Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за бременност с отлепване на плацентата?
Какви са препоръките за фетална морфология и биохимичен скрининг по време на бременност?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за бременност с отлепване на плацентата?
-
Какви са препоръките за фетална морфология и биохимичен скрининг по време на бременност?
Феталната морфология обикновено се препоръчва да се извърши между 19-20 седмица от бременността, докато биохимичният скрининг обикновено се прави между 14-17 седмица. Важно е обаче да се консултирате с лекар за точните срокове за извършване на тези изследвания, тъй като те могат да варират в зависимост от конкретната бременност и медицинските препоръки.
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи преди раждането?
Мненията варират, но някои майки предпочитат да изчакат до по-късен етап от бременността, когато са сигурни, че всичко е наред с бебето, преди да започнат да купуват бебешки дрехи. Важно е да изберете правилния размер и да бъдете внимателни при избора на дрехите. Някои майки предпочитат да изчакат появата на бебето, преди да направят покупките.
-
Какви са препоръките за къпане на бебето?
-
Какви изследвания трябва да се направят или препоръчат по време на бременност?

Наспи се добре, представям си как го чакаш този преглед...

, ще видиш! Няма да се успокоиш докато не идеш на лекар, но се опитвай да се разсееш до тогава! Ние всички ти стискаме палци!
аз ви оставям... довечера може да се включа пак за малко
За щастие се оказа, че няма връзка със самия плоден сак
Иначе сме 1,17 см. От два дни само лежа. Дават ми да ставам само във връзка с тоалетната. И все пак това беше по-добрия вариант-искаха да ме приемат в болницата
.
, няма лошо, де, но все пак си мисля, че е много рано... Аз с първата ми бременност не бях купила нищо освен памперси и за 5 дни, докато бях в болницата тати беше накупил всичко...... само си бяхме харесали предварително комплекта за изписване, за да знае той кой точно да купи. и шишетата бях набелязала... Знам, че меракът е много голям, но все пак си мисля, че е много рано