За изхождането (ЕБХ) - част 5

• 19 654
  • 321
  •   1
Отговори
# 90
И аз колко съм си мечтала за такива дрешки, които да ме улесяват... мисля, дали не е възможно когато дойде ред за второ да си поръчам или някой да ми ушие нещо подобно. Момичета, ако има някой, който внася или шие такива неща - свиркайте!

# 91
  • София
не знам как е при вас, но сигурно защото почнах много късно-на 10 месеца и съм изпуснала нещата от контрол. Confused Тъкмо влезне в някакъв ритъм, изчаква ме да я изпишкам повечето пъти, ака си не в памперса, на няколко пъти ми се случва сътрин да е със сух памперс и................... Особено покрай никнене на някой зъб става страшно. Изобщо не ми дава да я преобуя, камо ли да я изпишкам, крие се и си ака в памперса, абе ужас ooooh! С гърне трябваше по-рано да я свикна, докато не е станала много подвижна, но сега купувам детска дъска за тоалетна и ще я видя, дали ще иска така. Макар че съм я пробвала на нашата да я държа и тя се дърпа и иска да я изакам или изпишкам срещу огледалото. Имате ли някакви идеи за подобряване на положението?

# 92
petia_tag ,ние започнахме рано,но също имаме такива стачки.Няма страшно.Мисля,по-страшно е да е с памперс на 2-3 години от малко пране отвреме навреме.Simple Smile
Аз тъкмо за тия блузки за кърмачки, днес си мислех, че ще е супер яко ако има такива с логото на естествено и надписи приканящи младите хора да кърмят дълго.Аз бих била голям хит ако отида в университета с таква.То и сега правя едни лекции по време на почивките между лекциите,така че такава блузка би ми била само улеснение в просветния процес на младото поколение.Simple Smile

# 93
petia_tag,
А защо започна с толкова голямо дете срещу огледалото, а не на гърне? И за по-големите ли е такава системата?
Аз започнах преди малко по-малко от месец на гърне (т.е. на възрастта, на която сте започнали и вие) и за мое учудване малкия толкова бързо схвана, за какво става дума, че изумях! Не мога да кажа, че пишкаме само в гърнето, ползвам и памперси, но лятото категорично ще ги сваля и ще ги оставя само за през нощта и някои по-екстремни ситуации (поне докато се научи да си казва, сега още няма и помен за показване). Чакам и първата стачка, но предполагам, че ще е след годинката... незнам...

# 94
Аз тъкмо за тия блузки за кърмачки, днес си мислех, че ще е супер яко ако има такива с логото на естествено и надписи приканящи младите хора да кърмят дълго...
Искаме блузка, искаме блузка  coolcool И стикер искам дори  Grinning. Като малка победа за сега смятам това, че дъщеря ми веднъж "накърми" куклата си, вместо да и даде шише и от няколко дни ме преследва да и ушия слинг- тръба и май- слинг  и "да сме си еднакви"  Mr. Green.

# 95
Добре, има ли шивачки сред вас?
Аз поемам пласмента, маркетинга и финансовата част Laughing

# 96
  • София
Хайде, вещичка да си каже, да не казваме ние Simple Smile.

# 97
Тук до нас има цех за производство на детски дрешки.Мога да ги питам дали могат да ушият няколко бройки,стига да намерим кройка,а се замислих дали не можем да кандидатстваме за по-сериозно финансиране,защото все пак това си е кампания.А иначе,за да е темата за тук-можем да измислим и бебешки дрешки,които да рекламират ЕБХ.Grinning
п.с. аз мога да потърся от онази хартия,която се глади,за да принтираме логото на нея.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 21:49 от dimitriana

# 98
  • София
Хайде, вещичка да си каже, да не казваме ние Simple Smile.
Ехааа, как ме издигна Grinning Аз не съм шивачка, а лаик-любител, правя всичко на око и често прекроявам и преправям по 100 пъти, защото не знам как се прави...но пък ми се удава Rolling Eyes
Мойто син днес забрави всички добри обноски и сътвори в гащите цели два пъти голяяяямата си работа, а после мило ми се усмихваше Laughing

# 99
Мисля си, че всеки технолог би могъл да направи кройката, ако му се покаже дрехата. В Хоби има шивашка тема и от погледите, които съм хвърляла там, останах с впечатлението, че има и професионални шивачки. Но пък ако става дума за сериозно количество, си трябва фирма май. А за бебешките дрешки също е добра идея. Нещо като "оръжията за масова лактация"  Mr. Green, ама на друга тема.

# 100
...нещо като "Внимание!Бебешко дупе на свобода!".Simple Smile

# 101
  • София
petia_tag,
А защо започна с толкова голямо дете срещу огледалото, а не на гърне? И за по-големите ли е такава системата?
Аз започнах преди малко по-малко от месец на гърне (т.е. на възрастта, на която сте започнали и вие) и за мое учудване малкия толкова бързо схвана, за какво става дума, че изумях! Не мога да кажа, че пишкаме само в гърнето, ползвам и памперси, но лятото категорично ще ги сваля и ще ги оставя само за през нощта и някои по-екстремни ситуации (поне докато се научи да си казва, сега още няма и помен за показване). Чакам и първата стачка, но предполагам, че ще е след годинката... незнам...
ами започнах, защото тя вече беше много подвижна и не издържаше и минута на едно място. А да я държа и натискам към гърнето не мисля, че беше подходящо. А това че бяга или се изпишква в памперса щом я хвана, за да не я водя в тоалетната гърнето няма да помогне.

# 102

smile3501

hahaha Joy Joy Joy

# 103
  • През девет земи в десета
petia_tag,

Аааа,може и без стачка да минете,аз не съм имала проблеми с нито едно от децата,сигурно защото усещат колко съм зла и при мене разни номера не минават Mr. Green

smile3501

hahaha Joy Joy Joy
hahaha

И аз искам блузка,надявам се да продължиме поне и лятото с кърменето Peace

# 104
Ох, Пиги® ,
от твойта уста в Божиите уши!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт