ЛюБИМАта куХНЯ преОБразИ и на МЪжа чеРПака Ти врЪЧи

• 46 425
  • 321
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Имах  отцедник за вграждане но без тавичка.Направо си капеше в мивката.Мокри ръкави и глава.Ужасно е.
Ще си сложа пак вграден но няма да нареждам мокри чинии.Просто искам така да са ми наредени.
За мивката ще сложа нещо малко като това на снимката. Ще имам съдомиална.
може да си сложиш нещо такова това е за сухи чинии и е доста по евтино от отцедник
  Връщам малко назад темата, но каква е приблизителната цена на това?    Гледала съм отцедници с този размер и си бяха доста скъпи.., ооохх, а това  /за сухи чинии/ ме устройва великолепно.  Отдавна искам да си подредя чиниите така, защото имам малко място и като  ги наредя различните типове и размери една върху друга,  - пада голямо дрънчене, дърпане и тюхкане.
Да ти кажа незнам със точност,но мисля около 20-25 лева,даноне те подведа но съ сигурност доста по евтини от оцедничците.Тия дни ще ходя до един магазин и като погледна ще ти пиша точно,макар че май на различни фирми са различни......

# 226
  • София
И аз искам отговор на въпроса на dioni

С Alno  спретнах един проект, но не успях да наглася кухнята на 100%.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5429330
Фурната няма да е толкова на високо.
Чудя се до нея да пуснали още един шкаф.Нещо тясно ми се струва така  newsm78
И плота където е мивката не е толкова дълъг /Не намерих по-малко ъглово шкафче/
Чудим се дали ще е в тези цветове или нещо в зелено, ванилия и оранжево.Нещо такова:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5395619

Малко оффтопик, но при нас кухнята ще е в същото пространство и ние мислехме за такова разпределение. Направо ахнах като отворих снимката, все едно мойта бъдеща кухня си сътворила... Joy Аз обмислям обаче дали да не направя барплота на две нива, за да е малко по-отделена кухнята от хола?  newsm78

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 10:43 от Ивон

# 227
Кажи каква пералня със сушилня си си харесала?
На мен ми трябва голяма,да събира колкото може повече...че лятото голямо пране ще пада.
Но като разглеждах повечето са за 5 кг пране и 4 кг за сушене.
Какви параметри и екстри трябва да гледам?

Провери в Техномаркет Европа там гледах Канди за 8 килограма за около 800 лева.Би трябвало да има и други марки за повече кила. Shocked

# 228
  • Русе
Ивон, и аз така съм го измислила за барплота, да е на две нива или с "таван".Имам носеща колона на 50 см. от него и донякъде тя разделя кухнята от хола.Дообмислям проекта още.
Исках да направя проекта в зеления вариант но в Ално-то нямаше такова.
И да, "такова нещо" като на снимката ще сложа за сухи чинии.
За механизми из кухнята не съм мислила.
Предложете нещо което си струва и кои се оказаха излишни или т.н.  newsm78

# 229
  • München\Добрич
Е ето най-после и аз да се похваля с новата кухничка:

Толкова бързах да я снимам, че още не съм и изтрила прахоляка от монтажа Embarassed Като и сложим миялната, хладилника и микровълновата над фурната, по-завършен вид ще има, ама не ми търпи търпилото да се похваля! newsm44

# 230
  • София
Кажи каква пералня със сушилня си си харесала?
На мен ми трябва голяма,да събира колкото може повече...че лятото голямо пране ще пада.
Но като разглеждах повечето са за 5 кг пране и 4 кг за сушене.
Какви параметри и екстри трябва да гледам?

Провери в Техномаркет Европа там гледах Канди за 8 килограма за около 800 лева.Би трябвало да има и други марки за повече кила. Shocked

Благодаря!  bouquet

Е ето най-после и аз да се похваля с новата кухничка:

Толкова бързах да я снимам, че още не съм и изтрила прахоляка от монтажа Embarassed Като и сложим миялната, хладилника и микровълновата над фурната, по-завършен вид ще има, ама не ми търпи търпилото да се похваля! newsm44

Супер е!
Със здраве да си я ползваш и да се вихриш в нея!
Тя кухнята ти колкото моя хол! Embarassed

# 231
  • München\Добрич
Ами ние съборихме една стена между двете стаи и се сдобих с голяма кухньо-холо-дневна Laughing Кухнята вече е готова, ама за дневната съм в чуденка  33uu  Зад оранжевата стена

ще имам подобна секция

и незнам какво да измисля  друго. И малко диванче искам, и маса със столове трябва, и едно бюрце за компа... Направо мисия невъзможна!

# 232
  • Русе
gadelinka, страхотна кухня!
Със здраве да си я ползваш!

За хола , ние ще вземем ето това:
http://www.interior46.com/index.html?p=catalog&s=2&m=supra&l=bg

Нещо подобно за вас? newsm78

# 233
  • Пловдив
gadelinka и на мен много ми хареса.Да си я ползваш с кеф Simple Smile Аз май взех да съжалявам че не си поръчах барплот,макар че моя хладилник ще е в ъгъла където на теб ти почва барплота,и малко се чудех как да го измисля за да не пречи на вратата и в крайна сметка се отказах,но  единствено се чудя дали няма да са ми малко шкафовете,но да видим  newsm78 така или иначе май финансите ни стигат точно Simple Smile
eli_dechkin виж какво открих на прилична цена макар че си е отцедник http://www.teka-bg.com/bg/product_detail.php?id=208 но тези които аз ти показах определено бяха по евтини Simple Smile

# 234
Един въпрос за вградените фурни - когато не са поставени под керамичния плот и под абсорбатора, а са на втаро ниво някъде из кухнята - При готвене не се отделя пара която да си излиза свабадно от фурната и след като не е поставена под абсорбатора - Какво се случва? Парата не отива ли по горните шкафове???
[/quoте]

Да попитам и аз за парата понеже не видях някой да е отговорил, а ние трябва да решим къде да я слойим кухнята.На мен много повече ми харесва на второ ниво, но и доста ме притеснява факта с парата.Благодаря на всеки, който сподели при него как е

# 235
  • София
Виждам че доста момичета имат фурни на второ ниво , но никой не казва нищо за парата???

# 236
  • Пловдив
ами моята още не е монтирана,но тя ще е до аспиратора и мисля като я отварям да е включен,да се надявам да няма проблеми Simple Smile

# 237
  • Добрич
gadelinka, честита ти нова новеничка кухня.  bouquet Тя голяяма, голяяяма...

# 238
  • София
Добре, мили момичета, разбрахме откъде да намерим Горение на складови цени, а някой да знае къде да гледам за миялна Електролукс? Другите уреди си ги купувахме от Техномаркет и Техномикс, гледала съм и в Технополис, ама не се сещам къде другаде да проверя? newsm78

# 239
  • Стара Загора
Добре, мили момичета, разбрахме откъде да намерим Горение на складови цени, а някой да знае къде да гледам за миялна Електролукс?

В Техномаркет със сигурност има, аз миналото лято там гледах, когато купувахме нашата.
Линка нещо не сработи, но има поне 15 модела миялни на Електролукс, на сайта на Техномаркет.

gadelinka, страхотна кухня, със здраве да си я ползвате!

Общи условия

Активация на акаунт