Да,но той проявява интерес към всичко ново,в такава фаза са.Кремовете са таргет номер едно-и за мазане,и за ядене
Най-много налита на кремовете ми и на апликаторите за сенките. Към спиралата още няма интерес, но пък гланцовете ми за устни вече ги е пробвал на вкус. Дори вече имам един, който не успях да измъкна от ръцете му преди да сложи капачката, но не беше смъкнал глънца навътре.
Не знам дали е период както казва Зори, защото това при нас е от мин. лято, така че май си е до истински интерес към тези продукти.

Не че изобщо е виждала спирала, ама това е друга тема.
Но фактите са следните: бях й купила балсам за устни като моя и като понечих да й сложа, тя ме отблъсна с ужас.

Да сте живи и здрави и много късмет! 

от нас,дано всичко е наред,най-хубавия ми подарък за рождения ми ден(28ми)ще бъде една хубава новина за грешна лекарска диагноза.Нищо не е по-ценно от здравето 
Засега е много добър в пазарлъците по телефона(мамо,ела тати,играчките земи)готов е за тръгване всеки един момент,а на нас ни се къса сърцето.Но ще си го приберем да ни бъде свидетел на подписването другия месец,незнайна дата,след 13 години съжителство решихме да станем официално семейство.