АПРИЛ месец вече наближи, бебчетата идват, по вода ще ни върви!

• 12 605
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
Петък, петък, пеееетъъък!!! И днес ми е последния работен ден........или поне така се надявам, донесла съм една голяяяма кутия бонбони на работа, а дано ме пуснат да си ходя вече  Rolling Eyes!
 А иначе денят ми почна просто....все едно е петък 13-ти! Изтървах си новеничкия телефон на плочките в коридора и се оказа, че моят любим като тръгвал за работа си заключил входната врата от вън, оставил си ключовете на вратата и заминал на работа! И аз не мога да изляза! Какво ли още ме чака???
 И аз отдавна се каня да изразя възхищението си  от мамите с по 3 дечица (че и с 2)-защото на мен сега като гледам какъв ми е зор (хем карам безпроблемна бременност), а си представях ако имах още едно или две дечица за гледане.....направо не се виждам! Вие сте моите герои   bouquet
 И последно да питам мамите без брак-наясно ли сте таткото какви документи ( и къде) попълва за бебето????
 Весел ден ви желая!

# 226
Добро утро и от мен   bouquet
Емма да отговоря на теб първо : И ние нямаме брак ,първия път като родих трябваше "мъжът ми"  да иде при нотариус и в свободен текст (те нотариусите знаят какво се пише ) се попълва документа заверяват го и ти го носи в болницата заедно с личната му карта.Това беше цялата философия сега като ходих до болницата питах дали има промени казаха ,че няма и че се продцедира по-същия начин .
За мамите с трета бременност   bouquet прекланям ви се ,аз много искам 3 деца (или повече ....докато излезе и една мома поне  Joy) смятам ,че ако сега всичко мине добре мераците ми няма да изчезнат ,а и все пак съм на 23 год. мисля че имам време да сътворим още няколко ако всичко е добре ,да сме живи и здрави а то това ще доиде !!!

# 227
Добро утро , мамчета !!

Аз днес ще ходя да слушаме тонове в 12.30ч в болницата на Мазнейкова.Ако има други мами , да пишат да се видим.

cenitelkata , имаш предостатъчно време за трето дете , стискам палци да е момиче.

# 228
.... или имат едно и второто не става и не става......
Joy няма да повярвате, ама все едно за нас си го писала! При всичките проблеми дето имаше, никога не предполагах че ще забременея "случайно" , пък то взе че и на мен се случи!
За храненето под режим - първия път слушах чинно докторите и освен вечно ревящо бебе и бързо отбиване нищо друго не постигнах! Затова второто бебе хранех на поискване и вс. си дойде на мястото! Дори и сега и давам през ноща мляко ако ми поиска!

# 229
Ей това от вчера мъжът ми не спира да ми пуска и се хили като побъркан! Сигурно го чух поне 100 пъти вече!!!  Joy hahaha

http://www.vbox7.com/play:5bfe8461

# 230

cenitelkata , имаш предостатъчно време за трето дете , стискам палци да е момиче.
Миленче аз време имам ама ако сега мине тежко раждането сигурно после ще ме е по-шубе отколкото сега  Rolling Eyes ,но в никакъв случай не се настроивам отрицателно аз съм много положителен човек ,просто съм готова на всичко  Flutter
Що се отнася до момиченцата ,ще трябва да сменяме или гащите или бебеправателя  Joy

# 231
а това ...... hahaha hahaha hahaha
срам няма това момиче  ooooh! ooooh! ooooh!

http://www.vbox7.com/play:efef2720

либу дибу даучу Mr. Green

# 232
  • Бургас
Емма, най-добре питай в болницата, където ще раждаш. Всеки си иска каквито му скимнат документи Whistling В някои болници искат нотариално заверена декларация, в други - не Rolling Eyes
Ние, живот и здраве, при зелена светлина от док. се заемаме с третото Laughing Дано само не се налага да преминаваме през всички препяствия отново. Снощи дори четох една книга, която донякъде засягаше стерилитета и осъзнах, че все още ми е трудно да повярвам, че след толкова ходене по мъките, съм бременна Tired Понякога сънувам, че си чакам цикъла и резервирам стая в хотела в София и час в клиниката. Сутринта пък казах на мъжа ми, че няма да пращам снимки на кумовете, така и така ще ходя на преглед в София, направо ще им ги занесем ooooh!
Само се моля всички да имаме живи и здрави бебчета Praynig, че след като снощи четох при мартенките изпаднах в дълбока депресия и цяла нощ не спах да проверявам бебето дали мърда; то тъкмо се успокои, аз го раздрусвам да се уверя, че мърда Sad Сега съм като пребита, а трябва да отивам на преглед; после ще се отчета. Съжалявам за тъжния пост, явно ме хващат лудите вече Rolling Eyes

# 233
  • Разпиляна във въображението

Миленче аз време имам ама ако сега мине тежко раждането сигурно после ще ме е по-шубе отколкото сега  Rolling Eyes ,но в никакъв случай не се настроивам отрицателно аз съм много положителен човек ,просто съм готова на всичко  Flutter
Що се отнася до момиченцата ,ще трябва да сменяме или гащите или бебеправателя  Joy

Моят "проблем" е обратен на твоя - ние искаме момче. Засега са ни казали, че ще имаме второ момиче, и половинката се надява третото вече да е момче. Но аз също го закачам, че шанса е минимален при две момичета да стане момче.

В този контекст имали бебета, на които да са сбъркали пола при различните прегледи? Надеждата на Филип още не изгаснала да има лекарска грешка.

# 234
хехе Miriel да се посмееш малко .....
Когато раждах Сашето в болницата се запознах с едно момиче голяма сладурана ,родихме на един и същи ден аз момче тя момиченце ,после тя веднага е забременяла пак и роди на следващата година още едно момиченце сега като и казвах че съм бременна и тя вика ами и аз и аз много се зардавах на нея и мъжът и ,в крайна сметка 4Д-то е показало още една жена в отбора  Joy
На майтап си говорим ,че парите в тяхното семейство само за превръзки ще ходят  hahaha
Да са живи и здрави възхищавам им се на по 27-28 години са (дали и на толкова не помня вече) не пият не пушат тя завърши и висше докато гледаше децата абе пу пу да не ги урочасам ,големи са сладури  Hug Hug Hug

# 235
  • Бургас
Мириел, миналата седмица на един от клиентите на мъжа ми му се роди момиченце, след като им бяха казали 100% момче на всички видове УЗ Mr. Green

# 236
ей Suni_22 да се оправяш бързо, че имаме утре среща...
eli-v, не е потвърдила още обаче...

РУСЕНСКА СРЕЩА, УТРЕ /15.03/, 11Ч, ПРЕД СЛАДКАРНИЦАТА НА ХОТЕЛ РИГА?!

# 237

Mай ще трябва да сменяте бебеправателя. Вуйчо ми мечтаеше да има момиче .С първата жена имаше 2 момчета техни и едно осиновено. Разведе се , ожени се отново и хоп - момиче.

# 238
Добро утро, момичета!   bouquet
Ася20 като каза че е видяла новината за бебчо на Маринела Фло в темата на бременните чужбински мами, влязох и аз да проверя дали не пише нещо повече - как се казва бебчето, колко тежи. Ето това намерих:

Добро утро, на всичка мами!

Тази сутрин в 3,30 Маринела Фло роди Митачето с нормално раждане, 3,400 е мъжлето и са добре и двамата! Да са живи и здрави мама и бебе и бързо да се прибират в къщи! Heart Eyes  bouquet

# 239
хехе Miriel да се посмееш малко .....
Когато раждах Сашето в болницата се запознах с едно момиче голяма сладурана ,родихме на един и същи ден аз момче тя момиченце ,после тя веднага е забременяла пак и роди на следващата година още едно момиченце сега като и казвах че съм бременна и тя вика ами и аз и аз много се зардавах на нея и мъжът и ,в крайна сметка 4Д-то е показало още една жена в отбора  Joy
На майтап си говорим ,че парите в тяхното семейство само за превръзки ще ходят  hahaha
Да са живи и здрави възхищавам им се на по 27-28 години са (дали и на толкова не помня вече) не пият не пушат тя завърши и висше докато гледаше децата абе пу пу да не ги урочасам ,големи са сладури  Hug Hug Hug
Laughing Laughing LaughingИ ние сме така - второ момиче, на всичкото отгоре в 4-я месец ни казаха момче и татито щастлиииииииииив, но в 5-я се оказа че е мома Grinning За мен беше все едно какво ще е, но горкия ми мъж беше почти в депресия и започна да пита каката дали иска като стане на 11 едно братче. А баща ми го успокоява: "Давай до мъжко", т.е. дава му благословия на мой гръб #Crazy Аз също съм искала 3 деца, но чуствам как най-важното нещо, ако забременея за трети път ще е пола. Здраве да има, пък ще видим!

Общи условия

Активация на акаунт