Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е размерът на багажника на Renault Clio?
Какви са предимствата на триколките за бебешки колички?
Какви са предимствата на количките с две отделни дръжки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е размерът на багажника на Renault Clio?
Багажникът на Renault Clio не е особено голям, но според измерванията на един потребител от форум, количката трябва да се побере в него. Потребителят разказва, че мерил багажника и въпреки че количката не е малка, трябва да успее да влезе. Въпреки това, ако не успее, потребителят може евентуално да кара друга кола.
-
Какви са предимствата на триколките за бебешки колички?
-
Какви са предимствата на количките с две отделни дръжки?
Един от участниците във форума споделя, че когато буташ количката с една ръка, това може да стане лесно, но други майки изразяват съмнения по въпроса, като споделят, че количката върви в кръг, което може да бъде неудобно. Така че предимствата на количките с две отделни дръжки могат да зависят от предпочитанията и удобството на майката.
-
Какви са предимствата от използването на слингове за носене на бебета?
-
Какви са предимствата на частните болници при раждане?

и няма никаква почивка от сутрин до вечер,че и през нощта ставам по-няколко пъти.
гълтам сода,дъвча талцид,ама нц
Не е бил никога дехидратиран, кожата му светеше просто, гъбички никога не е имал. Разчитах, че ще хареса водата след захранването, но уви
Когато обаче съм задавала този въпрос на педиатър или неонатолог, обикновено съм чувала само мрън, мрън, вие днешните майки все много знаете, аман от тоя интернет 

.Мъж ми се е хванал за главата, особено след снощи.Правя аз салата за вечеря и междувременно разтребвам нещата от кухненския плот.И изведнъж установявам ,че ми е изчезнал магданоза и то безследно.Половин час се лутах в кухнята, а мъжът ми ме гледа и ми повтаря да търся бяла торбичка ,щото там бил магданоза.Накрая установих, че е в хладилника и съм го пъхнала там в началото на търсенето,а до тогава проверих дори и в спалнята, да не съм го оставила.
. Аз се поизгубих тези дни, но си взех болничен до края на седмицата, днес си пуснах нета вкъщи и вече съм на линия. Интересни теми сте обсъждали докато ме е нямало. Беше ми много интересно докато ви изчетох. И аз да си кажа за водата - с Алекс нямах кой знае колко информация, разчитах главно на препоръките на педиатърката и му предлагах вода най-редовно. Той обаче до годинка не пожела изобщо да опита за какво иде реч
. Аз дори се бях притеснила, защото на приятелката ми детето, което беше на АМ, пиеше по 2-3 шишета от по 250 мл вода на ден и като ги сравнявах си мислех, че на моето нещо не му е наред, но се оказа че всичко си му е ок, просто с кърмата си е задоволявал нуждите
.
. Сега ми се прокраднаха някакви идеи дали да не си взема триколката на X-Lander + кошницата за кола и без зимния кош
.
!!!!