С пролетно настроение, НОЕМВРИйка чака ново бебче с нетърпение!!!

• 18 765
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Привет и от мен!

welcome на новата мама!

Ние сме горе-долу добре, кашляме по-малко. Малкия е по-добре, докато майка му дето си кара болеста на крак още кашля и нощем, и денем  Sick

Не съм ви изчела, ако има болнички - бързо да оздравяват да не го строим в две редички  Mr. Green  Hug

На всичко отгоре имам и много работа, вчера /то по-скоро си беше снощи/ се прибрах в 8 часа благополучно. Единствената полза от цялата работа беше, че дъжда не ме наваля, иначе 2 часа с дечко и хайде сън, смотана работа.
Стига съм се оплаквала.

Целувки на всички  Heart Eyes

# 166
Привет на baba vuna и от мен
Моят син също е роден на 07.11.2006  Simple Smile

# 167
Здравейте   bouquet
Добре дошла baba_vuna  Hug При нас ще ти хареса със сигурност. Разкажи повечко за вас.
Много се скапа времето  Sad
Ангелиха, изобщо се чудя как може да стои пред теб дилемата - да кърмиш ли още или да не кърмиш.  Naughty Сигурна съм, че знаеш кое е правилното решение! Погрижи се за себе си за да можеш да се грижиш за детето.
MagieA, стискам палци след годинка да видим снимки на второто ти бебенце  Heart Eyes
Пожелавам ви хубав ден момичета  Hug

# 168
vesi 1 -  Hug, знам, че не си го направила нарочно. Angeliha - благодаря за списъка, и аз ще подкрепя момичетата да се лекуваш, а да не отлагаш повече!  Peace

Taка, Йоана цели 10 дена ходи на градина, и от днес е в къщи с температура 37,2 и главоболие, е, и хрема, но тя е постоянна, oт 10 дена вече. A Гергана също е хремава, и изобщо един голям купон у нас  Crazy.

баба вуна - добре дошла!  Hug

Целувки от нас и да не ви стигнат болести!!!  Heart Eyes

# 169
привет и от нас. wavey

bedstvieto, честит рожден ден /на патерици/ ! да си жива и здрава, много обичана и усмихната ! baloni

Angeliha
, в подкрепа на останалите момичета, да допълня и че ти стискам палци ! fingerscrossed

Ваяна също е в отбора на болничките. хрема, кашица.....кисела  Sad

добре дошла на baba_vuna bouquet и моята щерка е на 07.11. Grinning

Dr.Jend, Angeliha
ме е изпреварила с линка. Mr. Green успех ! и да се похвалиш после. .....а да - пожелавам ти да не правиш мастит, че е много гадно !

# 170
ТАЛИ  Mr. GreenстрааХоотнооо !!!

# 171
Сончеееееееее, намали снимката, бе жена  Peace! Нищо не се види от Викича  Grinning!
Аз да се похваля и на вас - вече на теория съм шофЕр  Mr. Green! Още от първия опит  Joy! Да видим сега как ще се справя и с практиката  ooooh!! Още не съм взела всички часове по кормуване, та за това явяването на следващия етап от изпита ще се отложи за по натам! Еййййй, голям зор е т'ва градско  ooooh!!
Ха добре дошла и на новата мама   bouquet!
Да не забравя - честита ви ПРОЛЕТ 2008  Mr. Green! Пийте витамини да не ви налегне целогодишно пролетната умора  Joy!

# 172
  • sofia

Taка, Йоана цели 10 дена ходи на градина, и от днес е в къщи с температура 37,2 и главоболие, е, и хрема, но тя е постоянна, oт 10 дена вече. A Гергана също е хремава, и изобщо един голям купон у нас  Crazy.

Роси, поради тази причина (и още една) спрях Борис от детската. Ние два месеца не можахме да се оправим от една кашлица.....всичките ни изкара....бях полудяла. Не че сега не съм, но поне не грухаме  Mr. Green

Рени, само няма да се плашиш и градското ще вземеш  Grinning
Айде, че имам задача да изрязвам динозаври, а Теди от няколко дни е нетърпим киселяш  Crazy

# 173
Здравейте момичета!
Благодаря ви за съветите и загрижеността. Но дето се вика сега кърменето ми е най малкия проблем, всъщност дано не стане по голям че на Мими от вчера не съм  и давала да суче, увеличиха дозата на лекарствата и сметнах че не е нужно и тя да се трови с мен. А аз си оставам в същото положение, че и по зле.  Утре заминаваме за София, при ревматолог, явно проблема не е за ортопед. Тук ми направиха каквито можаха изследвания, но диагноза няма. Дано в София се изяснят нещата и да се излекувам вече че е такъв кошмар Tired
Мими се присеща за циците, но твърде рядко. Очаквах да е по голяма драмата но дано се размине леко. Снощи спа с баща си в спалнята, аз бях в друга стая. Е порева няколко пъти но се справиха сравнително добре. Общо взето тя е доста спокойна с него, приспива я доста лесно/за разлика от мен напоследък/,  дори сутрин я слага на гърнето да свиквала нищо че не върши никаква работа още в него. Сега дано се справя и с гърдите, че да не се получи и там проблем.
Ами това е, дано не съм ви натоварила много с моите проблеми. Blush

Да кажа и аз добре дошла на новата мама baba_vuna  bouquet!

А и да питам само какво става с Априлци?

Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 174
  • София
Angeliha лоша работа това. Дано в София разберат какъв е проблема и да се оправят нещата след нужното лечение. Стискам силно палци Praynig
Добре дошла на новата мама   bouquet и браво на Ренката за листовките! И бързичко да се оправят болните малчовци Praynig

# 175
Привет!  Hug

Добре дошла на Баба Вуна  Simple Smile

Рени, честито за изпита  PeaceХайде, ще чакаме и за другия да се похвалиш  Simple Smile Абе аз те питах сутринта в чата как мина, ама ти не ми каза, та си викам тук ще да е написана истината  Wink

Моето дете намери много интересен начин да ми казва кога ще ака  Laughing Хваща се за едно шкафче, което си е нарочила за тоалетничка (тоест винаги ака хваната за него) и започва да ми маха да й занеса гърнето  Laughing Само дето не съм свикнала още и тази сутрин тя ми маха и аз й махам , та после чак се светнах, като я видях с пълен памперс.То зор имало детето, ама майка му му маха  Embarassed

Желая ви лек ден !   bouquet

# 176
  • Бургас
Привет  Hug

Рени честито за изпита  PeaceСигурна съм че и кормуването няма да ти се опъне  Simple Smile Само те съветвам да караш редовно след като вземеш книжка, че аз от 4 години имам, но от тогава не съм карала и сега ме е страх да се кача.Като ми се наложи да ходя някъде хващам такси, а колата си стои пред блока!Аз се замислям за един опреснителен курс, ама ще видим кога ще се наканя...

Ангелиха стискам палци да разберат какво те мъчи и бързо да се реши проблема.А за отбиването, аз не че знам от опит де, но мисля че за майката е по-голям стрес от колкото за детето.

Ивиче, Роси бързо да оздравяват децата  Praynig Велизар вече е доста по-добре.Дано не си припомням скоро!

Симона много са хубави снимките от кръщенето, ти също изглеждаш чудесно  Peace

lightblue чудесен начин е намерила малката  Grinning, смо като си я представя и  Joy

Е аз хапнах, сега отивам да пуша една цигарка и отново да се залавям за работа!
Лек ден!

# 177
  • София - Дианабад
Гледате ли "Часът на мама"?

# 178
  • Ботевград
Да  Cry

# 179
Гледах го  Sad! Златина е съфорумка. Попаднах на темата и миналата година веднага след като я беше написала. Някои съфорумки много грозно я нападнаха за това че е оставила малката Вяра в Дом, а не си я гледа, други пък я "ядяха" , за това че обвинявала прехвалената лекарка която и следяла бременността, за това че не е видяла такъв голям дефект / детенцето е било дори с открита рана/. Изкарваха я глупачка, защото едва ли не е трябвало сама да се просвети четейки в интернет за фолиевата киселина!!!  Много обидни изказвания имаше, а момичето просто искаше да разкаже своята история и така да помогне на други да не минават по нейния път! Слава Богу имаше и много които я подкрепиха и и даваха сили! Пускаше снимки с малката Вяра и таткото  Cry! Сега като видях, че отново е бременна много хубаво ми стана  Hug! Наистина много се зарадвах, защото покрай темата и се чувствам така все едно я познавам!

Общи условия

Активация на акаунт