Ноемврийчета 2005 - 12

• 19 255
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
аз май се отписвам от общия кюп на майките-орлици. не ми беше приятно да е нахапано детето, но чак пък толкоз - 20-30 маймунчета, 2 лелки, малко и еднообразни играчки - ми борба ще е - кво да е. а и децата са супер бързо - няма начин да не ви се е случвало да сте до детето ви, да го държите за ръка, а то чевръсто и бързо да метне кофа пясък евърху друго дете или пък мълниеносно да отнесе нечия друга играчка и вие изобщо да не можете да реагирате - толкова бързо да се случи. е ми те лелките не са свръх-надарени - и те са като нас. всичко това е част общия процес на социализация - повече от нормално е еднократно да се случи разнообразие от различни ситуации, нахапвания, скъсани фанелки и какволи още не. ето, че вчера ми върнаха детето с нечии други панталонки - напикала се, нашата, и те я преобули, ама явно не нацелили нашата торбичка и облекли петра с нещо чуждо. филков, естествено, не забелязал различието. представям си снощи някоя майка как е зейнала, че са я обрали лелките в яслата  Wink та така де - аз явно съм малко по-сурова  Rolling Eyes
никики - добре е, че си се поуспокоила  Peace

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 08:52 от majceto

# 166
Да си купите детска книжка днес./Признавам си не знаех, че има такъв празник/

# 167
Ха и аз не знаех че е такъв празник днес. Непременно ще купя книжка на Васи.

Ние вече сме здрави - дано по-дълго да сме така. Прекарахме прекрасен уикенд в зоопарка и в Южния парк. Васи беше послушна и доволна от разнообразието.

Само да отбележа, че Васи е страшно буйна и напада децата да ги рита и щипе. Та като тръгне на градина наесен най-вероятно ще съм от другата страна на барикадата, с децата които нападат.

Вчера зададох въпроса каква иска да стане като порастне - никога досега не съм го задавала - и отговора беше БАЛЕРИНА, придружен с демонстриране на танцувалните й умения. Направо ме разби.

Иначе съм зарита с работа. Наближава одита, дадоха ми и един спешен превод. Дано да не изперкам до средата на Април. Ама като мине всичко ще се отдам на почивка.

# 168
Добро утро! Чета ви редовно, но не намирам време да пиша. Добре сме. Бяхме през уикенда в Пазарджик и там както винаги Юлиана много хубаво си играе и се забавлява в къщата, градината, с кученцата. Заведохме я и на цирк за пръв път в живота й и много беше впечатлена, все още разказва. Сега искам и тук да я заведем, гледах вчера, че Балкански започват, но не разбрах точно къде са, ще проуча.
Майче, добре дошла! Чакаме снимки от приключението!
nikiki, и аз щях да се включвам вчера да не бързаш със заключенията преди да разбереш истината! Разбира се, че не е приятно да видиш така детето си, но се случва, права е майчето, че може да се случи и под нашия собствен надзор, в никакъв случай не оневинявам лелките обаче!
За обувките - ние ще караме за сега с миналогодишните. Краката и не са пораснали.
Бубе, направо ме изуми, Юлиана носи обувките горе-долу по 1 сезон, разбира се успява да ги обуе и след това, но аз мисля, че са й малки и не ги слагаме. Онзи ден за пръв път й купих 23-ти номер - едни сладки маратонки Пума, носи си още и 22, но със сигурност тези от тази пролет няма да й стават есента. Майче, голям удар си направил с Хъш Пъпис!  Peace
Сердика, Юка, nikiki, - много са сладки на новите снимки децата, а Кейти наистина изцяло прилича на баща си!
еххо, Ния е прекрасно момиченце! Съчувствам искрено за това, което я измъчва! Пиши какво се случва!
Sissa, ако си била в събота или неделя в София - тогава задръствания няма. Wink Макар че ние живеем в центъра и като цяло не ги усещам много, само като тръгнем на гости в някой от по-далечните квартали. А за Витошка - така е, далеч не са там най-хубавите магазини.
simka, наистина със зъбите шега не бива! Аз имам от доста време паднала пломбичка и няколко пъти си запазвам час и забравям да отида, а зъболекарката  ми каза, че е така, защото не ме боли и като цяло имам здрави зъби, но след написаното от теб ще отида вече.
За спрените ампули - вчера търсих витамин С в много аптеки и наистина няма. Аз съм малко хремава й исках да дам на Юлиана профилактично. Какво друго давате в подобна ситуация за предпазване, може би някакъв имунен сироп и други витамини?
Били, я по-подробно обясни какъв празник?
gerygirl, балерина - много сладко! Simple Smile Юлиана пък постоянно пее и използва разни предмети за микрофон, трябва да й купя истински, отдавна се каня. Но певица май не искам да става! Wink
Хубав ден! Надявам се, че всички сте здрави!!  Hug

# 169
Циркът започва от 04.04. някъде до МОЛ-а на Стамболийски (има тема за него), после ще се премести в Люлин и Младост.

# 170
Аз съм малко хремава й исках да дам на Юлиана профилактично. Какво друго давате в подобна ситуация за предпазване, може би някакъв имунен сироп и други витамини?

Az съм zа плодове и фрешове, определено са малки zа раzни сиропи, витамини и пр. според мен. Peace

# 171
малеее - как 22ри номер обувки. искрено се изненадах. камен е 21, а петра сега е на 25, но вече отива към 26  Crazy
...
a пазарджик на какво разстояние е от софия? сериозно си мисля след месец, като ускерпна като шофьор, да се вдигна и да ида да навестя онзи магазин-производител с дървените играчки.

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 10:50 от majceto

# 172
Били, изпуснала съм и твоя чаровен художник на аватара!  Hug
Сердика, и аз съм на това мнение, но по принцип Юлиана си яде ежедневно много, много плодове и сокчета й правя, и единствено витамин C съм й давала понякога, най-безобиден ми се вижда. А витамини готови самата аз не пия, не мога, а какво остава за нея, но да питам. Wink
Майче, няма значение, а и Камен си е мъж. Но точно това исках да кажа, че бързо сменяме номерата и един чифт се носи няколко месеца и затова се чудех на Бубето, н оявно децата ни растат с различно темпо и размери! Simple Smile
Пазарджик е на 100-тина км. от София. Аз го взимам разстоянието за 50 мин. до час със средна скорост 130-140. Но първо може да им звъннеш по телефона да питаш какво имат, защото им зависи от поръчките и като цяло няма богат избор.
karrita, благодаря! Ще потърся темата и определено ще го посетим при първа възможност, а и да се постопли малко.

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 10:58 от Сисии

# 173
Майче май към 80-90 км са до Пазарджик. Като затръгваш натам, кажи че много ми се иска да взема на Ния нещо от тези играчки. Много харесва дървени играчки.
Срга се сещам, че имаме планове да ходим май този уикенд точно до някакъв разсадник за растения, че имало някакви много добри неща за озеленяване на тераса и май ако отидем ще скочим и до магазина.
Дали работи в събота и къде се намира? Ако дадете адрес ще бъде супер.

# 174
еххо, за разсадника съм чувала, че свекърва ми е голяма цветарка, ако искаш ще питам за подробности.
А за дървените играчки - произвеждат ги Руди ООД, тел. 034/440249 за немските Елка - http://www.elka-toys.de/ - тук може да си харесате нещо и да питате по телефона има ли го чрез номерата, които са дадени, много са любезни по телефона. А аз така и лично не съм ходила, но скоро ще отида, дори може и още в края на тази седмица, че съм харесала една дървена кухня - често правя подаръци от там, но пращам свекърва ми да ги купи. Намира се на пътя за Ивайло, но мисля, че през уикенда не работят. Иначе доколкото знам в района има още производители на дървени играчки, напр. във Велинград, но не знам координати.

# 175
Сисии благодаря ти Simple Smile За разсадника ще ми го обяснят наши приятели, които ще правят озеленяването на терасата.
Ех няма да извадя късмет с детските играчки, значи. Майче, на теб разчитам тогава Mr. Green

# 176
звъънах по телефона и казаха, че доставят до софия каквото искаш. това страхотно улеснява всички ни  Peace 

# 177
сисии, аз й давам саностол от време навреме. тя много го обича и често и сама си го иска.
не знаех, че циркът ще се мести в младост. още по-добре. аз много искам да заведа кейти, знам, че ще й е много интересно.
относно обувките и ние рядко носим едни и същи 2 сезона. сега например й стават маратонките от есента, но тогава й бяха големи. за тази есен обаче ще купувам нови. летните сандали още миналото лято й умаляха в края.
еххо, да кажеш как е разсадника там. аз отсега мечтая как ще си озеленя градината към новата къща  Wink
и да ви кажа как напоследък протича разказването на приказки за лека нощ при нас. едва започнала да разказвам, кейти ми отнема думата и започва да ги съчинява едни, направо ме изумява. тръгва червената шапчица за към баба си и среща цял отбор животни. с лисицата си говори за новото розово колело, с косето за това как ще ходят на пързалки заедно  Crazy и така до безкрай. слушам, слушам, докато накрая аз заспя  Embarassed
а вчера след като бях ядосана за нещо и седя пред компютъра начумерена, идва при мен и ми казва: мамо, как се чувстваш?  Laughing веднага ми оправи настроението.
отиваме на разходка. дано не завали.

# 178
Майче много ти благодаря за инфото   bouquet

# 179
Ами не знам как, но открих, че на Кити и стават обувките, които и купихме за миналата зима. И пролетните също и стават. Виж, сандалите не.

Общи условия

Активация на акаунт