Иде пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки се нуждаят от опора

• 17 724
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
И да ви питам нещо, конкретно за момченцата - проявяват ли интерес към чисто женските ви неща като кремове, мазила, гримове.

Да,но той проявява интерес към всичко ново,в такава фаза са.Кремовете са таргет номер едно-и за мазане,и за ядене Crazy

# 61
  • Добрич
Елс, и Боби е така.  Peace Най-много налита на кремовете ми и на апликаторите за сенките. Към спиралата още няма интерес, но пък гланцовете ми за устни вече ги е пробвал на вкус. Дори вече имам един, който не успях да измъкна от ръцете му преди да сложи капачката, но не беше смъкнал глънца навътре.  Crazy Не знам дали е период както казва Зори, защото това при нас е от мин. лято, така че май си е до истински интерес към тези продукти.  Joy  Joy Joy

# 62
Не знам дали е период както казва Зори, защото това при нас е от мин. лято, така че май си е до истински интерес към тези продукти.  Joy  Joy Joy

Ами да, точно така е. И аз вече се чудя какъв е тоя период, толкова дълъг.... и при нас даже от преди лятото  hahaha

# 63
  • Добрич
Не знам дали е период както казва Зори, защото това при нас е от мин. лято, така че май си е до истински интерес към тези продукти.  Joy  Joy Joy

Ами да, точно така е. И аз вече се чудя какъв е тоя период, толкова дълъг.... и при нас даже от преди лятото  hahaha

Ами, остава ни само да се радваме, че ще имаме поддържани мъжлета.  Mr. Green  Joy

# 64
  • Бг-мама
Велела темичка сте подхванали и Валко е в отбора на гримиращите се  Hug
Да ви споделя , че имам вече разрешение от каса за резонанса и насрочена дата -а тя е 26.03 .Пада се точно след нашият Великден нали сме католици и това ми дава едно спокойствие и надежда  Praynig Praynig

# 65
  • Добрич
Зечи, с теб сме на 26,03! Дано, дано се окаже нещо по-леко, а не МС!  Praynig  Hug

# 66
Да ви споделя , че имам вече разрешение от каса за резонанса и насрочена дата -а тя е 26.03 .Пада се точно след нашият Великден нали сме католици и това ми дава едно спокойствие и надежда  Praynig Praynig

А по нашия календар се пада след Благовещение! Така се надявам и моля на 26-ти и ти Зечка да получиш своята блага вест! Praynig Peace Hug

# 67
Зечи, с теб сме на 26,03! Дано, дано се окаже нещо по-леко, а не МС!  Praynig  Hug

Peace
 Praynig Hug

# 68
21.3 и 26.3 ще бъдат много важни дни ,ще стискаме палци за добри новини мили мами
Ние пък сме на вълна драскане, където и падне драска, вчеря ми набарала задграничния паспорт и го доокрасила набързо, да не говорим ,че и Мая най редовно е надраскана, гледам неска дупето на Мая нарисувано с червен химикал и когато я попитам какво правиш , ми отговаря, мами Али пиш ино, т е мамо Гали пише едно  Mr. Green.Аз трябва да ставам ,че имам час за социялни грижи , ще ходя за мляко и храна.Лек ден от нас  Heart Eyes
Марти на мен последната ми надежда е да прояде на градината с децата

# 69

А по нашия календар се пада след Благовещение! Така се надявам и моля на 26-ти и ти Зечка да получиш своята блага вест! Praynig Peace Hug

Praynig Hug Praynig

# 70
  • София

Praynig Hug 

Ами, остава ни само да се радваме, че ще имаме поддържани мъжлета.  Mr. Green  Joy

А, ми то по-добре ние да се радваме, че вие ще отгледате поддържани мъжлета!  newsm62

Надето не проявява интерескъм нито една от геореизброените "мъжки" играчки.  newsm53  Не че изобщо е виждала спирала, ама това е друга тема.  Whistling Но фактите са следните: бях й купила балсам за устни като моя и като понечих да й сложа, тя ме отблъсна с ужас.  newsm09

# 71
Зеч,с теб сме мила на 26....дано всичко е наред! Praynig Hug Praynig

Ние също обожаваме гримовете на мама....като ще се гримирвам си поделяме гримовете и всеки се оправя,иначе е невъзможно просто...много се кефи като слага на баба червило.... Mr. Green А като мине от тоалетка с парфюми...трябва да се пръсне със всички... Peace

# 72

А, ми то по-добре ние да се радваме, че вие ще отгледате поддържани мъжлета!  newsm62

Да, бе, да! Най-много да се карат със жените си кой харчи повече за козметика! Което, като се замисля, пак е хубаво за жената, защото й дава коз в ръцете да се глези с повече неща! Laughing

# 73
  • Добрич
Честит Тодоровден на всички, които имат повод да празнуват!  Hug Да сте живи и здрави и много късмет!  Peace

Да, бе, да! Най-много да се карат със жените си кой харчи повече за козметика! Което, като се замисля, пак е хубаво за жената, защото й дава коз в ръцете да се глези с повече неща! Laughing

Joy Joy Joy

# 74
   Здравейте момичета!

Лошо няма мъжете ни да са поддържани,то като се загледаш болшинството лъскави мъже са педи,та е време някой да промени съотношението Laughing
   Зечи,голяма прегръдка  Hugот нас,дано всичко е наред,най-хубавия ми подарък за рождения ми ден(28ми)ще бъде една хубава новина за грешна лекарска диагноза.Нищо не е по-ценно от здравето
   Яни,не се коси толкова,най-вероятно Жорката просто е сърдит заради престоя му при баба,че не си с него.Ще му мине като го вземеш Peace
   Елс,приятно бременеене,и ЧРД на патерица!
   Пачи,ти също се грижи за себе си,хайде само хубави новини!
   Кари,добре ли се чувствате в чужбина?По-спокойно ли я карате с грижите за семейството?
  Зори,страшен бърборан,май има наклонности за адвокат или парламентьор Laughing
   Извинявайте,ако съм изпуснала някого,изпариха ми се всички мисли от главата.Дребния още е при баба си,от декември ,вече 3 и кусур месеца SadЗасега е много добър в пазарлъците по телефона(мамо,ела тати,играчките земи)готов е за тръгване всеки един момент,а на нас ни се къса сърцето.Но ще си го приберем да ни бъде свидетел на подписването другия месец,незнайна дата,след 13 години съжителство решихме да станем официално семейство.
   Весел ден,отивам да готвя на тати ядене за довечера!
    Къдрокоске,изпревари ме,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Общи условия

Активация на акаунт