49 пъти дружно УРА!-ще посрещаме пролетта!!!

• 15 207
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Ooo, decadoe, то  наближило вече. Имаш ли някакви симптоми?

# 211
Леле , то бива . бива но чак пък толкова голяма простотия , не може да има. Това тези "селски тарикати" от село София( да не се обиждат софиянки), дето са се качили на една жалта потрошена бракма, и си мислят че да такси вече. Такива мошеници има измежду тях. А ако те чуят да не "шляпаш по шопски" и кожата ще ти съдерат. аз затова едно време докато имах апартамента и си ходех до "селото С-я" все съм си викала по поръчка (нищо че ми стояха под терасата отдолу). Фирмените са друга работа, аз винаги съм ги намирала "културни", а онези обирджии-пази боже smile3511
 ех от децата се пооплаквате нещо-ха ми хубаво , това означава че не само моята голямата е диване. малкия е "гуд бой", не се събужда нощем да яде от както стана на 3.5м, спи до 9-9.30ч сутрин, занимава се.да не помислите , че няма да стане същата история като кака си.ами! тя Дида допреди да може да говори беше "ангелче", после се почна.....само се newsm17, дано се пооправи , но...

аз сега да питам-освен МАЛИНЧО, друг он-лайн стор знаете ли? сега реших една торта от рула да правя, но на малинчо не продават рула. пак аз нали съм си на селото тук , от де такава екстра като "интернешънъл стор".

# 212
Таксито е било уж фирмено...

Гледате ли какво стана с Bear Sterns; страшна работа. Офисът им беше срещу едната банка, в която преди работех; сегашната ми работа беше на другия ъгъл (Ню Йоркския офис).

Точно това ми занимава мислите последните няколко часа. Тръгнах оттам де, и после се размислих за купуване на къщи, mortgages, дълга бе нишката на мислите ми  Rolling Eyes , но ми стана едно тягаво...
като цяло рецесията (или almost такава ако трябва да сме политически коректни) в САЩ изглежда доста сериозна отстрани погледнато.  Thinking

страшна работа, не можах да повярвам, като чух днес. напълно си права с рецесията  Confused и с тея къщи дето са черни дупки, аман вече от тръшкане на пари по тях... паричките за стимулиране, хич даже няма и да ги харча...
като казах данъци - приятел в Швейцария познайте колко данъци плащат.... 5%! баща сингъл инкъм, майка не работи и с 2 деца. с едно дете било 11%  Crazy ама то бива, ама чак пък толкова!

# 213
Ooo, decadoe, то  наближило вече. Имаш ли някакви симптоми?

newsm78 Много относителна работата, нито контракции, нито разкритие. Аз или ще пренося, или беба ще се изстреля набърже и няма да сваря душ даже да взема преди това. Поне така си мисля... Ама и докторите ме успокоиха днес, че щели да предизвикат раждането Shocked другата седмица, ако не родя дотогава. Не е ли малко раничко за такива крайни мерки?

Инак спрях работа, ама днес реших да се върна - не ми понася със свекър и свекърва по цял ден нещо...

# 214

аз сега да питам-освен МАЛИНЧО, друг он-лайн стор знаете ли? сега реших една торта от рула да правя, но на малинчо не продават рула. пак аз нали съм си на селото тук , от де такава екстра като "интернешънъл стор".

Как се прави торта от рула? За първи път чувам.. Виж тук може да има www.sofiausa.com, моя приятелка пазарува от тях и е доволна..

# 215
Инак спрях работа, ама днес реших да се върна - не ми понася със свекър и свекърва по цял ден нещо...

Хех, искрено ти съчувствам..съвсем трябва да са ти пилнали нервите..

# 216
Извинете за вмешателството  ooooh!,
ама турете и едно САЩ на таз тема, че станах за резил пред себе си пред света...за трети път се мятам в нея  Embarassed, да посрещам и аз пролетта с хората...

# 217
ама турете и едно САЩ на таз тема, че станах за резил пред себе си пред света...за трети път се мятам в нея  Embarassed, да посрещам и аз пролетта с хората...
Че то какво лошо има newsm78- айде и ти с нас , само дето някъде още я чакаме тази прословутата пролет.
decadoe ей тук я гледам , ама ти като си бремена , недей, че да не се наложи да правиш Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0
Благодаря за сайта , но и там няма рула.Уф Weary

# 218

Simple SmileЛошо няма и аз чакам пролетта.Само,че вие в Бг май вече я посрешнахте-от 20*С и нагоре,а тук при нас в Чикаго днес отново валя сняг.

Може ли да споделите мнения за Дисниленд ? Имаме път към Флорида(чувам,че поне там е топло) и се чудим стрували си да се ходи и до Дисниленд....да видим Мики Маус....

# 219
Лелее Биз какви кошмарни преживелици.Жал ми стана за майка ти.Браво че визата е ОК и ще гушкаш сладък Мартин Heart Eyes.

Пумпал...много бе ...4 часа newsm78,ехххх мислех че се въртят около 2 часа ама 4 май няма да стане,тюх много ме е яд.Мислех и варианта да летиме със самолет  и да  се разходим само за деня -но там пък без кола не става...
Кажете какво има около Вегас за разглеждане ама по близко-Каньона на колко мили е?Въпреки че ако отида без фотото ще си изям подметките ама мисля да не го нося-само малкия ще взема май.

Тина ще оцветя картата Peace

Мишолина...вие и пишете вече,ех че хубаво ми станаааа имам към какво да  лоок форуард то.Което ме подсеща да ти честитя РД на госпожицата да ти е все такава ученолюбива и щастлива Heart Eyes

рая...преди си купувах неща от  https://parthenonfoods.com/index.php - доволна съм много ,не знам дали има каквото търсиш .
друг магазин от който не съм купувала но съм го буукнала: http://www.balkanbg.com/?page=shop/browse&category_id=91c31f … 2b21c2c35a7aa3654

и този :http://www.sofiausa.com/

# 220
декадое, ще питам свекърите за адрес и дали може въобще да се изпраща до там и ще ти пиша, ако не се сетя тук за няколко дни ме подсети.

Биз, айде да дават визата в четвъртък Hug

Нашия тати отива в NY и  NJ на бизнес трип утре и сами ще се гледаме с Чебурашката, дано не побелея съвсем до петък  Crazy

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 04:34 от benson10

# 221
  • Чикаго / София
Биз, много неприятна случка! Ужас! Милата ти майка, сигурно страшно много се е изплашила! Confused Не знам кой е казал, че в София такситата са сигурни? Аз на такси в София се качвам само ако е от известна компания, иначе , не!
Ще стискаме палци за визата! Simple Smile

Ааа, не съм съгласназа голфа и шофьорите му!  Naughty Аз си карах едно голфче двойка в Бг, и си бях супер ктотък и спазващ правилника шофер!

# 222
Гледате ли какво стана с Bear Sterns; страшна работа. Офисът им беше срещу едната банка, в която преди работех; сегашната ми работа беше на другия ъгъл (Ню Йоркския офис).

Точно това ми занимава мислите последните няколко часа. Тръгнах оттам де, и после се размислих за купуване на къщи, mortgages, дълга бе нишката на мислите ми  Rolling Eyes , но ми стана едно тягаво...
като цяло рецесията (или almost такава ако трябва да сме политически коректни) в САЩ изглежда доста сериозна отстрани погледнато.  Thinking

Близък приятел /работи в НЙ за Bear Sterns/ днес се обади и каза, че всички от неговото ниво са без работа, от нивото над него 80%  Shocked Лоша работа... То не е "almost " такава, сега въпросът е колко ще е дълбока и колко дълга...

и като се събуди си играе с плюшените апликации на бъмпъра и си мълчи, докато аз не се събудя (днес например в 11ам).  newsm20

Джена, ти нямаш бебе, а кукла  Laughing

Вики, да, определено ако идвате трябва поне една нощ да преспите. Вие колко време ще сте в ЛасВегъс. Аз повече от 2вечери там не мога да издържа  Crazy

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 06:11 от Пумпал

# 223
  • usa
момичета, не мога да не се поФаля  bowuu - Ноли не само вече спи сам в креватчето си, ами и не трябва да го приспивам  Shocked. Като го нахраня се дърпа че се е наял (наместо да ми заспива), аз го слагам в леглото му, и той даже ми се хили като го целувам за лека нощ! След 5 мин е "пътник" ... не знам на кой господ да благодаря за туй щастие неземно!!!

влизам в темата за пет минути, отварям случайна страница и чета първото ми попаднало пред очите мнение, то се пада твоето, така чееееее приеми, моля те, без да се обиждаш, моят дружески съвет породен от дългогодишно трупана и изстрадана практика - радвай се тихичко на сполетялото те щастие, моли се да e що-годе трайно и избягвай да се хвалиш с него, защото шансът то да зачезне безследно в съвсем обозримото бъдеще е осезаем и застрашаващо голям Praynig... пожелавам ти да не съм права, но моята бебешка статистика показва, че продължителността на настъпилите положителни промени е обратнопропорционална на количеството хвалби, които се произнасят по повод на въпросните промени  Wink . и в духа на днешния ирландски празник - good luck!

# 224
  • usa
И сега една хорър историйка от СофИя да ви разкажа -

честно да ти кажа, олекна ми от твоя разказ, макар дълбоко да съчуствам на майка ти! аз като разказвам моите софийски хорор истории на бг приятелките ми тук, които са всичките не-софиянки, те ме освиркват дружно и в комплект ме изкарват пинокио  Outta Joint... те, провинциалистките, разказват едни идилични преживявания и срадат епидемийно от носталгии, част от тях дори си сбират багажа да се връщат за постоянно в бг и в частност във варна, докато аз страдам, че ако не са родителите ни там, не бих стъпила посмъртно, докато накрая ми писна и преди седмица-две му казах на моя супруг "виж какво, мъжо, щом толкова ти е мъчно за мама, добре! предавам се, отиваме това лято в бг, обаче отсядаме за постоянно във варна и който иска да ни види, да заповяда! може дори да му купим билет, обаче отказвам да се подлагам на поредното овикване и унижаване от куцо и сакато, на което съм попаднала в работното време по време на собствената си законна годишна отпуска докато има и друг вариант!". съпружието като че ли се съгласи  Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт