Кипърските мами, татковци и ...не само (4)

• 22 007
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • София
То за една тениска няма смисъл "уред" да ползваш, май! newsm78
Докато изгладиш останалите двайсетина Mr. Green, първите ще са готови.
Доколкото са ми наблюдинията тениските са на особена почит.
Аз пък съм на тема подреждане на играчки.
Ей, такива органайзери си
харесах само дето ги няма в България Thinking
Цък
и
Цък
и
Цък
и
Цък
и
Цък
и последно
Цък

Мммм, дааа! Хубави идейки, но ще трябва местна разработка!

Как забравих да ви кажа  doh- днес при нас вали СНЯГ...  #Crazy

# 91
http://www.eminbei.com/2007/09/blog-post_21.html                 ето и от мен-аз отивам да тренирам номера Shocked

# 92
  • София
http://www.eminbei.com/2007/09/blog-post_21.html                 ето и от мен-аз отивам да тренирам номера Shocked

Я, гледай ти! Направо ми се кръстосаха очите... Crazy

# 93
  • Larnaca, Cyprus
Барборанкетакова сгъване .............Трябва да го покажа на мойта гладачка..... bowuuче тя горката докъто сгъне една тениска ми то утре стане.... #Crazy
муцка такива органайзери съм гледала в Икеа....Я провери там......

# 94
barboranova, ти изби рибата с тоя линк бе, жена!  smile3556 Още се кокоря! Mr. Green  Ейййй, тия азиатци са големи факири бе - все ше измислят нещо, дето да ти върже погледа на фльонга Laughing  На вземете например и "Кама сутра" Wink..... /апропо, те зарад туй сигурно са толкоз народонаселение Joy Joy Joy/

# 95
Като машинки са--------кой знае,колко номера могат още.Так-так очерта си я хубавицата и готово---Астор-ряпа да яде!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
  • София
barboranova, я пробвай да кажеш става ли, че аз съм на работа и не
върви да си свалям блузката пък и да я сгъвам... Mr. Green

blondy,  bouquet!

Кати,ми то все тая. В Бългаиря и ИКЕЯ още си нямаме! smile3506

# 97
Благодаря ви момичета за пожеланията. newsm51Да ви се връщат.Научих малката пеперудка като я питам: Ти каква си мамо? Да ми отговаря: Хубава   love001....и направо искам да я изям цялата. newsm62 newsm62 newsm62А няма ли някои трик за гладене на ризи? 1ironing

# 98
  http://siemens.expo2000.bg/do.php?page=_prod&idg=3&ids=4&idp=63                 bouboulino ,   уредих те, ЧЕСТИТО !                        muzka ,не ми се получава  Embarassed  Joy   Joy   Joy

# 99
Да ти е жива и здрава дъщеричката, Буболинке  bouquet
Да ви кажа че пробвахме това с тениската и става Peace... ама и как ги намирате и вие едни Rolling Eyes

# 100
momi4et zdraveite.mnogo mi e trudno tuk,zapo4nah v zara,no ne e za men.utre se mestq v edna birariq,no i tova ne iskam da rabotq.nomera mi e 97761637.molq vi pomognete

# 101
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
оооо, лусиенчето, съжалявам да го чуя, но е нормално за сама жена, при това жена, в началото да се чувства така, може би малко ако поизчакаш нещата ще си дойдат на мястото
апетитът идва с яденето

казвам ти го от личен опит и то многократен, освен ако нямаш някакви други проблеми там

# 102
Оооооо миличка ,успокой се.Всяко начало си е трудничко-сменяш обстановката.Всичко ще се оправи----- прояви малко търпение.И аз преди 12 години ,когато забегнах в чужбината исках след  5 дни да си хващам  самолета да се прибирам ,но тогава точно се запознах и с мъж ми и той вместо да ме изпрати до летището -в обратната посока-към тях/живо отвличане!/Ще видиш,че всичко ще си дойде на място.Мисли само положително.Прегръщам те силно  Hug Пиши утре пак-как си. Heart Eyes

# 103
lusien4eto, както ти е казала и  barboranova , всяко ново начало е трудно. За съжаление /аз поне/ няма как да ти помогна от тук, мога само да ти дам моралната си подкрепа, Hug а също и един съвет: Звучиш ми леко паникьосана Crazy, а това не е добре. Паниката е възможно най-лошия съветник - кара те да вземаш прибързави и обикновено зле обмислени или изобщо необмислени решения, които вместо да подобрят положението ти, го влошават. Казвам ти това не за да те стряскам допълнително, а за да се овладееш и наистина да премислиш внимателно. Не знам какво точно имаш предвид като казваш, че "в Зара не е за мене", но не мисля че в бирарията ще ти е по-леко, а напротив. Ако все едно вече си се преместила.... и ако отново решиш, че и това не е за теб, не прави резки "движения" /ако ме разбираш какво искам да кажа/, стисни малко зъбки и изчакай да поопознаеш обстановката.. да срещнеш и завържеш познанства със сънародници, които биха те насочили към нещо подходящо.... Само не действай панически и ще видиш, че всичко ще почне да се нарежда!  Hands Thumbsup   

# 104
  • София
Лусиенче,тук сме бе човек!!! Е, аз специално в България, но пак сме с теб. Mr. Green
Момичета са ти казала, но аз да допълня -  стегни се малко, успокой се и се огледай! Не бързай да се местиш напред назад из работните места.
Какво точно не е за теб в Зара? Хайде, пиши ако можеш, за да погледнем нещата от различен ъгъл и да ти помогнем.

За сега най-важното е да се успокоиш и да се ориентираш в обстановката. Предполагам с жилището и предварително договорените условия всичко е наред. Подписа ли някакъв договор вече? 

Хайде, давай по същество, за да разнищим проблема и да сме от полза.  Thinking

Не се притеснявай! Не си сама!
Ако нещо се наложи, предполагам мамите в Кипър ще помогнат с едно рамо, но е важното да си изясниш ситуацията!
Горещи прегръдки!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт