Неудобни и смешни моменти по време на среща

• 22 530
  • 152
  •   1
Отговори
# 75
Мацки, вие ме успокоявате, че не съм сама във вселената. Аз не се сещам за конкретна случка, че отдавна беше това ходене по срещи... а, може би едно гадже, което ме канеше у бабини си. А баба му все подреждаше някакви плюшени играчки по леглата - то мечета, то котета, нещо наредено имаше и аз винаги го улучвах, т.е. сядах върху него. Аналогично с важни бележки, оставени върху леглото, ключове, абе каквото имаше  Laughing

# 76
  • София
Бях дете, но много добре я помня случката.
Седят две приятелки и едната решава да покаже  на другата бельото си от чужбина -  изважда от пликчето ярко оранжеви сатетнени бикини (голяма атракция за времето си). Влиза мъжът на едната и собственичката на бикините ги скътава на бързо до нея, че я хваща срам от човека. А човекът влязъл да каже, че отива до магазина. Видял нещо сгънато и цветно и решил, че е пазарска торбичка (тогава май изобщо нямаше торби за еднократно употреба и всички ходехме на пазар с мрежи или платнени пазарски торби). Взима той бикините (жените не го виждат) , пъха ги  в джоба си и отива на пазар в кварталната бакалия. Чака той на дългата опашака и като идва реда му, вади "торбичката" от джоба си и почва да я тръска за да се разтвори и да придобие очакваните от него размери...

# 77
Преди доста години, когато съществуваше студентската база в Равда, не помня как се казваше и дали още я има, там беше безкраен празник. Имаше едни бунгала точно срещу потъналия кораб. Имаше и една дискотека малко над базата в гората. Та там , един пич сваля некво девойче цяла вечер. Танци манци, чупки пози....Нещата отиват към хепи енд. Тръгват от дискотеката към въпросните бунгала, хванати под ръка и щастливи. На пича обаче му се досира и то зверски. Едвам издържа...Точно пред бунгалото на девойката, тя предлага да отидат до денонощния бар да си вземат нещо за пиене преди да влязат вътре. Той обаче едвам стои прав и нещо смотолевя, че не му се ходи. На мацката обаче и се пие и му дава ключа да влиза, а тя ще отскочи до бара. Супер. Влиза нашия човек, а в бунгало има две стаи и една обща тоалетна. Напъва вратата - заето. Вече е наистина пред насиране и панически се чуди кво да прави. Точно тогава забелязва, че до вратата на стаята на момичето е оставена една лопата за боклук. Взима я, влиза в стаята на момичето без да светва лампата за да не го видят от вън, отваря широко прозореца, смъква гащите, това всичко става за секунди, изсира се върху лопатата, хваща я с ръка, замахва силно и метва фекалиите през прозореца и веднага тръгва към банята да се оправи. Банята е вече свободна и всичко е наред. На излизане се сблъсква с мацката която се е върнала с бутилка от бара. Влизат в стаята, мацката светва лампата и нашия човек с ужас установява, че на прозореца има мрежа против комари......Simple Smile

Дали му е пуснала,а? Simple Smile

е не немога Joy Joy Mr. Green Mr. Green ще умра от смях Mr. Green Mr. Green

# 78
Бях дете, но много добре я помня случката.
Седят две приятелки и едната решава да покаже  на другата бельото си от чужбина -  изважда от пликчето ярко оранжеви сатетнени бикини (голяма атракция за времето си). Влиза мъжът на едната и собственичката на бикините ги скътава на бързо до нея, че я хваща срам от човека. А човекът влязъл да каже, че отива до магазина. Видял нещо сгънато и цветно и решил, че е пазарска торбичка (тогава май изобщо нямаше торби за еднократно употреба и всички ходехме на пазар с мрежи или платнени пазарски торби). Взима той бикините (жените не го виждат) , пъха ги  в джоба си и отива на пазар в кварталната бакалия. Чака той на дългата опашака и като идва реда му, вади "торбичката" от джоба си и почва да я тръска за да се разтвори и да придобие очакваните от него размери...

Олелеее... Joy Joy Joy

# 79

Преди милион години, с първата ми бременност, плющях ежедневно огромни количества репички. Натюр, със солчица. Опуквам един ден солидно количество и решавам да отида на фризьор в квартала. Сядам, говорим си с фризьорката, познаваме се. По едно време се оригвам здраво, но напълно безшумно. Фризьорката - Егати вонята, чакай да затворя прозореца, че тия нагли комшии не спряха да си хвърлят киселото зеле в двора. Embarassed
Joy Joy Joy

# 80
Още една случка се сетих.Simple Smile

Събрали сме се с приятели на Нова година. Едно от момичетата се хвали, че си е купила чанта на "Гучи".
От другият край на масата се чува уплашен мъжки глас: "Абе сериозно ли са започнали да правят чанти и от куче". Simple Smile

Laughing

# 81
Преди доста години, когато съществуваше студентската база в Равда, не помня как се казваше и дали още я има, там беше безкраен празник. Имаше едни бунгала точно срещу потъналия кораб. Имаше и една дискотека малко над базата в гората. Та там , един пич сваля некво девойче цяла вечер. Танци манци, чупки пози....Нещата отиват към хепи енд. Тръгват от дискотеката към въпросните бунгала, хванати под ръка и щастливи. На пича обаче му се досира и то зверски. Едвам издържа...Точно пред бунгалото на девойката, тя предлага да отидат до денонощния бар да си вземат нещо за пиене преди да влязат вътре. Той обаче едвам стои прав и нещо смотолевя, че не му се ходи. На мацката обаче и се пие и му дава ключа да влиза, а тя ще отскочи до бара. Супер. Влиза нашия човек, а в бунгало има две стаи и една обща тоалетна. Напъва вратата - заето. Вече е наистина пред насиране и панически се чуди кво да прави. Точно тогава забелязва, че до вратата на стаята на момичето е оставена една лопата за боклук. Взима я, влиза в стаята на момичето без да светва лампата за да не го видят от вън, отваря широко прозореца, смъква гащите, това всичко става за секунди, изсира се върху лопатата, хваща я с ръка, замахва силно и метва фекалиите през прозореца и веднага тръгва към банята да се оправи. Банята е вече свободна и всичко е наред. На излизане се сблъсква с мацката която се е върнала с бутилка от бара. Влизат в стаята, мацката светва лампата и нашия човек с ужас установява, че на прозореца има мрежа против комари......Simple Smile

Дали му е пуснала,а? Simple Smile
Айде сега ела да ми приспиш пак синковеца,че го събудих от хилеж,докато четох тази история... Joy hahahaКак съм пропуснала темата,уникална е!Браво на автора й!!!  bouquet

# 82
Аз пък един ден влязох в хълцаща серия, но по-лошото е че беше докато говорих по телефона и стана много смешно.То пък за капак телефона се скъса да звъни същия ден,а аз не спрях да хълцам.

# 83
  • Sf
Спомних си как се запознах със site admin на цялата компания, в която наскоро започнах работа Simple Smile

От 2 дни сме на новата работа и всички си говорят на "ти", без да се познават и на малко име. Та засичам се с един приятен младеж в асансьора и го поздравявам със "Здравей" Той отвръща учтиво, аз му казвам, че съм нова и го питам той от кога е в компанията, той се усмихва и казва, че не е нов. Оказва се, че сме за един и същ етаж, после в една и съща посока и влизаме в една и съща зала. Аз радостно подвиквам: "И ти ли за лекцията?" Той се усмихва, влизаме и той застава отпред и започва да изнася ... лецията  Mr. Green

Представя се човекът, като се оказва, че е от основаването на компанията и прочие и прочие Simple Smile Но и аз, като един от най-новите служители със шеф, който ме е запомнил и при случай не пропуска с усмивка да ме поздравява със "Здравей" Simple Smile

# 84
И аз май нямам какво да споделя или поне не помня да съм имала толкова неудобна ситуация, че да я запомня  newsm78

Само едно нещо ми идва наум, но то не е на среща, а доста преди нея, но съм го споделяла в друга тема, до колкото си спомням. Бях заплюла едно момче (първото ми гадже) и очите ми изтичаха по него (той още не знаеше, че го харесвам, уточнявам, бях на 14 тогава). Веднъж си тръгвах след училище и забелязах, че и неговите часове свършиха по същото време и той също си тръгваше, но вървеше зад мен. Аз се обръщах да го зяпам (уж дискретно) като по едно време, докато гледах назад се блъснах в някого и засрамена се обърнах и се извиних. Оказа се, обаче че съм се блъснала не в някого, а в нещо и съм се извинила на...стълб  ooooh!  Crossing Arms

Нямам други конфузни ситуации сякаш, но май никога не е късно  Laughing

# 85
Е аз не се сещам да ви разкажа някоя история но корема ме заболя да се смея. rotfImboУспяхте да ме развеселите в това ужасно студено и гадно време.Ще следя темата с интерес и дано се сетя да разкажа нещо и аз. newsm47 smile3521 smile3532 smile3501

# 86
 Joy Много готина тема, толкова се смях  Laughing

# 87
Една приятелка,която е доста късогледа отива на първа среща с мъж ,който много харесва.За да е по-красива, не си слага очилата.Минават покрай един блок,където на прозореца на 1 етаж и се вижда жена, която им маха.Тя не познава никой от този блок и казва на приятеля си, че жената маха на него.Той, обаче отрича и тя съответно го заподозира в лъжа.Междувременно  наближават ,и се оказва, че жената просто си бършела прозореца.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:29 от vato

# 88
  • София
Ох,и аз много се смях! Joy Joy Joy

# 89
Излизам на среща с едно момченце,пърхам с мигли и той изведнъж казва - Извинявай сложила си си спирала само на едното око!

На морето съм с колеги излизам гордо от водата защото всички гледат в мен ииииииииии изведнъж усещам,че едната ми чашка на горнището е паднала.Същото за карък ми се случи по-късно същото лято на семейната ни почивка пред всичките ни приятели.

Общи условия

Активация на акаунт