БЕБЕТА ЮНИ - 24

• 13 954
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро мамчета Simple Smile

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ Simple SmileSimple SmileSimple Smile

РОНИ_23    ми то тва са симптомите, а има и едно положение при което не можеш да си седнеш на Д-то ама то е рядко и крайно положение.... а кървенето идва от това че като ходиш до 00 те се пукат и затова кървят...

ама че хубава тема за събота сутрин а? Joy

# 91
  • Вече в моята си приказка...
MISHAa, аз се боядисвам, боядисвала съм се и по време на предишната си бременност. Сега гледам да използвам природни бои /доколко са природни, само производителите си знаят, де!/. Немога да спра да се боядисвам, защото имам доста бели коси, които много бързо израстват и почти всеки месец трябва да използвам боя, за да ги прикривам...

Nansi_75, и аз съм така - будя се около 5 часа сутрин и не мога да заспя. Обикновенно гледам телевизия, докато стане време за детската градина на сина ми. А като си помисля колко много ми се спеше, когато се роди Ивайло. Можех и права да заспя... Направо ме е яд, че не наваксвам за после, когато се роди бебето, живот и здраве!

panterkata66, много неприятно е да паднеш върху хлъзгав теракот. Аз все гледам как стъпвам, ама нищо не се знае... Важно е, че бебчо ритка... Иначе болката ще мине!

Има ли именнички сред нас? Аз май нямам познати с имената Теодор и Теодора...

Да е честито името на всички именнници!

# 92
Добро утро момичета!Желая ви хубав съботен ден!

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

MIRA_55 мерси за информажията.В понеделник съм на фризьор.После ще ви кажа дали са ми станали хубави кичурите! Peace
И аз се будя посред нощ,но това е от както приятеля ми замина.Поне си мисля,че имам по неспокоен сън,защото съм сама... Confused А може и да не е от това.Сега,като се прибере ще видя дали ще се будя или не Thinking
Айде това е от мен за сега! Hug

# 93
Добър ден на всички!

Вери мерси за отговора, със сигурност няма да ям вече мед със сусам смесено, ще измислям др. варианти.
Сега се прибрах от разходка,разглеждах количките и кошчетата да се ориентирам горе- долу,купих си едно долнище на анцунг(едвам си намерих с по- висока талия) и една възглавница, че нещо все не ми достигат,сега спя със три  Laughing

Честито на именниците и от мен!

# 94
Ако знаех че има като мен неспящи посред нощ щях и аз да се включа в разговорите. Дали и при вас е така - незнам защо се наспивам така бързо
То за мен беше привечер, когато писах. Иначе се прибирам пребита от умора и съня все не ми стига.

# 95
  • Разград
Честито на всички именници!   bouquet Кака Мая много са ви сладки легълцата. Направо ме разби. Само да ви кажа че сложих две снимки от нашата сватба на която пак бях бременна, но само в 5-ти месец. Ето че и аз започвам да качвам, че май съм от малкото дето сме инкогнито. По нататък ще сложа и на дрешките.

# 96
само да уточня.. за легълцата - това не са моите легълца Simple Smile това е предложение от някоя мама за мен Simple Smile, благодаря за което  Hug  моите още не съм ги купила, тъй като точно в този един момент мажем  #Puppy dog
а на всичкото отгоре боята уж е по поръчка а цвета става малко тъмничък..... ох дано изсветлее че ще заприличаме на турска джамия  #Crazy newsm78 но като сме готови ще покажа Simple Smile

а... и качила съм 2 снимчици на шкембата си- открийте разликите  Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile ама не  се плашете- така съм се обезобразила че сутрин не се познавам в огледалото Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 97
Кака Мая, ама много ти се радвам на тумбака, и на бебешорите вътре  Hug Много добре изглеждаш, и даже не ти е толкова голям корема, все пак двечки са вътре  Mr. Green

Момичета, някой пита за Мустела, но не се сещам кой беше, а от кога си мисля да отговоря - на мен лично много ми харесва кремчето, но тук има и мами дето хич не им се е харесал... и като се има предвид тлъстата цена, може би е най-хитро ако може да се тества преди да се купи (я от приятелка, а може би и в магазина... нямат ли тестери?)

МИША, дано да ти станат хубави кичурите, моите не станаха особено прекрасни, но са ОК. Боята не ме е хванала като хората...

хайде, сега ще правим палачинки че много ми се ядат и после малко на разходка  Hug

# 98
Добро утро мамета.
tanita_83 благодаря за новата темичка.  bouquet
rallii добре дошла   bouquet
Благодаря ви за комплиментите  Hug Малката е голямо чудо, отгледах я аз до 3 години(докъто тръгна на детска градина) та съм и като дойка  Crazy
Какви са тези 3 килограма качени , за които говориш viki 127newsm09  ми аз съм си слоница пред теб. От 54 кг сега съм 65  smile3516 ама то така става с този сладолед всяка вечер. Така си лекувам нервите. Започнах да се плаша вече от себе си. Вчера пак плаках от нерви. Ама моя е такъв сухар  smile3511 Прибра се от работа , а мен ме боляха краката , кръста и ми беше зле  , казах му а той ми отговори " МИ АЗ С КВО ДА ТИ ПОМОГНА , ТА МИ ГО КАЗВАШ"  smile3515 smile3511 smile3514 bash tantrum Rage Rage Нищо не казах, започнах да сервирам, да му гладя ризите..... 1ironing  food002 cry охкайти през цялото време. Ама тоя човек няма милост никаква. И на всичкото отгоре му се обади приятел да излизат и той ми каза , че на мен като ми е зле той сам ще излезе.  nono fight af newsm29  Да ама си премълчах, отидох в спалнята да си лягам и се наплаках хубаво. А може би не трябваше. Ама много хормони. Незнам дали не трябва нещо да пия за нервите.  cry

Все едно говоря за моя приятел!Днес цял ден си плача,но само аз си знам какво ми е, а и бебчето!Бремеността до сега я изкарах така,ред сълзи-ред сополи!Тези хормони ще ме побъркат!Дано бебчо да не плаче като мама!!! Praynig

# 99
МИША, дано да ти станат хубави кичурите, моите не станаха особено прекрасни, но са ОК. Боята не ме е хванала като хората...
Трънче и ти нещо се скътаваш.....пусни една снимка да те видим де... Hug
MISHa чакаме те да те видим и теб.
kaka Maya голяма си сладурана.  4470

# 100
geneva2008   благода ря. наистина съм ГОЛЯЯЯЯМА  newsm47 smile3535  261uu
- шегичка Simple Smile

# 101
  ooooh! от вчера имам леки болки в бъбреците не са постоянни,но се усещат някакви бодежи,никога не съм имала проблем с бъбреците,може би се дължи на бременността  Rolling Eyes дали е възможно да получа някаква бъбречна криза  newsm78,вие имате ли подобни проблеми и какво правите по въпроса с решаването им  Thinking
Каде сте всички днес никви ви няма  Naughty Май сте го ударили на некав релакс  Laughing

# 102
Ей кака Мая ,голяма си сладуранка и какво хубаво тумба4е Simple Smile
Аз съм ка4ила 7 кила и се 4увствам като слон ,нес е понасям ве4е ,ще видя и аз да сложа снимка на тумбака,ама няма да е днес Simple Smile
ХАйде лека ве4ер ,4е днес мн ме боли глава и ще полегна малко
БЮЮЮТИ,хайде пиши де ,липсваш ни   bouquet

# 103
kaka Maya коремчето ти е супер все пак са две  Laughing и креватчетата са супер много добра идея са ти дали но май ще за по-нататър като поодраснат малко.
Инчока чак сега те видях като булка(много съм зле да знаеш) и по-хубава рокля не съм виждала много е оригинална.
От вчера имах ужасни боли в таза коста ме боли и отрани (все едно съм правила шпагат и сега имам мускулна треска). Сигурно костите ми се разширяват друго обяснение нямам.  Rolling Eyes
Честито на именниците!

# 104
записче Simple Smile
Аз малко излипсвах, но имахме едни премеждия с полетите...  Crazy чак сега се прибрахме Simple Smile
После снимки!

(забравих на кого какво щях да казвам... после пак ще прочета ...)

Общи условия

Активация на акаунт