Имаше много редутски мъже на опашката, а на Валентина мъж й се беше притеснил, че е с нарушена опаковка колета..... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт