LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 201
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 125
как мога да си разделя поръчката , че да ползвам 2 кода  newsm78

Правиш две поръчки.

# 1 126
  • София; Дружбето
Хайде и аз да се похваля с успешни покупки. Може и да са коментирани повечето неща. но все пак Simple Smile
1. Това панталонче  е много сладурско за парите си
2. Това  и това  горнище са страхотни
3. Тези гащеризончета  са много сладки, но ми се струва, че са  уголемени, защото са огромни на беба
4. Тази тениска  страшно ме изкефи, мекичка е, цветът е много приятен
5. За мъжкия пуловер  нямам думи, дано и мъжът ми го хареса
6. Тези дънки  не ги уцелих като номер, но за 3.50 са много хубави
7.   единственото нещо, което не ми хареса, но за 0.90 става
Сега ги изпрах и чакам да видя кое ще даде дефект  Grinning

# 1 127
  • Там....където всичко е възможно ....
Днес предиобяд пуснах поръчка с код 65137,намали ми един сутиен до 0,00евро.Сега реших да си пусна нова поръчка ,но тръц кода не работи Rolling Eyes-поне при мен де SickПочвам да търся друг подобен Crossing ArmsЯ пробваите при вас работи ли?

# 1 128
Eто ако ви интересува от последните ми покупки в Ларедут има ги и кутиите които ми пратиха вместо туниката.
покупки. Ако имате въпроси на лични.

# 1 129
Момичета, получих тези 39 номер, но са ми малки, пускам ги в продавалника ако някой се интересува Simple Smile
Не ги намирам вече във френския сайт, но тук можете да ги видите.
http://www.us.redoute.com/clothing/Leather-Tie-Ballerinas.aspx?P … mp;PurchaseType=0

# 1 130
Момичета, получих писмо по пощата, което гласи:

Chere Madame,

Lors de la preparation du colis 0515807748; la tunique 9177256 etait indisponible.

Je vous prie de nous en excuser et je vous rembourse la somme de 15,75 e par bon d'achat.

Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir, chere Madame, mes meilleures salutations.

DAHBIA MASKRI
RELATION CLIENTELE

BON D'ACHATS LA REDOUTE

VOTRE bon d'achat de 15,75e du 06/03/2008

Pour beneficier de ce bon d'achat, precisez le № ....... lors de votre prochaine commande.ll est cumulable avec vos reductions!

Преведох си го на Английски - разбирам, че туниката е свършила и ще ми върнат парите, но не разбирам по какъв начин.

Моля, помогнете ми Praynig Трябва ли да направя нещо?

# 1 131
  • София
Днес предиобяд пуснах поръчка с код 65137,намали ми един сутиен до 0,00евро.Сега реших да си пусна нова поръчка ,но тръц кода не работи Rolling Eyes-поне при мен де SickПочвам да търся друг подобен Crossing ArmsЯ пробваите при вас работи ли?

Преди малко пуснах с него......нямаше проблем, но нали знаеш че повече от веднъж на акаунт не става  Peace

# 1 132
Да ви кажа снощи какво ми се случи.
Пускам поръчка за повече от 200 евро. .....На някой да му се е случвало нещо подобно?
Аз имах подобен случай и писах на мейла от 1 страница дали има проблем с поръчката и трябва ли да я направя отново и ми отговориха, че поради технически причини не е отчетена и трябва да се направи отново. Така, че моят съвет е да им пишеш.

# 1 133
  • Там....където всичко е възможно ....
 dolores тези кутиики сигурна ли си че са ти подаръка?Аз си мисля,че са ти ги пратили в случай ,че не си доволна от някои артикул да го сложиш в подходящия размер кутия и да им го върнеш.Този подарък си е направо подигравка Crossing Armsсъчуствам ти PeaceОт безплатна доставка по добро няма Naughty
sparkk благодаря,сигурно това е причината.Ама и аз-нагла Crazy

# 1 134
  • София
Момичета, получих писмо по пощата, което гласи:

Pour beneficier de ce bon d'achat, precisez le № .......
Ваучер, 9-те цифри на който явно са ти пратили на мястото на точките.

# 1 135
А тези ботушки с какви лентички пристигат-сини или сиви?Благодаря

[/quote]

тези ботушки са супер ,моята приятелка ги купи-----страшни са наистина.....със сребристи  ленти4ки са,даже на живо са по-готинки..... newsm10

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 18:18 от Veseto_

# 1 136
Извинявайте, но кои бяха умалени Окау или Кукун.
Исках да ви покажа  и едно комплектче, но нещо сайта откачи не ми го отваря. По -късно

# 1 137
  Момичета посъветвайте ме какъв сутиен да си взема при положение ,че  чашката ми е м/у А и В , а обиколката българска съм 75 т.е. модела да е с вградени подплънки!Благодаря ви !   И забравих да спомена ,че вече два пъти си поръчвам но не уцелвам подходящия модел за мен !

# 1 138
Извинявайте, но кои бяха умалени Окау или Кукун.
Исках да ви покажа  и едно комплектче, но нещо сайта откачи не ми го отваря. По -късно
  аз имам доста неща и от двете марки и не ми се струва да са умалени

# 1 139
И аз чакам от 08.02.Имам липсващ артикул,за който са ми писали на 29.02.Не знам това как да го разбирам-че тогава са ми я пуснали ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт