Неудобни и смешни моменти по време на среща

• 22 527
  • 152
  •   1
Отговори
# 90
  • София /Абсурдистан
 Joy Joy Joy

# 91
  Имам един, толкова неловък, че искам да го забравя...  Леле, леле пак се сетих.  ooooh!

# 92
  Имам един, толкова неловък, че искам да го забравя...  Леле, леле пак се сетих.  ooooh!
сподели Mr. Green

# 93
  • о`майна лунна нощ е

АААА, не подклаждай така любопитство ни - я си признай ... обещаваме да се смеем до сълзи

# 94
  Отидохме на среща в НДК, със един изявен баровец и бизнесмен. Барото беше много "бизнес". Люпише лафове от типа - Джони Вейдър, Джоин В-нещо си, Ноу Хау.....  Подаде костюмирана ръка за Добър Денсс и аз и жена си си навряхме едновременно ръцете в неговата. Тя първа, аз върху нейната. Стана интересна тройка....  Направо ми става зле, като се сетя.  Иначе всички се смяхме изкуствено, най-вече Барото.

# 95
  Отидохме на среща в НДК, със един изявен баровец и бизнесмен. Барото беше много "бизнес". Люпише лафове от типа - Джони Вейдър, Джоин В-нещо си, Ноу Хау.....  Подаде костюмирана ръка за Добър Денсс и аз и жена си си навряхме едновременно ръцете в неговата. Тя първа, аз върху нейната. Стана интересна тройка....  Направо ми става зле, като се сетя.  Иначе всички се смяхме изкуствено, най-вече Барото.
Ми той що  не подаде като човек ръка първо на единия,после на другия,ами подава по средата?Тъпанар!Кофти,наистина,ама вината не е във вас.

# 96
  • варна
Е, кажи де Hug
Оф, побърках се от смях Joy Joy Joy

# 97
# 98
  • Пловдив
След рожден ден, отивам на среща с чисто ново гадже в една дискотека.
Вижда ме той и става да ме пресрещне, но в този вери момент, изневиделица получавам страшен ъперкът Shocked - превъртам се във въздуха и се приземявам на една маса пълна с чаши... ooooh!  Embarassed
Мал шанс - да скочат някакви да се млатят, точно когато минавам...
Добре ме подредиха - крива, разбридана муцуна и безброй забити по задника и краката ми стъкла.
Срещата ни вместо в дискотеката, протече в Бърза помощ.

hahaha Joy
Охх пукнахте меееееееееее от смях всички

# 99
  • На морето!
И аз много се смях, мноооооого  Joy
Ще се опитам а се сетя за някоя по-интересна случка и ще пиша.

# 100
Ох,аз също много се смяххх! Joy Joy hahaha

# 101
  • Разград
Просълзихте ме от смях.  Joy Joy Joy rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 102
Мноого забавно  Party Искам и аз да се запиша  Crazy
Значи, ще започвам аз работа от къщи, два месеца след като се роди детето... идеята е да работя за един сайт. Ама още ми е едно омаяно... то недоспиване, хормони - ясно ви е  Crazy
Уговаряме се с предшественика ми (който е вършил същата работа преди мен) да дойде до нас да ми остави материалите и си уговаряме среща на близкия ъгъл до нас. Отивам аз, а то неделя, вали един сняг... жив човек няма. Изведнъж се появява младеж, точно на мястото на срещата, и застава до мен. Приближавам се аз и го питам - вие ли сте еди-кой си? Ами да. Значи вие сте еди-коя си? Естествено. Тръгваме към къщи двамата... влизаме и го запознавам с мъжа си, хваля се с детето. Човекът нещо се облещи, ама продължава след мен... Отиваме в другата стая, заставаме пред компютъра, а онзи - нищо, стои все по-облещен. Аз го подканям - ами хайде сега, за сайта... А той - ама какъв сайт?!  newsm78
След което се оказва, че съм завела в къщи някакъв съвсем друг човек, който просто се казва по същия начин като колегата и имал среща с някаква девойка с моето име - представям си колко се е шашнал горкият, като се оказало, че непознатата мадама, с която си е определил среща, гордо го запознава с мъжа и двумесечното си бебе   hahaha

# 103
  • о`майна лунна нощ е
Розичка - разби ме просто!
ЗеФс - я не му мисли толкова, господинът бизнесмен да е внимавал с етикета като си е развявал ръцете, където не трябва. Първо се подава ръка на дамата, ясно, точно и разбираемо като жест, а не някъде в пространството.

# 104
Преди време за известно време работих в к.к Св.Св. Константин и Елена /бивше Дружба/ до Варна. Обикновенно пътувах с гратския транспорт. Един ден излизам си аз на спирката и си чакам автобуса. Покрай мен минава една кола /без отличителни знаци/ , спира на спирката и от там се показва една колежка. Влизам в колата. В нея седи шофьора и едно момиче на предната седалка. Аз любезно казвам здравейте и се представям най- любезно. Настъпи неловко мълчание без никой да каже и думи, аз първия момент се зачудих  Thinking, а после потънах в земята Embarassed. Оказа се, че колежката се е качила в нелегалните таксита /без отличителни знаци за такси, дори не и жълта/, тогава за левче до комплексите, и като ме е видяла ми се е обадила.
Ама аз откъде да знам за това   Rolling EyesEmbarassed

Общи условия

Активация на акаунт