ЦЕЛУЛИТЪТ - така любим на всички ни

• 21 309
  • 131
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Аз също трябва да взема втора опаковка, но ползвам маслото най-вече за масажите и сутрин ако се увивам докато въртя колело. Мисля, че помага наистина, но не е нищо фрапантно като промяна (ако си говорим само за мазане). От маслото против стрии съм по-доволна, на някои места доста ми избледняха, обаче на други пък тръгнаха да се появяват нови. ooooh! Sick

# 91
charmz, определено има ефект при мен от процедурите. Много съм доволна, видимо се забелязва и мъжът ми потвърди  Peace. Утре ми е 7-мия масаж, а между другото карам и мъжа ми да ме мачка с масажното масло на Икаров, а аз се мажа с Дева-лифт вечер. Ако си купя и вендузите, ще стане супер. Благодаря ти за инфото   bouquet.

# 92
Момичета, къде намирате в София антицелулитните продукти на Евелин? newsm78
Днес питах в ПЕТ аптеки, и сопнато ми отговориха, че изобщо не продават продукти на марката. Rolling Eyes

# 93
  • Sofia
Момичета, къде намирате в София антицелулитните продукти на Евелин? newsm78
Днес питах в ПЕТ аптеки, и сопнато ми отговориха, че изобщо не продават продукти на марката. Rolling Eyes

Не знам дали ще ти е удобно, но аз съм ги мяркала в едно магазинче в РУМа в Младост 2. Иначе би трябвало в Ремедиум да ги има също ама знам ли, трябва да провериш. newsm78

# 94
Оо Младост е далече. Rolling Eyes Но за Ремедиум не се сетих, ще проверя там. Hug
Ако някой друг се сеща да пише, моля.   bouquet

# 95
  • В друго измерение
На мен няколко пъти вече ми казват, че не живея в София  #2gunfire, ама се оказа, че в квартала всичко има.
Аз днес си купих едно антицелулитно кремче на Евелин - има го в две аптеки, които са ми под носа, а пък в едно фрашкано козметично магазинче, отново под носа ми, има абсолютно всичко на Евелин #Crazy
В подлеза на 4ти километър съм виждала червила, но не съм влизала и не знам дали има антицелулитни.
Още малко да измажа Девата и почвам това на Евелин, че целулитът си е гадна работа  #2gunfire

# 96
Heartbeat и на мен нашите и приятелите ми казват, че живея извън София, понеже цял живот съм била в центъра, а сега при мъжа ми в Младост Mr. Green
Гледам много момичета си взимат Евелин, доволни ли сте? Като цена как е? Аз мислех поне Дева да взема, че е евтина, до сега се клепах с какви ли не скъпи, без резултат, та реших поне парите да не си давам Mr. Green

# 97
  • У нас
barabana, в момента водя борбата с целулита с Евелин и с Билка(знае ли човек,кое е по-добре?).На Евелин ползвам серума за напреднал целулит в зелена туба -цената му е около 13 лв.Стига за 2 седмици ,мисля ,че има ефект,но все пак съм на 14 дни ползване  newsm78.Серумът мирише приятно , но относно лепненето по краката няма равен,така ,че ползването му иска  доста търпение. ooooh!

# 98
  • Sofia
А освен мазането друг метод срещу целулита използвате ли?

# 99
  • У нас
Аз отговарям :наливам се се вода и ефективен масаж по 2 пъти на ден newsm53

# 100
При мен като че ли действа това с кафето... поне на гладкостта на кожата  Rolling Eyes

# 101
barabana, в момента водя борбата с целулита с Евелин и с Билка(знае ли човек,кое е по-добре?).На Евелин ползвам серума за напреднал целулит в зелена туба -цената му е около 13 лв.Стига за 2 седмици ,мисля ,че има ефект,но все пак съм на 14 дни ползване  newsm78.Серумът мирише приятно , но относно лепненето по краката няма равен,така ,че ползването му иска  доста търпение. ooooh!

Оо наистина ли лепне?? Confused Аз мислех него да взимам, но може крема значи. Confused

# 102
Момичета а някой да е пробвал Endermologie? Аз много се бях навила ама ми е скъп, пък и ефекта май хич няма да е траен и ще трябва да се ходи всеки месец профилактично, а една процедура е 50 лева.  Confused Иначе за него наистина вярвам че би махнал целулита на 100%. Аз зимата постигнах известен успех в борбата като спях нощем увита с наилони и намазана с крема на Leocrema.  #2gunfire Ако просто си се мажа не виждам никакъв резултат.

# 103
  • Sofia
Ох аз напоследък сама се мъча с вендузите и всичко много добре ама тая сутрин какво направих, как го направих, дупето и то лявата част така ме боли сега, едвам стоя и вървя. ooooh! Embarassed Май се вакуумирах малко в повечко. Blush Иначе са перфектни и за самомасаж, само трябва да се почистват от масажното масло, защото иначе не правят вакуум добре.

# 104
Здравейте   bouquet
Понеже видях, че има добри отзиви за утайката от кафето  Peace ... и исках да питам дали става с обикновено мляно кафе (не утайка) ... защото аз си пия разтворимо, а не от кафеварка (и съответно няма от къде да я взема тази утайка  Blush ), та се чудя дали да си купя мляно кафе само за целулита ?? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт