ЛюБИМАта куХНЯ преОБразИ и на МЪжа чеРПака Ти врЪЧи

• 46 787
  • 321
  •   1
Отговори
# 120
  • В лудницата на 2-рия етаж.

Ето така може да изглежда отвътре,няма вертикални прегради.

Може и да са широки вратичките,това не пречи на окачването.Долният ни ъгъл е доста широк.Вртатичката е закрепена на 3 броя усилени панти.
Ако искаш,ще ти пратя снимка на лични,че не мога да го обясня.

Точно така е най-добре да се оползотвори ъгъла=с двойно разгъващи се вратички и такива механизми.

# 121
  • Бургас
Малко късно  Embarassed, но ..... запис!

# 122
  • Русе
Дидка, преди време /в 4-та тема/ ми беше показала две зелени кухня.Вече не  се отварят.Можеш ли да  ги пуснеш пак,плз.  Praynig

# 123
И аз най-после да покажа моята кухня.

Харесва ми!Честито!
Стъкло или ПВЦ е декоративния панел с цветята? Къде е изработен, цена? Ииии не се ли наранява, т.е. удачен вариант ли е за това място?

# 124
Здравейте, да ви покажа и аз моя проект за кухня, който е само схематичен, но се разбира за какво иде реч. Очаквам Вашите препоръки, одобрения и т.н.

Това са двете стени, които са под прав ъгъл една към друга.

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 23:44 от paint

# 125
Нещо не ми се получава отварянето... на екрана за вписване отива.

# 126
Здравейте, да ви покажа и аз моя проект за кухня, който е само схематичен, но се разбира за какво иде реч. Очаквам Вашите препоръки, одобрения и т.н.
http://bezhy.multiply.com/photos/album/6/DRAFT_Photo_Album_2008-03-15#1

Това са двете стени, които са под прав ъгъл една към друга.
И аз не мога да отворя...иска потр.име и парола. Thinking

# 127
Някой тук ли търсеше гранит  newsm78  ,защото видях на практикер на промоцията им  Wink
http://www.praktiker.bg/praktiker-international/html/bg_BG/60758 … .html#anker_60758
7-ма страница долу вдясно Wink

# 128
  • На село
ZuzyM, такъв цвят гранит избрах за подпрозоречни первази и два къси плота от двете страни на един остъклен балкон, но го платих по 95 лв./ кв.м. необработен. В две малки фирми проверих - разликата в двете оферти с обработката беше 10 лв. На сайта на Булгранит видях, че има и китайски,  и финландски такъв гранит, моя е от финландския, но пък двойна разлика в цената с китайския... Странно  newsm78

тити, не съм ходила в Булгранит, но и аз знам, че ширината на  повечето гранити е 60 см, а на някои 70см. Ще трябва да се разходя и до Булгранит тази седмица. Благодаря!

jj okocha, за моята мелница оставиха изходна тръба, широка колкото тръбите на миялната, пералнята и мивката (при мен за всички тези неща има отделни канализационни тръби). Не е необходимо да е по-широка.

klaris, ето тук можеш да се ориентираш в цените на обработката на гранит http://www.taratupski.com/bg/prices/ - аз си направих така "оферта" и беше много близко до сумата, която в последствие ми оферираха - по-малко от 20ина лева беше разликата. Горе-долу това са средните цени на фирмите.

Esscape, кухнята ти наистина е много приятна, но бар-плота не е ли твърде уязвим с това лаково покритие отгоре? Искаше ми се гланцова холна масичка, но си мисля, че много бързо ще се надраска.

# 129
[Esscape, кухнята ти наистина е много приятна, но бар-плота не е ли твърде уязвим с това лаково покритие отгоре? Искаше ми се гланцова холна масичка, но си мисля, че много бързо ще се надраска.

Да,уязвим е.Досега го пазихме много.Ще му поръчаме стъкло,за да пием кафенце на него.

# 130
  • Варна
Тук : http://www.kuechen-quelle.de/Video-und-TV/Produktvideos/Eckschraenke/  има няколко филмчета как може да се оползотвори ъгъл  .Най ми допада второто ,но механизма струва към 700 лева  Shocked

# 131
А, много интересен линк. Обаче при второто... май пак остава неизползваемо място мъжду чекмеджетата и страничните шкафове (печка съответно). Аз си мисля за нещо като третото, само че така малко труден е достъпа до вътрешната част... може би да се отварят двете ъглови вратички едновременно, ако не се наложи да се слага точно там печка.
Иначе най-практично ми се вижда първото, но и е доста усложнено, може би ще е по-скъпо. Всъщност, къде да търся такива механизми, за да се ориентирам за цени?

# 132
Здравейте момичета  bouquetИмам 1 въпрос може да ви сестори смешен,но ме интересува:Колко най-малко трябва да е разстоянието между мивката/чешмата/ и керамичния плот .Ще ви бъда много благодарна за информацията.

# 133
Честито на всички, които имат нови кухни!

diana7102, не мисля, че има някакъв стандарт за това, но според мен е добре да има поне 50см. На включения стъклокерамичен котлон не е добре да пръска вода и ако не спазваш правилото тенджерата да е с големината на плочата, това може да се случи. Също като пържиш, може да пръсне вода в тигана, което никак не е приятно.

# 134
  • в моя свят на мир и любов
Синята фея,

По принцип ъгловите шкафове се продавата най-скъпо, макар че за мен шкафа си е шкаф, дори и ъглов.
Ето моя ъгъл, вратичката е една, но с панти по средата и се отваря много лесно. Тъй като се отваря цялата вратичка, това дава пълен достъп до вътрешността на шкафа.

Такава вратичка, с такива панти може да направи всеки сръчен съпруг. Ако се интересуваш, като се прибера, ще заснема отблизо точно какъв им е модела.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4458189

А иначе в един каталог видях фурната, сложена така на ъгъл и изглеждаше доста добре, но и самата кухня беше голяма колкото моята дневна и трапезария.

ПП: такива механизми, както и много други, при това на доста прилични цени, има на едно място в Люлин.
Значи там, където е входа на Търговска Къща Мебел /или ТК Люлин newsm78/, отдясно е магазинчето за всякакви възможни изгъзици, под формата на механизми за вграждане. Ако нещо не е изложено, то можеш да го видиш в каталозите. Момчетата доста разбират от това, което продават.

Понеже има и други мебелни магазини наблизо, да не се объркаш.

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 14:10 от luda

Общи условия

Активация на акаунт