ЛюБИМАта куХНЯ преОБразИ и на МЪжа чеРПака Ти врЪЧи

• 46 431
  • 321
  •   1
Отговори
# 150
Как вървят цените на гранита и защо е за предпочитане пред обикновения плот?

Защото е естествен,издържлив материал.

# 151
Имам конкретен въпрос и се надявам на вашата помощ. КОгато се монтира мелница за отпадъци, има ли изискване за ширината на тръбата, която излиза от мелницата? Трябва ли да е по-широка от обикновено и ако да, колко?
Има значение самоотвора на мивката трябва да е по широк заради мелницата!Когато купуваш мивка задалжително кажи че искаш да вградиш мелница! Naughty

# 152
Здравейте!Хубава тема!И на мен ми предстои обзавеждане на кухня(и не само),затова надникнах тук.
Много благодаря за линковете и програмката за кухнята,сега я свалям Simple Smile
Лека и спокойна нощ!

# 153
  • София
Някой имали идея -  могат ли да бъдат поставени - едно до друго - хладилник и вградена фурна????
И другият ми въпрос е - Удобно ли е вградената фурна да е на второ ниво???
Няма никакъв проблем да са едно до друго след като става въпрос за вградена фурна тъй като за нея има специален шкаф и страницата ги разделя!За фурна на горен ред е въпрос на личен избор не на всеки е удобна!
Благодаря
Не видях че тук сте ми отговорили и затова питах пак и в другата тема  Embarassed

# 154
  • София
Знае ли някой фирма за качествени чамови мебели в София?  newsm78
Имам впредвид не такива правени на конвейр, а примерно по поръчка.

# 155

до колкото знам специалисти на чамова мебел са в Велинград и Троян!Ако можеш качи снимка на  кухнята която искаш и тогава ще мога да тиндам повече инфо към коя фирма да се обърнеш! Naughty

# 156
Някъде в предните ми постове писах, че в момента има промоция на Практикер на гранита /виждам че пак питате затова повтарям/  Wink

# 157

В Дружба(до банка ДСК) има такъв магазин.Моята кухня е от там и съм доволна.Правят мебели от дърво по поръчка.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 07:54 от valq_78

# 158
  • Варна
Момичета ,случайно да сте виждали комбиниран отцедник за чинии и чаши.Но не един върху друг ,а примерно половината да е за чинии ,а другата половина за чаши.При вас как е.Не ми се иска да губя два шкафа само за отцедници. Naughty

# 159
Здравейте, момичета!
Предстои ми да си правя кухня за вилата и много се колебая какъв цвят да бъде. Много се бях навила за млечно зелено - даже си бях направила проект на ALNO, но ме притеснява да не би след 2-3 години да ми омръзне зеленият цвят. От друга страна кухнята у дома е в скучен бежов цвят и ми се искаше поне на вилата да е нещо със закачка. Какво ще ме посъветвате да избера - зелено или светъл дървесен мотив. Има ли някои от вас, които да имат цветна кухня по-дълго време и вече да им е омръзнал цвета?

# 160
  • София
Момичета ,случайно да сте виждали комбиниран отцедник за чинии и чаши.Но не един върху друг ,а примерно половината да е за чинии ,а другата половина за чаши.При вас как е.Не ми се иска да губя два шкафа само за отцедници. Naughty

За окачване или вграждане,или свободно стоящи на плота?

# 161
  • София
suzi_a, аз съм виждала в АИКО подобни на тези, които описваш - половината е за чинии, а другата половина е равна, за чаши, предполагам. От типа за окачване на релса (или както там му е името) е.
Ето нещо подобно, макар че аз гледах друг модел...

# 162
От извесно време ви чета и събирам информация но не срещнах такъв вариянт за ъгъл с мивка, всъщност незнам от къде съм записала симката http://images24.snimka.bg/005349443.jpg или може би  http://images24.snimka.bg/005405059.jpg  искам да си използвам ъгъла най разионално за да ми се отвори по - голям работен плод. вмомента изглежда така http://images24.snimka.bg/005410113.jpg този сушилник няма да го има защото ще си купим съдомиялня. Ще се радвам ако някои ила такъв вариянт да сподели дали е практично. Ремонта го предвиждаме през юни кака че имам време

# 163
  • Варна
suzi_a в МЕТРО имаше промоция на такива преди 2 седмици ходих и мислех да си взема, но мястото за чиините ми се видя твърде малко само за около 10-тина чинии. Може да провериш ако искаш.... виждам, че си от Варна.

# 164
  • Варна
Благодаря ви момичета.Става въпрос за отцедник за вграждане на един ред .Шкафа ми е 80 см.широк и ми се вижда много само за чинии. Peace

Общи условия

Активация на акаунт