Отговори
# 75
Здравейте, мили мамчета! Дойде и мой ред да се включа. Термин на 26.10.2008 - първа бременност. Всички неприятни признаци са налице - особено частта с гаденето и повръщането. Но пък как развълнувана бях като му чух сърчицето да тупти  Laughing

# 76
  • София
първите изследвания са ПКК, Васерман, кръвна група, още нещо, което беше обозначено с абривиатура и не го запомних и урина. На мен ми казаха да ги пусна в края на 9г.с. и тогава да ми направят картон. Нямам идея колко струват. Във ВИТА ми казаха, че женската консултация с всички изследвания е 520 лв.

# 77
Как сте мадами?
Както винаги забравих много неща, които ми дойдоха на акъла докато ви четох коментарите Simple Smile  Embarassed
Енигма само да ти кажа че на теб в младост ти е удобно едно магазинче което се намира малко срещу тенис кортовете...
сещаш ли се? то е едно малко... пред блока срещу големия магазин с обувките и тенис корта... както е паркинга на блока... в края му се намира... не знам как се казва о съм го виждала... предполагам че ако питаш продавачките на новите пътеки или някой наоколо ще те ориентират Simple Smile
Аз съм чак на 24-ти на изследвания... Sad а за седмиците тук... значи на вагиналния видеозон, първия преглед който ми правиха... бебчо излезе с 1 седмица напред... сега последния път в понеделник като ме гледаха на нормален видеозон бебето ми го изчислиха като 10 седмица и 4 дни... а аз бях в 10 седмица и 3 дена... така че е точно... може бебето да е дръпнало малко засега и затова да са ти казали по-големи седмици Simple Smile
аз съм доволна от Вомитусхил-а, не ми се гади толкова... имам по-голяма поносимост към миризми, но това не значи че се усмелявам да м месо Simple Smile
аз отивам да направя салатка да вечеряме... а утре ще се включа пак  Hug  bouquet
лека и спокойна вечер от мен  Heart Eyes

# 78
За изследванията да ви кажа аз доста си направих, лекарката в поликлиниката ми пусна по здравната каса:глюкоза, ПКК, урина, спин, хепатит Б, кръвна група. Аз обаче нямам доверие в лабораториите на поликлиниките и си ги пуснах в цибалаб, като си доплатих още  70 лв. общо за (по мое си усмотрение) за токсоплазмоза G +M, Хламидия G+M и Васерман. Резултатите са добри, поуспокоих се , а за биохимичния скрийнинг- ще го правя в Токуда, където си ми следят бременността и където ще раждам.  bouquet Аа всъщност и цитонамазка + микробиология платих- 40 лв.

# 79
Здравейте момичета,

толкова много сте писали последните 2 дена! Аз да ви се похвалия че днес бяхме на лекар и вече сме пораснали 2 см и мърдаме Simple Smile много готино преживяване! Иначе аз от 2 дена съм болна - някакъв вирус ме е хванал та днес едвам събрах сили за пътуването до лекаря. Иначе много се бях изнервила защото бях вдигнала темпетатъра вчера вечерта и от страх да не стане над 38 взех един парацетамол... знам че лекарстватрябва да се избиагват преди края на 3-я месец, ама опасността от темп данаправя някое кървене ми се стори по сериозна заплаха...

иначе от няколко дена ми се гади сутрин, особенно като стана... освен това имам апетит и вече половината ми дрехи ме стягат... особенно дънките... та съм решила и аз по магазините след като се възтановя...

Хайде, пожелавам ви хубав ден...

ПС: за списъчето - това ми е първа бременност...

# 80
Здравейте и довиждане, мили мами!
Аз вече не съм една от вас - сърчице няма да се чуе. Утре ще влизам в клиника да ми махнат малката мечтичка.
Северинка, махни ме от  списъчето /18.10/
Желая ви много щастливи бременни мигове и най-здравите бебчета през октомври.

# 81
ei zdraveite i ot men!mnogo ste pisali i sega zabravih na koi kakvo 6te otgovarqm,ama v ob6ti linii e tova-az sus du6terq mi ni6to ne bqh kupuvala do posledno .muja mi nedava6e za6toto predi tova imah spontanen abort i ot sueverie ni6to ne vzehme.vleznah da rajdam kato na 6ega ,misle6e si 4e go vdigam za rabota v 3 posred no6t ato kakvo se okaza............krevat4eto go vzehme ot na6i priqteli i muja mi go sglobi v denq predi da ni izpi6at.na6ite babi su6to ne sa  pri nas ,no svekito be6e do6la  to4no tozi den v koito ni izpisvaha.pri nas e lo6o 4e ne znae6 koga 6te te izpi6at minava konsultaciq i 4ak togava kazvat aide otivate si u vas.i moite roditeli ne uspqha zaizpisvaneto doidoha ve4erta,no svekito se be6e razvihrila i be6e kupila vsi4ko.vqrno,4e za letnite bebeta e po-lesno ,no sega 6te ni trqbvat po plutni dre6ki vse pak,no az izob6to nqma da burzam o6te ima mnoooooooooogo vreme.no ina4e i az se zaglejdam,o6te pove4e sega ve4e sum go minala edin put i 6te mi e po-lesno.a za pomo6ta na6ite babi se reduvaha edna sedmica ednata edna sedmica drugata za6toto i az imah 6evove i nemojeh da si sedna na dupeto,no v edin moment ti pisva i iska6 ve4e da si sam .smqta6,4e ti nai dobre si se griji6 za deteto i taka....

p.s.men mi se gadi su6to ot mesoi zatova nablqgam na salatkite i sok4etata.neznam za6to no pri men gadeneto e ot vreme na vreme ne postoqnno i predimno ve4er.aide ve4e ,4e kato gledam sum se uvlqkla dosta ,ama i men me nalegnaha edni spomeni....................dnes vali i 6te sme zakotveni v ku6ti  bye za sega ot men

# 82
legeo mnogo sujalqvm mila ne gubi kuraj vsi4ko 6te se opravi iz4akaite malko da mine vreme i 6te opitate pak.gore glavata !

# 83
legeo, мила много съжалявам   action032, толкова се надявах всичко да е ок и да ни зарадваш
надявам се че двете със салем скоро ще ни зарадвате

# 84
  • София
legeo, аз също много съжелявам за теб, мила. Не губи вяра.......и не знам какво да кажа вече, защото ми е много мъчно Cry

# 85
Здравейте, момичета!

legeo, мила, много съжалявам. Много са тежки тези моменти, но все пак не губи надежда, от сърце ти пожелавам скоро отново да се разпишеш в нашите редици и да си родиш едно здраво бебе.

Енигма, разбира се, че ще пиша след прегледа. Те някои момичета са писали какви изследвания са си правили, но останах с впечатлението, че част от тях са по желание.

# 86
Legeo  толкова съжалявам. Надявам се скоро всичко да се подреди и при теб  Hug Hug Hug

# 87
Здравейте и от мен!!И аз ще съм октомврийска мама!Моля да ме добавите в списъка.Това за мен е първа бременност, а терминът ми е 5 октомври.

# 88
За изследванията да ви кажа аз доста си направих, лекарката в поликлиниката ми пусна по здравната каса:глюкоза, ПКК, урина, спин, хепатит Б, кръвна група. Аз обаче нямам доверие в лабораториите на поликлиниките и си ги пуснах в цибалаб, като си доплатих още  70 лв. общо за (по мое си усмотрение) за токсоплазмоза G +M, Хламидия G+M и Васерман. Резултатите са добри, поуспокоих се , а за биохимичния скрийнинг- ще го правя в Токуда, където си ми следят бременността и където ще раждам.  bouquet Аа всъщност и цитонамазка + микробиология платих- 40 лв.

Lauren, искам да те попитам защото и аз съм се насочила за раждане в токуда, дори се обадих да разпитам как стоят нещата, но не ги попитах колко пари излиза всичко общо проследяването на бременността.
При кои доктор си и него ли ще си избереш в седмия месец като дойде време да избираш екип?
Аз ще раждам там но искам и някакви препоръки за доктори.
Благодаря

# 89
Legeo много сажалявам за теб. newsm45.Дано скоро  се  оправиш.Всички сме с теб и те подкрепяме Hug

Общи условия

Активация на акаунт