Във Пловдив пролет е дошла, навън са всички мами и деца (Пловдив-16)

• 17 069
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Неонка ние сме със СОТ, доволна съм.
И аз искам да питам за частната кухня, имате ли наблюдения?

дадоха  ми номер и на друга кухня, била много добра,  не знам къда е

032699421

# 166
Не е късно да се запишеш на курс за бременни аз бях много доволно от този в Торакс,трае три месеца и е 60лв има срещи с лекари и всеки път упражнение с кинезитерапевт ,много добре се чувствах !!! Имаше две момичета в моя курс ,които бяха в 7-8 месец някъде и се чувстваха прекрасно след упражненията,едва ли ще имам второ,но ако това стане пак там бих ходила на курс,много добре те подготвят за раждането и като база е страхотно,а гледката от терасата още я помня Laughing

# 167
032699421
Частна ли е?

# 168
  • Пловдив, но иначе от Бургас
da , носят до вкъщи

# 169
Неонка ние сме със СОТ, доволна съм.

032699421

А случайно да знаеш колко парички е на ден?  Rolling Eyes

# 170
Благодаря ви мамчета!    bouquet Бях в пълно невидение относно ВМИ. Бебето го чакаме от 12г., а и моите годинки са понапреднали. За това се налага секцио. Държа на това да си кърмя бебето и за това се интересувам. Като всяка майка и аз искам най-доброто за него. Моля се само всичко да мине нормално.

# 171
  • Пловдив
Да ти кажа ако държиш главно на кърменето да навсякъде в Пловдив децата са при теб,освен във 2-ра градска и навсякъде ги дават след секцио на 2-я ден,мисля че е много индивидуално до детето,аз раждах във 2-ра градска,там децата са отделно,но ми го дадоха на 2-я час,аз си го закърмих,да ми е живо и здраво беше много лакомо и си заасука без проблеми,до колкото бях разпитала преди това там акушерките много помагат за кърменето,но не мога да не ти кажа че дохранват и с шише след това.Във ВМИ и аз чух за много добрите неонтолози,но пък ми се струваше доста мръсно и много народ,постоянно влизат излизат студенти,всеки хвърчи на някъде лудницата е пълна.Виж Окръжна по ми хареса в това отношение.по чисто и по-спокойно и също много добри неонтолози(дано не ти се налага)
И още нещо което знам от доста мами.Във ВМИ правят секцио само по решение на завеждащия проф.Милчев,тоест без негово решение не се прави.Така че е добре да се консултираш с него предварително.

# 172
  • Пловдив

032699421

А случайно да знаеш колко парички е на ден?  Rolling Eyes
http://www.1expresno.com/index1.html

# 173
Благодаря ви мамчета!    bouquet Бях в пълно невидение относно ВМИ. Бебето го чакаме от 12г., а и моите годинки са понапреднали. За това се налага секцио. Държа на това да си кърмя бебето и за това се интересувам. Като всяка майка и аз искам най-доброто за него. Моля се само всичко да мине нормално.

Само да допълна за ВМИ, отностно доц. Малинова нямам личен опит, но съм чувала негативни неща. Препоръчвам ти горещо др. Виолета Паскалева гл.асист., няма да съжаляваш.
Иначе неонатологията им е една от най-добрите в града. Peace
А оностно секциото, да там няма опциа по желание, но ако има медицински показания, няма никакъв проблем.  Peace

# 174
  • Пловдив
Само и аз да спомена за д-р Виолета Паскалева,всичките ми познати са страшно доволни от нея,не само като доктор,като човек и като отношение към пациентите,само нещо което знам за нея и трябва да се провери тя се занимава главно с ваната и водното раждане,незнам дали води още нормални раждания и дали прави секцио.
И още нещо доктора при който раждах е шефа на 2-ра градска,д-р Карагьозян той ми водеше цялата бременност и съм супер доволна от него.Специално за секцио не съм чула лошо мнение за него,напротив много мами отиват да раждат там именно заради него,както направих и аз де въпреки че раждах нормално и не беше лесно,но ако не беше той.....незнам,аз пък не исках секцио,главно заради трудното започване на кърмене след това.
Може и тук да погледнеш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4367.0

# 175
Вярно е че д-р Паскалева се занимава с ваната, но не вярвам да откаже да поеме и други раждания.  За пореден път се потвърждава доброто мнение за нея, не само като специалист, но и като много внимателен и отзивчив човек.  Peace
Честно казано на пръсти се броят АГ за който няма две мнения, а тя несъмнено е една от тях.

# 176
Има ли някъде писано за тази вана да прочета?

# 177
Каспър ето тук

# 178
И аз се записвам при вас. От няколко месеца живея в Пловдив на Петко Д Петков. В момента съм София за раждането. Simple Smile

# 179
През почивните дни май неможем да се вредим пред компютара!
Е аз успях да седна малко и да ви се похваля как изкарах юбилея си ето така- http://img19.glitterfy.com/tmp/142205jnifa4pekdqss4a6mlnb97sjn319.jpg  Моите приятелки от Тракия мамите ме изненадаха със среща в пицария и с подарък. аз от моя страна с торта от неделя и оправяне на сметката! Но много хубаво си изкарахме времето в приказки и както винаги разговорите бяха за децата и къде и как е минало раждането и за сега- колко бързо разтат нашите палавници и проявяват характерите си!

Общи условия

Активация на акаунт