АПРИЛ месец вече наближи, бебчетата идват, по вода ще ни върви!

• 12 618
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
Честитито на Маринела!
Нека бебчо е най-послушното дете и да бъде за радост и похвала на своите родители!

# 166

За педиатъра - първият преглед със сигурност се плаща и то между 20 и 30 лв. И моята така ми обясни и всички приателки с които съм говорила по въпроса.

Тоновете - желателно е да ти ги мерят поне веднъж седмично от 32 седмица нататък. Мисля че около термин и особено след термин вече е всеки ден  Peace

# 167
Честито бебче на Маринела Фло!

Честит рожден ден на Ven_j!

Аз тази нощ съм будна от 4 часа и чак в 6:00 можах да заспя! И имах много гадни киселини Shocked

този пост го пиша за втори път, къде се затри първия ми незнам! Crossing Arms

# 168
Виждам ,че Ана Каренина чете темата .Веднага да се отчита , чакаме информация.

# 169
В едно списание за бебета ми попадна следната реклама - за памучни пелени Бамбиномио, някакви от 100% памук. Каква е разликата с другите памперси? Всъщност ги водят пелени, но на снимката доста приличат на обикновен памперс newsm78

Извинявам се, ако е коментирано друг път Embarassed

# 170
Лурдес - тези май са за многократна употреба и се перат, Като едно време пелените - само че тези са  като гащички и с разни картинки и т.н.
Ако има някой по - запознат да казва.
      bouquet  bouquet  bouquet         

# 171
  • София
Здравейте Simple Smile

Аз бързам де си отчета, защото нета ми прекъсва много, а пък после ще се върна назад да ви изчета Simple Smile

ЧЕСТИТ БЕБОК НА МАРИНЕЛА ФЛО!   bouquet ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ! БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА МАМА Simple Smile

Такааааа сега плацентата ми е започнала да се калцира, не каза коя степен е, но преди месец беше втора, та сега няма да се учудя да е станала трета, и водите са ми намалели, ииии просто нещата си отиват на раждане   Mr. Green Бебчо е добре, но док каза че му е тясно, почти не успа да го премери, но каза че е около 2600 Simple Smile Много се радвам че той е добре Simple Smile Правихме запис, каза че тоновете на бебчо са супер и аз много се радвам Simple Smile Ноооо мушмурока си се седнал здраво на дупето и въобще няма никакво намерение да се обръща май...............голяма гадост Sad каза че ако и другата седмица е така ще трябва да си определим дата за секцио, от което щях да падна! Аз наистина си въобразявах че бебчо ще се обърне и ще мога да си родя нормално Sad Е здраве да е, в крайна сметка такъв ми бил късмета, важното е бебчо и аз да сем добре накрая, пък щом се налага ще го преживея и секциото Simple Smile
Пусна ми изследвания  - урина, ПКК и каза че следващия път ще вземе и секрет, дано и там всичко е наред Simple Smile

Хубав ден и дано повече не ми спира тоя интернет, защото пиша поста за трети път  #Cussing out

# 172
  • Пловдив
Лурдес - тези май са за многократна употреба и се перат, Като едно време пелените - само че тези са  като гащички и с разни картинки и т.н.

Точно така е Peace

# 173
Привет, момичета!
Колкооо сте изписали само от зарана   Wink

Ven_j, честит рожден ден! Да си здрава и през април да те зарадва най-прекрасният подарък!   bouquet

МаринелаФло, честито!!!   Бързо възстановяване ти пожелавам и скоро с малкия бебо да сте си у дома!

Добре дошли на baby_artoi и Ivane!

neddi, нито един преглед на педиатър при бебе не е платен! Защото за децата до 18 г. здравеопазването е напълно безплатно. (Аз не бих си избрала лекар, който ме рекетира така още даже преди да се е родил бебо.)

ЛУРДЕС, най-вероятно това са пелени за многократна употреба - гащички с лепенки или копченца отстрани, а между крачетата са с памучно парче, което се пере. Аз само съм чела за тези пелени и не знам всъщност дали споемантите от теб Бамбиномио са точно това. Но в темите за ЕБХ - естествена бебешка хигиена - мамите обсъждат такива пелени. Те са предпочитани напоследък по няколко причини - екологично чисти са, от една страна, защото не замърсяват околната среда, както пампитата, от друга страна - приучават бебетата от много рано към ходене до тоалетна.

# 174
ох, щях да пиша още... ама ....
Днес с Акварел, Ценителката и Барби бяхме на запис в Тина Киркова. Беше много приятно! Благодаря ви, момичета, за хубавите часове , които прекарахме заедно!   bouquet

Ценителката е изключително мила, позитивна и грижовна мама, която ни обгрижваше с Барби, с която бяхме за пръв път там. Петя, благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

В момента в Часът на мама говорят за отглеждане на бебето близо до мама. Участва авторката на "Близо до бебето"!

# 175
ЧЕСТИТО НА МАМА МАРИНЕЛА ФЛО!!!! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО  Mr. Green
ЕЙ, ЗАПОЧНА ДЪЖДА ОТ БЕБЕТА И ПРИ НАС  Mr. Green

Момичета не си мислете , че аз като съм решила да ходя на море с бебчо съм много смела. Това, което ме убеди е, че няма да сме на чуждо място, а на гости при родителите на мъжа ми. Все пак това е домашна обстановка, с доста добра хигиена и ще мога да си помъкна всичко за бебчо - от ваничката до легълцето и т.н. Добре, че колата на мъжа ми има доста голям багажник  Joy А освен това в Бургас поне си има прекрасна морска градина за разходки - за часовете в които не става за плаж. А в мръсна София кажете ми къде да си разхождам бебчо - аз живея в Павлово и най-близкия парк е Южния, но там не е особено чисто, незнам дали сте ходили скоро  Cry Но като няма къде и с това ще се задоволя  Cry

А да се похваля, че днес си взех помпа на Авент - ръчната, в комплекта има и 2 шишенца и аз си имам още едно подарък от бебемания , та други няма да купувам. В тази връзка имам въпрос - трябва ли да изварявам помпата и как точно. Аз като гледам тя в горната част за гърдите си има едно меко силиконче, което ако го сложа във вряща вода незнам дали ще оцелее  newsm78 Или може би мога да си взема от тези дезинфекциращите рзтвори и там да я потопя  Thinking

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 18:14 от Vanyivan

# 176
Сега се прибирам от отворени врати в Шейново и директно тръгваме към Благоевград. Аз само малко да надникна в темичката ииииии НОВО БЕБЕ!!!!!!!

Честито на мама Маринела Фло!!!! Усмихнато и добро бебче Hug Hug Hug Hug Hug

От нас чао до неделя Grinning

# 177
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАРИНЕЛА ФЛО! НЕКА БЪДЕ МНОГО ЩАСТЛИВО И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

sisee, малка поправка - Маринела Фло е гръцката ни мама!  Peace
Забелязах аз, че всички мами с термин 9 април сме по чужбина...  baby_neutral

Днес бях на преглед. Само чухме тоновете за минутка, доктора ми опипа корема, каза че главичката вече съвсем долу. Може би на ехограф ще ме гледа следващата седмица... Според неговите думи "ако не си родила дотогава". Ами това е от днешният преглед, не беше много обстоен Simple Smile
ЛУРДЕС, и аз съм чела за тези пелени. Даже някъде тук във форума имаше тема за тях. Състоят се от три части, като едната от тях, някаква подложка е еднократна. Помня, че отзивите бяха много различни - но май общо взето чак толкова голяма полза от тях няма(освен може би от гледна точка на това че са памучни и щадят кожата на бебето, но доколко е наистина така не мога да кажа от личен опит)... някои майки са доволни, други не, но пък никога не пречи да се опита Simple Smile
Това е сайта им:
http://www.bambinomio.bg/
А ако пуснеш в търсачката на бг мама ще ти излязат няколко теми за тези пелени  Peace например:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223211.0

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 16:07 от roska_ps

# 178
Добър ден   bouquet
Лелееее разногледа станах  Shocked не ви ли е срам толкова и в училище не съм чела  ooooh!
честито на мама Маринела Фло !!! да са живи и здрави и бързо да се възстановява !!!  bouquet
Добре дошли на новите мами  Hug към въпроса на едната за Тина Киркова само ще кажа че я препоръчвам с двете ръце , Peace че вече много странно ще прозвучи ще решите ,че докторите ми плащат да им правя реклама  Joy hahaha мамите дето днес бяха с мен според мен също останаха доволни от това което видяха ,а аз раждах там първото си дете и забележки нямам.
педиатъра на първото посещение в нас пари НЕ взе и не трябва да взимат .
Сигурно ще пропусна нещо ама то аз си забравих мислите .......
От днешната ни импровизирана среща на "ТОНОВЕ" Joy има снимки вече в албумчето !!!
Тодоран не ме карай да се червя така сама в нас ,аз нищо не съм направила радвам се много ,че хем бяхме заедно ,побъбрихме ,на запис бяхме ,пари не ни взеха абе какво повече може да се иска  Peace
извинете ме за дългия пост ама.....  bouquet

# 179
Здравейте и от мен.

Честит Рожден Ден на вени! Да си жива и здрава и най-хубавото бебе на термин ти пожелавам! bdbaloni
Честито ни априлче, пожелавам на мама Маринела фло бързо въстановяване и да си е в къщи по-скоро с малкото съкровище  smile3541
Сутринта и на мен ми беше супер хубаво да се видим момичета, макар че трябваше да ви оставя.Много се радвам че се запознах с Барби и Тодоран. Големи сладури! Heart Eyes Hug Имаме снимков материал ама ще чакаме Барби или Петя да ги качат в албумчето. Peace Иначе тоновете са ми добре, за сега поне  Praynig
Аз ходих и си взех този номер на амбулаторната карта от моята лична лекарка. Утре съм на преглед-дано всичко е наред и доки каже че имаме още малко време поне преди да се видим с бебка, че имаме да купуваме креватче и тн.  Praynig
Реших да не ходя на отворените врати в Шейново, тъй като доки каза да полежавам и да си пия магнерота. Сутринта се събудих от болки в яйчниците  Sad
Пък и взех много да се чудя дали да не раждам в ТК, много ме блазни това че бебчо е постоянно при теб и мога да го закърмвам. Пък и вече малко или много я опознах болницата и ми е на 5мин от нас  newsm78
А за кислените само бъркам из нас сода и вода поне временно успокояват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт