ЛюБИМАта куХНЯ преОБразИ и на МЪжа чеРПака Ти врЪЧи

• 46 685
  • 321
  •   1
Отговори
# 210
  • В лудницата на 2-рия етаж.
suzi_a -бавно,но славно,важен е крайния резултат,засега се справяте отлично.  bouquet

# 211
  • Пловдив
Печката ми е със стъклокерамичен плот на Горение.Пералнята е на същата марка.Мисля,че са най-добрите.Никакви забележки.
newsm10 ние също всъшност всичките ни уреди без аспиратора са Горение,но хайде стига с тая реклама.Аз май нищо не съм си копувала от Техномаркет,но съм на същото мнение,плюс това цените са им ужасно завишени,например нямаха ни хладилника и не могат да ми го доставят( не е кой знае какво) съдомиалната също трябвало да чакаме и за всичките уреди щяхме да дадем 15 % повече от това.Всъшност от склада където ги взехмре ги взимат директно от вносителя в София и правят 12% отстъпка и спестихме доста парички.Та най-добре си ги виж някъде и после си ги поръчай от някой склад Simple Smile

А би ли казала от кой склад в Пловдив ги взехте, много ще съм ти благодарна - може и на лични   bouquet

# 212
eli_dechkin във фирмата "Евродом" имат същото зелено!Незнам дали си се свързала с тях но ако се спреш на тяхна кухня няма да сгрешиш! Peace

# 213
Друго искам да ви питам майсторки Wink

За кухнята, която ще правим трябва да избера м/у два материала ПДЧ и МДФ. Преди да реша трябва да знам всички плюсове и минуси... Хеееелп  ooooh!

# 214
  • София
Ето и нашата кухня-аз чак сега видях тази тема Embarassed. Също спадаме към феновете на Горение Simple Smile Купихме си уредите директно от склада в София и излязоха доста на сметка Simple Smile Кухнята я прави един приятел...Колко го размотавахме, докато се получи желания ефект, но важно е, че стана.

# 215
Доника, можеш ли да дадеш координати на склада в софия?

# 216
  • София
Ами трябва да питам мъж ми за телефон. Иначе се намира малко след околовръстното посока Божурище.Обаче-трябва предварително да знаеш какво търсил-модел номер, защото там няма как да разгледаш. Аз отидох в Техномикс, записах си номерата на нещата, които исках и така ги взехме.Като споменах Техномикс-като застанеш на паркинга на магазина и погледнеш зад магазина-в далечината се вижда склада-огромно хале с жълточерен надпис в горната част.Виждат се и едни комини...Ама какво обяснение дадох Simple Smile Дано частично да съм ти била полезна Simple Smile

# 217
Ами ти сигурно добре си го обяснила ама аз съм много зле в ориентацията. Ако по-късно намериш телефона ще му се зарадвам ако не тръгвам и ще търся   bouquet нали с питане до цариград-ско се стига Wink

# 218
  • София
Просто като застанеш на кръстовището на околовръстното посока Божурище и погледнеш в посока на 2 часа няма как да не го видиш Simple Smile

# 219
Да ви питам и аз нещо, момичета. Забелязали ли сте вдигане на цените на уредите за кухнята? Говоря за фурна за вграждане, котлони, хладилник, миялна... Харесах си едни преди около месец, направих си бюджета и гледам сега за моя изненада - всичките са на по висока цена. Малко над 400 лева по скъпи ми излизат всичките заедно.
(Говоря в случая за Bosch)

# 220
  • Варна
По принцип бяха казали,че от февруари ще се вдигат цените заради въвеждането на еко таксата.Аз затова избързах да ги купя по-рано.Но дали за това е промяната незнам.

# 221
  • Варна
Да ви питам и аз нещо, момичета. Забелязали ли сте вдигане на цените на уредите за кухнята? Говоря за фурна за вграждане, котлони, хладилник, миялна... Харесах си едни преди около месец, направих си бюджета и гледам сега за моя изненада - всичките са на по висока цена. Малко над 400 лева по скъпи ми излизат всичките заедно.

Да на Bosch със сигурно са ги вдигнали, защото и ние бяхме харесали една пералня със сушилна и преди две седмици някъде на изложението във Варна установихме, че са си вдигнали цените на всички уреди с едно поне 10% и нагоре. Tired

За другите марки не съм забелязала дали има скок.

# 222
  • София
Е нали сега уж с тоя нисък курс на долара би трябвало да паднат newsm78

# 223
  • София

Да на Bosch със сигурно са ги вдигнали, защото и ние бяхме харесали една пералня със сушилна и преди две седмици някъде на изложението във Варна установихме, че са си вдигнали цените на всички уреди с едно поне 10% и нагоре. Tired

За другите марки не съм забелязала дали има скок.

Кажи каква пералня със сушилня си си харесала?
На мен ми трябва голяма,да събира колкото може повече...че лятото голямо пране ще пада.
Но като разглеждах повечето са за 5 кг пране и 4 кг за сушене.
Какви параметри и екстри трябва да гледам?

# 224
Имах  отцедник за вграждане но без тавичка.Направо си капеше в мивката.Мокри ръкави и глава.Ужасно е.
Ще си сложа пак вграден но няма да нареждам мокри чинии.Просто искам така да са ми наредени.
За мивката ще сложа нещо малко като това на снимката. Ще имам съдомиална.
може да си сложиш нещо такова това е за сухи чинии и е доста по евтино от отцедник
  Връщам малко назад темата, но каква е приблизителната цена на това?    Гледала съм отцедници с този размер и си бяха доста скъпи.., ооохх, а това  /за сухи чинии/ ме устройва великолепно.  Отдавна искам да си подредя чиниите така, защото имам малко място и като  ги наредя различните типове и размери една върху друга,  - пада голямо дрънчене, дърпане и тюхкане.

Общи условия

Активация на акаунт