Във Пловдив пролет е дошла, навън са всички мами и деца (Пловдив-16)

• 17 048
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
neonkaa Честит Рожден Ден!

# 136
Неонка честит рожден ден   bigdance2  hbday  bigdance2

# 137
neonkaa smile3525ЧРД! Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна! Продължавай с тази скорост!  love001 baloni happy bd

# 138
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕОНКА! Жива, здрава и много щастлива и обичана!

# 139
Честит Рожден Ден на Неонка,само хубави неща да и се случват на нея и на нейното семейство!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Сега да си изкажа на бързо мъката!!!Синът ми се роди във ВМИ и сега на прегледа за белег от БЦЖ-то няма!!! Cry Cry Cry И трябва да ходя в туб диспансера април месец да му правят манту,много ми е гадно,защото той винаги ми е бил здравичък ,а сега не ,че нещо му има,но не искам да ходим там,мен ме бяха объркали като бях някъде в 5 клас и бях там и даже ми снимаха белите дробове и бяха чисти ,но облъчването никой не ми го плати #2gunfire Сега не искам да се налага и бебчето ми да го снимат!!!Та въпросът ми е има ли и други бебчета ,които да нямат белег и да са раждани там,защото педито ми каза,че сигурно нещо и е имало на ваксината #2gunfire

# 140
  • Пловдив
Аз раждах във ВМИ, но през 2006-та. Белег от БЦЖ-то не видях и незнам защо личната реши, че има и аз си замълчах  Embarassed Не искам да я боцкат пак, а четох че трябвало да се подуе, да стане червено и т.н., при нас такива неща нямаше, а тя даже и не ме попита, просто погледна и каза положителна Rolling Eyes

# 141
  • гр.Пловдив
Ами че то и при Ваня не се е подувало. Но имаше червено петънце, много малко и много бледо. Лекарката каза че е това и аз попитах дали не трябва да е подуто и тя каза че даже след семия мес. трябвало да изчезне. И наистина изчезна. Не се притеснявай всичко е ОК. Но това отчитане се прави на 6мес, а вие сте на 7 да не би да ви е изчезнал белега. Попитай!!!

# 142
  • Пловдив
Неонка ,честит рожден ден и от мен .Да си здрава,много обичана и все така лъчезарна да се радваш на прекрасните си дечица Simple Smile
 kiss от Митето и от мен Simple Smile
sweetmama нас ни отчетоха белега на 6.5 месеца,ти видяла ли си ,дали го имахте,ние от самото начало си имахме белег,едно червено петънце малко колкото зърно на леща,дано се разминете с боцкането,поразпитай може и наистина да е изчезнал.Успех   bouquet

# 143
И при нас нямаше белег от БЦЖ-то,но педито каза,че всичко е на ред.Имаше едно мнооого бледо червенко,като карфица,как го видя таз жена...Много си я обичам педиатърката ми.Препоръчвам я на всички. 
Д-р.Каменичкова,работи в поликлиниката в Тракия.Тя ми е най-добрия съветник за гледане на детето ми. Peace

Неонка ,честит рожден ден и от мен!  bouquet

# 144
Нас още ни няма в списъка отпред но иначе сме тук насреща   bouquet

# 145
Много ви благодаря за поздравите момичета -то май добре че сте вие да давате кураж!
Моя мъж днес ме изненада с една статоетка със слончета  Thinkingи роза. незнам откъде му е дошла такава идея аз очаквах или сокоизтисквачка -да си пийвам сутрин пресни сокчета или телефон нов. обаче това било за мен! Излезнахме семейно почерпихме се и това беше! Heart Eyes
Още веднъж честито на мамите с бебоците и да си ги гушкате. а по късно и мачкате пухкавите дупета!

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 23:35 от neonkaa

# 146
Запис  Hug
Момичета да ви попитам има ли мами,които са поръчвали храна от частната кухня "Първа лъжичка" и доволни ли са?  Grinning,смятам от понеделник да поръчвам храна оттам за дъщеря ми и затова питам,моля за вашето мнение  Hug

# 147
Момичета а аз искам да попитам има ли мами с аларма в къщи?
Моя мъж иска да си сложим в къщи и е хубаво но незнаем към кого да се обърнем към някой СОТ ли или само за наша безопасност без СОТ ли? Вие как сте в къщи?

# 148
Неонка ние сме със СОТ, доволна съм.
И аз искам да питам за частната кухня, имате ли наблюдения?

# 149
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Неонка ние сме със СОТ, доволна съм.
И аз искам да питам за частната кухня, имате ли наблюдения?

ако е тази в кършака, чух че не била много добра, готвели с кетчуп итн.
ама това беше мин.год., сега не знам как е
дайте някакви координати, 4е има скарлатина, 20 дни сме в къщи и ми идва нагорно готвенето  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт