БЕБЕТА ЮНИ - 24

• 13 931
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
...и разкази Mr. Green
От вчера имах ужасни боли в таза коста ме боли и отрани (все едно съм правила шпагат и сега имам мускулна треска). Сигурно костите ми се разширяват друго обяснение нямам.  Rolling Eyes
аз съм така вече от месец и дори ми е трудно спането, особено само на лявата страна Blush.Помагат ми възглавнички м/у краката, на кръста. А и за капак и ръцете ми се схващат....неприятна история, но ще изтърпим още малко Peace

# 106
добро утро момичета Simple Smile

offioly - добре завърнала се   bouquet Hug айде като си поемеш въздух идвай да разкажеш и ... снимки разбира се Simple Smile

# 107
  • София
Тази нощ едва оживях. Такава треска ме тресе - от дете не си спомням така зле да ми е било. На всичкото отгоре явно съм задрямала по гръб по някое време и се събудих със зверско главоболие. Боли ме кръста страшно, хълбоците. Просто съм мортос хора. Панадол може ли да пия - той съдържа парацетамол само май??

# 108
Марвеле,да ме те е хванал грипа?Панадол можеш да пиеш,съдържа само парацетамол.Пожелавам ти бързо да се оправиш.
Аз пък днес имам адски болки ниско долу и не мога да разбера,от какво са.Може би дето паднах оная ве4ер  newsm78
Лек  ден на вси4ки желая и си по4ивайте пове4е Simple Smile

# 109
ryan - ако видиш много искам да те питам нещо за френския сайт, от които си пазарувала, обаче пощенската ти кутия е пълна и не мога да ти изпратя ЛС. Мерси   bouquet

Момичета да ме ориентирате ако може - какъв трябва да е размера на чаршавчетата и юрганчето за бебето ако размера на легълцето ще е 70/130 , т.е. това е  размера на матрачето.
Много си харесах едни комплектче ето това е -   http://nani.bg/product_info.php?cPath=19&products_id=331& … 24fa07753044e4942 но ми се струва, че е пекалено голямо  ooooh! или аз нещо не мога да се ориентирам newsm78

# 110
viki127 и на мен ми се струват големи(ама са готини), виж тези:  http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=29 
не ти ли се струват по- малки? Да ти кажа и аз нищо не разбирам, но при размер 70/130 по 20-25 см. отстрани да пада и става размера на чаршавчето да е около 90/150, а юрганчето може би трябва да е колкото матрака. Това е моето мнение ,но не съм сигурна дали е така в действителност. 

# 111
viki127   наистина е сладурско ама и на мен ми се струва големичко..  newsm78 newsm78 newsm78 . аз пък харесах тия с ангелчетата в розово и сино, ама са много големи :*(Sad

# 112
# 113
  • Разград
viki127 и аз мисля че са доста големи тези комплекти! Виж това http://www.vip-baby.com/products/sleep/product12.htm, а пък имат и промоции - http://www.vip-baby.com/products/Promotions/product3.htm. Поне на мен ми се виждат сладурски и си имат и балдахин и обиколник и то на смешни цени. Аз май ще си поръчам. И са 100% памук! http://www.vip-baby.com/products/Promotions/product4.htm - а това е без балдахин!

# 114
  • Стара Загора
Мая, как смешни цени?!  newsm78 Аз купих трикотажен спален комплект на ВисВиталис за 17.50лв. редовна цена/от магазин/.
Вики, размерите на спалното бельо са по стандарт, и се водят по размера на матрака/60/120,70/140/. Твоя е някакьв нестандартен, явно и за да стане може би трябва да избереш 70/140. Аз сьщо вече си порьчах доста неща от френския сайт, ако имаш нужда от помощ питай!  Peace

# 115
  • Разград
samimami, аз имах предвид че включва калъфка, долен и горен чаршаф, обиколник и балдахин и то за 27 лв.

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 15:32 от maia_a

# 116
Значи пак забравих какво щях да отговарям.... ще ме извините, ама съм бременна  smile3532

КакаМая
, много си добре! Хич не се кахъри за килограмите, не изглеждаш изобщо дебела, а точно бременна!!!
meg_H, аз съм навита за вторник, ако има и други - да отиваме на гимнастиката!

Сега да се оплача първо. От десетина дни много ми се стяга корема, ниско долу, (вече го бях споменала де), ама вече всеки ден поне по два пъти! Без да се товаря. Утре ще кажа на доктора. Ми не се тревожа особено, защото не е болезнено, мо все пак знам, че не е хубаво това позтоянно да се стяга. А и с всеки ден усещането става все по-неприятно. Ма дано да е моята параноя, а не някакъв сигнал!
Моето момче е много добро, и е съпричастно към мен. Въпреки че доста често ме мъмри когато се лигавя (понеже в моя случай си е живо лигавене), се съобразява с промяната, и се опитва да ми създаде конфорт някакъв... А вчера като останахме на летището в Осло с перспектива за полет чааак след 40часа, и като виснахме по скамейките... въпреки че е безумно скъпо, всеки път като измрънкам че съм гладна и търчи за сандвичи и сокчета  Crazy хехехе, но ни се отвори парашута и ни натовариха само след 8 часа, за щастие!!! (малко отклонение...)

samimami, благодаря за разяснението за заплатите, ще се опитам да си го сметна като наближи време...

хехехе, сега и да се похваля (няма само да мрънкам я!)   tanita83 повлече крак с това телевизионно предаване, сега и аз се отчетох...  Mr. Green  Днес сутринта (понеже ни бяха малко емоциите от вчера по летищата...) участвахме в предаването Горчиво!!! Кеф! А пък малкото човече се беше развълнувало от сутринта, и беше същинска клакьорка по време на снимките... явно и то като мама и тати ще обича да се вре насред "мегдана" да го гледат всички....
Ще ни излъчват чак на 11.април, но ще ви напомня да ни гледате  smile3521  Няма да казвам кой спечели, за да се запази "съспенса", ама то е ясно де ...  newsm53

мдаааа....
кво още... май се поолях вече... хайде някой следобед на среща, или събота и неделя!
А, преди беше станало дума за училищата за родители - мамите в Казанлък казаха, че са много практични, и че действително прилагат голяма част от съветите, получени на тези училища  Peace

ПП: ей сега ще сложа снимки, и на корема, и от ваканцията, и някои придобивки за бебето! (bunnie, ако може ще ползвам албума който направи за Малдивите, за да се сортират малко снимките от ваканции, ок?)

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 17:33 от offioly

# 117
  • София
добре огиоли. слагаи снимките да гледаме.и без това моите остаряха....

# 118
  • София
offioly i meg_h ако трагнете на гиманстика свиркаите да доида и аз
6те ми е приятно

# 119
Здравейте!
offioly, записвам си и ще гледам! Браво!
За дрешки още не съм се оглеждала, т.к. сестра ми каза да не го мисля сега, имало време. В интерес на истината разчитам изцяло на нея - нищо, че е по-малка от мен с малко, но си гледа двете синчета перфектно, и знам, че ще помага и то много с избора на всичко  Wink
Вчера и днес при мен се редуват и весели и не толкова весели моменти, но няма да се оплаквам, не си струва!
Утре - понеделник - ще изляза на хубава разходка, гледах синоптичната прогноза - около 21.1˚ C. За дамите от Русе казвам, че ще се разходя до сладкарница Неделя, ще се настаня удобно на една масичка, на която ще сложа списание Кенгуру, а и ще си хапна тортичка - всичко това ще стане в 13:30 часа. Който има възможност и желание може да се присъедини към мен.
Пожелавам ви приятна и спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт